0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Oddelek računovodske agencije PWC za Hongkong kupi zemljišče v peskovniku Metaverse

Oddelek računovodske agencije PWC za Hongkong kupi zemljišče v peskovniku Metaverse

V četrtek je Pricewaterhouse Coopers’ (PWC) Enota v Hongkongu je objavila, da je kupila kopenski prostor v metaverzu The Sandbox. Oddelek PWC Hong Kong bi bil verjetno najpomembnejša mednarodno znana oznaka za dobre storitve in izdelke za vstop v metaverzum peskovnika.

PWC Hong Kong vstopa v Metaverse

Medtem ko je zemljišče, ki se nahaja poleg hiše Snoop Dogg’s Sandbox, ponujalo za stotine denarja, so različna podjetja, ki imajo radi, Atari kupila lastnino Sandbox, zdaj Oddelek glavnega računovodskega podjetja PWC v Hongkongu je poleg tega kupil metaverse zemljišča v virtualnem svetu peskovnika.

PWC je večnacionalna mreža dobrih storitev in izdelkov, ki se nahajajo v 150 narodi. Podjetje je na splošno pogosto znano kot eno med računovodskimi družbami Monumental Four poleg EY, KPMG in Deloitte. Oddelek PWC v Hongkongu se že nekaj časa ukvarja s tehnologijo veriženja blokov in kripto viri in novembra 2017, kraj dela natisnil je akreditirala bitcoin sredstva za svetovalne storitve in izdelke.

Objava decembra

pravi, da je zemljišče v peskovniku nekoč posebej kupil PWC Hong Kong. William Gee, spremljevalec pri PWC Hong Kong, je komentiral željo po zemljišču in metaverzum, ki je aktualen v četrtek.

»Metaverse ponuja nove možnosti organizacijam za razvoj cen skozi inovativnih trgovinskih predmetov, skupaj z uvedbo novih načinov za dvig pri svojih strankah in skupnostih,« je pripomnil Gee. Izvršni direktor PWC Hong Kong je dodal:

Svoje strokovno znanje lahko izkoristimo za ponavljajoče se potrošnike, ki se dvignejo in utelešajo metaverzum na mesnatem različne izzive, ki jih ponuja ta nastajajoči globalni digitalni fenomen.

»Metaverse se začne za izmenjavo« — The Sandbox Crew verjame, da PWC lahko podpira »proizvajalce, ki bi verjetno tudi manj poznali Web3«

Šport navidezne verige blokov Sandbox, ki deli zemljišča in različne vrste virov nezamenljivih žetonov (NFT), je bil v neki fazi v zadnjem letu v modelu. Domače digitalno sredstvo Sandboxa Sandbox je naraslo 11% v neki fazi zadnjega 61 dni in 02,714 % v primerjavi s potjo preteklega leta. Popolnoma metaverzalni šport, ki temelji na blockchainu, je poleg tega zagotovil financiranje v višini $23 milijonov na neki stopnji v prvem tednu novembra v krogu financiranja, ki ga je vodil Softbankov Vision Fund 2.

Ko gre za pridobitev zemljišča PWC, Sandbox pravi, da lahko “dobre storitve in podjetja, kot je PWC Hong Kong, igrajo vredno vlogo v škripanju odprtega metaverza.” Zlasti napoved pojasnjuje, da lahko PWC podpira “proizvajalce, ki bi morda bili manj obveščeni o Web3.” Sebastien Borget, izvršni direktor podjetja The Sandbox, verjame, da je računovodska družba Monumental Four v ospredju te inovacije.

»Metaverse je odprt za trgovanje,« je Borget pojasnil v objavi o PWC Hongkonški nakup zemljišča v metaverzumu. »Pozdravljamo podjetje PWC Hong Kong, da spozna, kako peskovnik spodbuja nove poglobljene izkušnje in načine za povezovanje proizvajalcev s strankami. To je vznemirljiv čas – in PWC je v ospredju te nastajajoče meje.”

Oznake v tej basni

Atari, Monumental Four, Monumental Four računovodsko podjetje, Blockchain, Land, Land Convey, Metaverse, Native Token, nft, NFTs, Nezamenljiv žeton, Nezamenljiv žeton (NFT), Pricewaterhouse Coopers, PwC, PWC računovodstvo, PWC svetovanje, PwC Hong Kong, SAND, Sébastien Borget, Snoop Dogg, Softbank’s Vision Fund 2, The Sandbox, The Sandbox metaverse, The Sandbox virtual world, William Gee

Kakšen akt ste gledali v zvezi s pridobitvijo zemljišča v metaverzu The Sandbox računovodske družbe PWC Hong Kong? Sporočite nam, kaj ste gledali o tej temi v spodnjem delu s povratnimi informacijami.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je od 2011 živahni član skupnosti kriptovalut. Navdušuje se za Bitcoin, kodo odprte ponudbe in decentralizirane funkcije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 5,02 članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo v današnjem času.Report: Illegal Trades Account for Less Than 3% of Total Bitcoin Transactions

Report: Illegal Trades Account for Less Than 3% of Total Bitcoin Transactions

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne funkcije. Ne gre več za vzklik, zagotavljanje ali nagovarjanje k ponudbi za dvig ali prodajo, ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi predstavljal finančnih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, v tem trenutku ali ne v tem trenutku, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali za katero se domneva, da bo nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli neustrezno gradivo, blago ali storitve in izdelki, o katerih je govora v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments