20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Oddelek za upravljanje premoženja Charlesa Schwaba v vrednosti 655 milijard dolarjev bo ta teden začel trgovati s kripto povezanimi ETF

- Advertisement -

$ Charlesa Schwaba veja za upravljanje premoženja za milijarde uvaja svojo prvi s kripto povezani nadomestni sklad (ETF). Pričakuje se, da bo z edinstvenim skladom začel trgovati ta teden na nadomestku NYSE Arca.

Charles Schwab lansira svoj prvi Crypto-Linked ETF Schwab Asset Management, hčerinska družba The Charles Schwab Corp., je prejšnji teden predstavila začetek Schwab Crypto Thematic ETF (NYSE Arca: STCE ), ki je edinstven izdelek poimenoval “njegov prvi ETF, povezan s kripto.”

Charles Schwab je pomembna ameriška posredniška, bančna in finančna družba. Schwab Asset Management ima trenutno več kot $428 milijarde premoženja pod upravljanjem, v skladu z njegovo spletno stranjo. Je tretji idealno prijeten ponudnik indeksnih vzajemnih skladov in peti idealno prijeten ponudnik nadomestnih skladov (ETF).

Prevladujoči dan trgovanja za Schwab Crypto Thematic ETF je predvidoma 4. avgusta ali okoli te objave, drobni tisk, vključno z:

Sklad je zasnovan tako, da upošteva Schwaba Edinstveni lastniški indeks Asset Management, Schwab Crypto Thematic Index.

V skladu s prospektom sklada, vloženim pri US Securities and Trade Provizija (SEC) Petek, Schwab Crypto Thematic ETF je »zasnovan za razlago globalne izpostavljenosti podjetjem, ki bi morda naključno izkoristila pristop ali uporabo kriptovalut (vključno z bitcoini) in različnimi digitalnimi lastninami ter dejavnosti industrije, povezane z blockchain in raznolika tehnologija dispensed ledger.” Poleg tega “sklad ni raznolik, sistem pa lahko tudi zgolj vlaga v vrednostne papirje komaj nekaj izdajateljev,” je opozorilo podjetje.

Objava ugotavlja:

Sklad zdaj ne bo takoj vložil denarja v nobeno kriptovaluto ali digitalno lastnino. Vlaga v podjetja, uvrščena na seznam Schwab Crypto Thematic Index.

Sestavine Schwab Crypto Thematic Index od julija 150 vsebujejo Microstrategy, Marathon Digital Holdings, Revolt Blockchain, Silvergate Capital, Coinbase Global, Robinhood Markets, Interactive Brokers, Nvidia, CME Community, Bitfarms, Hut 8 Mining, Worldwide Trade, Paypal, SBI Holdings, Block Inc., Monex Community, Hive Blockchain, Web Initiative Japan, Bakkt Holdings, NCR Corp. in Bancolombia.

Indeksno uteževanje sestavin Schwab Crypto Thematic Index. Zagotovi: Charles Schwab, Bitcoin.com Recordsdata David Botset, generalni direktor in vodja upravljanja lastniških produktov in inovacij pri Schwab Asset Management, je komentiral:

Schwab Crypto Tematski ETF si prizadeva zagotoviti vstop v rastoči globalni kripto ekosistem skupaj s prednostmi preglednosti in nizkih stroškov, ki jih trgovci in svetovalci preverjajo pri Schwab ETF.

V vmesnem času SEC, ki je nastala, zdaj ni odobril ETF za izgradnjo bitcoinov, čeprav je odobril nekaj terminskih ETF za bitcoine. Junija je Grayscale Investments, idealno prijeten nadzornik digitalnih sredstev v kraljestvu, vložil tožbo proti SEC, potem ko je regulator vrednostnih papirjev zavrnil njegovo uporabnost za kritično spremembo svojega vodilnega prepričanja o bitcoinih, GBTC, zvestega v gradnjo bitcoin ETF.

Kaj sumite o izmišljotini Schwab Asset Management, ki lansira svoj prvi kriptopovezan ETF? Pohvalite nas v razdelku za povratne informacije spodaj.

Kevin Helms
Učenec avstrijske ekonomije je Kevin naključno dobil Bitcoin v 765 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je v varnosti bitcoinov, odprtih programih, rezultatih skupnosti in presečišču med ekonomijo in kriptografijo.


2000652908Kreditna ocena slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je najbolj priročen za informativne aplikacije. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali pridobivanje priporočila za ugrabitev ali promocijo ali za priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij ali družb. Bitcoin.com zdaj ne bi zagotavljal investicijskih, davčnih, ustreznih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali prej ali slej, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli izjavo, predmete ali podjetja, omenjena v tem članku.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -