4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Odlični kovanci za krajo zdaj, ko je konec najhujše atomizacije kriptovalut – D2T, RIA, TARO, DYDX, TWT

- Advertisement -

Kripto trg je bil v vzorcu padanja po vrsti trgovinskih incidentov. Ker finančni obeti arene ostajajo nespremenjeni, je več težkih nalog, skupaj z Bitcoinom in Ethereumom, doseglo nove dveletne najnižje vrednosti.

Druga možnost je, da se izkušeni trgovci zavedajo, da je pot dolga in gromozanski čas prevzeti naloge za nizko ceno v pričakovanju verjetnega bikovskega povratka. Spodaj raziskujemo pet trgovcev z visokim denarjem, ki se lahko spopadejo, ko se zlom kripto oznake konča.

Dash2Trade (D2T)Začetek našega seznama vrhunskih kriptovalut, s katerimi se lahko spopademo na trgu, je D2T. Digitalno sredstvo poganja platformo za družbeno analitiko Jog 2 Commerce.

Jog 2 Commerce, ki ga je razvil prevoznik Be taught 2 Commerce, trgovcem predstavlja tržno usmerjene vpoglede, trgovalna opozorila ter izdelke in storitve za napovedovanje. Kriptoprojekt se osredotoča na zagotavljanje kupcem dovolj datotek za sestavljanje fantastičnih izbir.

Pripomoček Jog 2 Commerce se tu ne ustavi več. Prihaja z diagnostiko razpoloženja trga, ki jo poganja umetna inteligenca, ki samodejno zazna radovednost kriptosfere pri izdanih kriptovalutah in tako vodi trgovce k nedvomno fantastičnim poslom. To povečuje možnosti uspeha, hkrati pa zmanjšuje profil groženj, povezan s kriptotrgovino.

Glede na njegov stabilen namen, da se spremeni v središče tržnih datotek za kripto regijo, ga je več analitikov poimenovalo različica Bloombergovega trgovalnega terminala za rastočo trgovino.

Stranke platforme bodo poleg tega imele varen dostop do predprodajnih datotek pri nedvomno perečih nalogah, ki bodo poskrbele za njihovo dostavo. Prav tako bodo novi kriptovalute na centraliziranih borzah brez dolgotrajnega posredovanja strankam Jog 2 Commerce, zaradi česar bodo postale prvo prebivališče trgovcev z varnimi informacijami.

Jog 2 Commerce poleg tega prihaja s strojem za testiranje za nazaj in avtomatizacijo. To omogoča strankam, da simulirajo izbrana priporočila za trgovanje in avtomatizirajo dolgočasen potek tržne analize, saj rešitev AI opravi celotno težko delo.

V času tiska je D2T trenutno v fazi predprodaje in njegov domači žeton je imel rad prevladujoče prilive financiranja. Do te ravni je D2T zbral $ sredstev za financiranje, kar kaže na stabilno radovednost vlagateljev v rastočem središču datotek.

Ukradi D2T v predprodaji

Calvaria (RIA)Stabil, ki se razlikuje od D2T v eksplicitnih kriptovalutah, ki jih je treba vzeti v roke, je RIA. Še en projekt, ki je trenutno v fazi predprodaje, RIA poganja igro s kartami Calvaria, ki je uradno označena kot Calvaria: Duels of Eternity.

Za izvor si Calvaria prizadeva, da spremeniti v več kot zabaven stroj za navdušujoče igričarje. Prizadeva si narediti popolne instrumente igrifikacije za širjenje in pospeševanje sprejemanja kriptovalut, tako da igralce računalniških iger naredi za učinkovite ambasadorje tega prizadevanja. Glede na to platforma predstavlja dva dvojna načina za svojo zbirateljsko igro s kartami. Obstajajo možnosti za brezplačno igranje (F2P) in igranje do oblike (P2E).

F2P cilja na stranke, ki niso kriptovalute, ki ne želijo več narediti popolnega kriptovalute. To je del tradicionalnega igranja in poglobljenega kroničnega načina, kjer morajo navdušeni igričarji vedno sestaviti eksplicitne igralne karte in navdušeni igralci vojnih iger. Druga možnost je, da lahko stranke mirno varno dostopajo do fizičnih predmetov, izdelkov in storitev ter imajo lastne štipendije in spodbujajo alternative.

Način P2E strankam predstavlja verjeten dohodek. S to možnostjo lahko stranke oblikujejo žeton platforme, RIA, v trgovini za čas, ki ga izgovorijo med interakcijo z igro. Razen tega lahko igralci iger P2E izkoristijo gore, ki jih verjetno vsebuje kartica, ki jo poganja nezamenljivi žeton (NFT). Ustvarijo lahko licenčnine in dohodek iz sekundarne bruto prodaje svojih igralnih kart NFT na tržnicah, jih nadgradijo brez podaljšanja in celo stavijo na turnirjih in tekmah igralcev.

Žeton RIA bo poleg tega vključiti vložek zaradi decentralizirane lastne obsežne organizacije (DAO) ekosistema Calvaria. Glede na to lahko stranke iz pravilnega hranjenja oblikujejo več žetonov. Tako kot D2T je tudi RIA doživela izjemen uspeh v svojem predprodajnem delu in trenutno odšteva svoj četrti krog. Do te ravni je zbral več kot 1,7 milijona dolarjev z 54% dokončano.

Ukradi RIA v predprodaji

RobotEra(TARO)

TARO je v bistvu najbolj standarden udeleženec v eksplicitnih kriptovalutah, ki se mu je treba posvetiti, saj je do njegovega premiernega nastopa novembra še daleč 1298. Žeton platforme poganja verigo blokov RobotEra, metaverzum, ki obnavlja ljubezen do peskovnika.

V tem projektu , stranke so predstavljene kot roboti; njihova dejavnost je lastništvo virov s planeta, bivanje na kopnem, oblikovanje robotov spremljevalcev in sodelovanje pri razvoju popolnoma svežega sveta. Igralci imajo proste roke pri oblikovanju ekosistemov po svojih potrebah brez ovir.

Stranke lahko poleg tega izkoristijo več tega metaverzumskega ekosistema z dostopom do skupnega multiverzuma, ki se povezuje z izbranimi svetovi. V tej modi bodo odprli tematske parke in čakali na koncertne dogodke, medtem ko bodo hkrati razvijali, delili, raziskovali in trgovali z blagom, ki temelji na NFT, v celoti večinoma na področju RobotEra.

Projekt je poleg tega v fazi predprodaje in trgovci z zgodnjim zagozdom lahko vzamejo žetone TARO za 0,0 USD 11 prej kot cena zraste. Na to raven je projektna ekipa že zbrala več kot $72, ne več kot na teden lansiranja.

Ukradi TARO v predprodaji

dYdX(DYDX)DYDX je izvorni žeton za običajno neskrbniško trgovanje s kriptovalutami DeF, dYdX.

V času tiska se digitalno sredstvo trguje pri 2 USD.27, kar kaže na padajoči trend za 5,5 % v prejšnjem 24 ure.

dYdX je zgrajen na StarkExu Starkwire motor za razširljivost, zaradi česar je resnično hiter in priročen za trajne instrumente s premoženjem s premoženjem. Ti posli s prekomerno ustavitvijo omogočajo strankam, da ustvarijo več kot en dobiček na finančnih vzvodih s slabimi sredstvi.

Poleg tega trgovina, ki jo poganja DeFi, poleg tega pomaga pri posojanju in izposojanju za začetek trgovanja v težavah za trgovce novince in vmesne trgovce. Zaradi tega je uspešno zaokrožena možnost za kripto stranke vseh vrst.

Kljub obsežnemu upadu trgovine zaradi debakla FTX je dYdX zabeležil več kot 400,07 trgovanja, ki znašajo 2 USD.23 milijarde v količini trgovanja.

Belief Wallet (TWT)

Naš seznam zaključuje TWT, izvorni žeton za neskrbniško kripto denarnico Belief Wallet v lasti Binance.

V času tiska se TWT trguje pri 2,6 USD, kar je naraščajoči trend 32.5% v prejšnjem 020 ure.

Obrat za kripto shranjevanje strankam pomaga zaščititi svoje digitalne vire, ne da bi imel varen dostop do svojih ne -javni ključi. Ta moda, stranke spodbujajo, da si ogledajo svoje digitalne valute brez povezanih nizov.

Denarnica Belief Wallet je poleg tega del spletne 3-osnovne funkcionalnosti, ki je v celoti večinoma brskalnika, ki brez podaljševanja povezav do DeFi-ja rešitve. Ta prehod trgovcem omogoča, da iz ene težave izkoristijo in promovirajo več kot en altcoin.

Denarnica s samostojnim skrbništvom je danes v sodelovanju z UnstoppableDomains uvedla profil domene, podprt z NFT, za stranke. To bo pomagalo vključiti več strank v kripto regijo prek NFT-jev, saj bodo fotografije profila morda poleg tega izumrle na več omrežjih družbenih medijev.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -