17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Odmeven uspeh MetaGods NFT Land Sale privablja starejše trgovce

- Advertisement -

pritisnite odpri

IZJAVA ZA JAVNOST. MetaGods izkazuje urejeno moč, potem ko je njihova izjemno uspešna, razprodana prodaja zemljišč NFT pritegnila urejene nove trgovce iz slabih financ. Sejem MetaGods zdaj ni več predolg pred zdaj zaključil prodajo zemljišča NFT, ki je kupil ogromno vlagateljev, da se okrepijo iz šibkih financ, saj je popolnoma novo igralno podjetje vključilo nekaj dobrih navdušenih igralcev iger in družinskih delovnih mest z običajnih trgov v svoj hlev že tako močnih trgovcev. Te korporacije so kupile iskane zemljiške parcele v prihajajočem gibanju RPG naslov nad -counter (OTC) in se posvetite ohranjanju svojih NFT za zdaj, ki se ne zmanjšajo več kot tri leta, da bi popolnoma okrepili vzorec igre in pregledali, kako cveti.

Soseska MetaGods in nekateri uspešno znani sodelavci, igralni cehi in spremljevalci lansirne plošče so zasebno kupili zemljišča NFT in javni krogi v zadnjih dveh tednih. Zemljišča z omejitvami v negativnih ječah Boss Dungeons igre so bila na seznamu iz dneva v dan in vse razpoložljive arene so bile včasih takoj razprodane po 5 BNB na prostor.

Tukaj je še ena oznaka dobrega vlagatelja in sosedstvo, ki je močnejše za MetaGods, ki je poln virov in gradi močne v pričakovanju dobre igre odprto v prihodnosti. Intriganten gibalni RPG naslov je bil nekoč v izhodiščnem učinku podprt z industrijskimi težkokategorniki in figurami superzvezdnikov, ki so enakovredni tehnološkemu podjetniku Alexu Beckerju in superzvezdniku YouTuba gospodu Beastu, ves diagram s sferično obliko začetnega financiranja, ki je zbrala 3 milijone dolarjev od podjetij, kot je Hashed, ABV, Boxmining, Magnus Capital in Banter Capital (Crypto Banter). Metaverse je odločeno, da bo letos eksplodiral – in še veliko let se bo vrnil – in MetaGods je zdaj v zavidljivem učinku z vrečami zaupanja urejenih trgovcev nd naloži dodaten prostor za izboljšanje. Z zajetnimi sredstvi, zbranimi na ta način – vsako pred-IDO in s prodajo NFT – se pričakuje, da bo revolucionarna posadka, ki čaka na misijo, namenila dodatna sredstva za preoblikovanje v prevladujočega udeleženca pri igranju blokovnih iger. Po zagonu motorja za predogled iger ves diagram do prvega meseca 2022 za veliko pompa in zaskrbljeno nagrado, vzorec se nenehno razvija v izvedbo do odprtega beta. Zdi se, da je MetaGods uspešno pozicioniran, da bi sestavil svoj cilj pometanja igralne arene od igranja do vrste, stabilen, saj končni trg kriptovalut razkriva znake bikovskega okrevanja.

O MetaGods

MetaGods je prva 8-bitna gibalna igra RPG, zgrajena na verigi blokov. Zamenjajte se in igrajte z generativnimi NFT, da premagate gnusne pošasti. Uspevajte v največjem digitalnem gospodarstvu – in sestavite za v bistvu najbolj bajkovit boj proti šefu v zgodovinski preteklosti metaverse.

Neto stanje | Twitter | Discord| Telegram | Obvestila | Reddit Tukaj je trditev. Bralci lahko še vedno sestavijo svojo skrbno skrbnost, kot da sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih sodelavcev ali storitev. Bitcoin.com zdaj ni več kriv, naravnost ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je posledica ali se domneva, da bi nastala zaradi ali v zvezi z izčrpavanjem ali zanašanjem na kakršno koli ponudbeno gradivo, blago ali storitve, omenjeno v kliku open .


Bitcoin.com Media Bitcoin.com je najboljši ponudnik za vsako stvar, ki je povezana s kriptovalutami. Kontaktirajte ads@bitcoin.com za klepet o sporočilih za javnost, subvencioniranih objavah, podcastih in drugih možnostih.

Slika Zasluge: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons1468860779

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -