14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Odbor Bitcoin Miami zavrača “vojno” retoriko proti regulatorjem

- Advertisement -

Trio govornikov, prisotnih na Alternate Day, Might merely 18, na neki ravni Bitcoin 2023 tekma v Miamiju je vodila dialog o vladni zakonodaji in o tem, kako bi lahko trgovina s kriptovalutami domnevno verjetno še vedno ublažila vojno proti “protikripto vojski”.

Na panelu, ki ga je moderiral David Zell, soustanovitelj Bitcoin Protection Institute, so sodelovali Perianne Humdrum, ustanoviteljica in izvršna direktorica pri Chamber of Digital Commerce, Mina Khattak, višja direktorica za kripto in web3 pri Worldpay, in Dana Syracuse, partner zakonodajne družbe Perkins Coie.

Dialog se je začel s Humdrumom Zbornice za digitalno trgovino, ki opisuje nova zakonodajna disciplina kot “hudo”, potem ko je delček krivde za sporno naravo dveh diskurzov, ki obkrožajo zakonodajo o kriptovalutah, pripisal novim škandalom v domu. »Z obliko sovražnih naslovov,« je pojasnil Humdrum, »je prišlo do oblike nazadovanja. In to je razlog, da so regulatorji dobili obliko streliva, da se zatrejo.«

Humdrum je poleg tega dodal, da so bili nekateri politiki na videz neučinkoviti inštruktorji proti širjenju kriptovalut in tehnologije DeFi, ker »ne v bistvu ustrezajo domišljijskemu in predvidenemu ali pa bi se želje nekaterih politikov, ki se s temi stvarmi sprejemajo kot resnične, verjetno verjetno še vedno lahko upravljale.« Potem pa je Humdrum izrazila svoje mnenje, da bi bili takšni izzivi verjetno premagljivi:

»Prepričan sem, da smo jih sposobni premagati, ker na Konec dneva Bitcoin dejansko predstavlja ameriške vrednote. Kaj Bitcoin dejansko izvaja? Omogoča nam, da obdržimo posest in ohranimo nadzor nad njihovimi viri, njihovimi digitalnimi viri, prvič v zgodovini.«Dana Syracuse, sopredsednica Fintech Alternate Community advert Co-Lead, Blockchain, Digital Resources & Custody pri zakonodajni družbi Perkins Coie je sledil Humdrumovim izjavam z navedbo njegove poravnave, vendar je poleg tega zatrdil, da je postalo »dejansko potrebno, da trgovina zdaj ne izgubi misli o obsega sodelovanja, ki ga vsebuje neka oblika regulatorjev, doseženega do te ravni.«

Mina Khattak iz Worldpaya je ob izjavi, da je treba opraviti še veliko dela v zvezi z ameriško kripto zakonodajo, opisala novo digitalno Trgovanje z viri je lokalno vreme težko za podjetja, ki bi verjetno lahko bila v nevarnosti zaradi nenehno spreminjajočega se regulativnega okolja.

Povezan: Ankete kažejo, da se protikripto vojaška strategija Elizabeth Warren ne bo izplačala

Ob sklicevanju na neenakomeren nadzor SEC je Khattak izjavil, da “v istem času, ko pomislite, da greste na trg s partnerjem, jih bo najpogosteje udaril Wells Survey, če ga sprejmemo, ki ustvarja obliko možnosti za pridobitev ugleda za podjetje, ki temelji na dveh spletnih straneh. za dom kriptovalute ni bilo videti, da bi se nobeden od njih strinjal s predpostavko dialoga.

Ko je moderator David Zell vprašal, kako bi lahko trgovina domnevno domnevno “razbremenila vojno” v Washingtonu, Syracuse je nenadoma spregovoril nazaj: »Zdaj izviram, ne da bi menil, da so milje vojna. Mislim, da ne mora biti sovražno.” Nadaljeval je, da je “na koncu dneva nezdravo tudi izražanje tega v teh retoričnih frazah.” Khattak je v svojih zadnjih pripombah poleg tega dodala, da je postala njena zaznava, da sta 2 najbolj znana predloga za prehod naprej z regulatorji prek izobraževanja in sodelovanja.

Revija: Coinbase se je zajebal, Florida prepoveduje CBDC, ordinalci pa se soočajo s polemiko

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -