24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Odbor za finance britanskega parlamenta zahteva uredbo o kriptovalutah, pri čemer navaja tveganja, podobna igranju

- Advertisement -

Vir: Adobe Stock / lucadpOdbor za finance parlamenta Združenega kraljestva je pozval, naj se kriptovalute brez podpore regulirajo po enaki metodi kot igre na srečo, pri čemer je v teh virih zatrdil hipotezo, da »bolj spominja na igre na srečo kot na denarni nosilec.«

»Ne glede na regulativni režim, nestanovitnost njihove oznake in odsotnost metode intrinzičnih stroškov, ki jo neizogibno predstavljajo nekriti kripto viri pomembna tveganja za stranke,« so priznali sodelavci odbora za finance v datoteki, natisnjeni na Might well 17.

Dodal je, da je treba kriptovalute v tem smislu sestaviti v okviru iste metode kot igre na srečo, in trdil:

“hipoteza o določeni osebi v nepodprtih kripto virih bolj spominja na igre na srečo kot na denarnega nosilca.«

V bistvu temelji predvsem na mnenju o “identični grožnji, enaki regulativni posledici,” je datoteka opozorila, da bi se stranke specializirale za to, da je kriptovaluta varnejša kot v resnici, če se zakoni obravnavajo kot izobraženi -crypto.

»Goreči smo, da bo regulacija maloprodajnega nakupovanja in prodaje ter naložbe v nekrita kriptosredstva kot denarni nosilec ‘halo’ izdelava, zaradi katere se stranke specializirajo za to, da je to delo varnejše, kot je, ali natančno, ko ni več,« je potrdila datoteka.

Datoteka odbora za finance je prišla po tem, ko je britanski medij Sky Records posredoval objavo datoteke, natisnil, da so sodelavci odbora opisali kripto kot “brez lastnih stroškov in čudovitega družbenega vzroka.” Ambicije globalnega kripto središča Združenega kraljestvaSveže stališče zakonodajalcev Združenega kraljestva je idealno glede na ambicijo oblasti Združenega kraljestva, da državo razvijejo v globalno središče za kripto.

Seveda, preoblikovanje v središče za kriptovalute bi zahtevalo dobro obveščeno regulativno okolje za kriptovalute, vendar zakoni o spoštovanju iger na srečo nedvomno niso več tisto, kar je podjetje upalo v zvezi s tem.

V začetku tega enega leta je ministrstvo za finance Združenega kraljestva priznalo, da je zasnovano tako, da odpravi “drzne načrte za močno podpiranje nadzora nad dejanji kriptosredstev” v primerjavi s šibkimi financami.

“V skladu z načrti, ki so jih oblasti sestavile danes (1. februarja), bi to morda naključno občasno nedvomno morda raziskalo administraciji ustrezen nabor ukrepov za kriptosredstva, v koraku s svojim diagramom do šibkih financ,« so takrat priznale oblasti Združenega kraljestva.

Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno vsakodnevno E -novice

Kratko 3-minutno branje o današnjem dnevu time’s crypto info!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -