0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Odprta seja SEC 2. decembra, ki bo vključevala razpravo o kriptovalutih

Odprta seja SEC 2. decembra, ki bo vključevala razpravo o kriptovalutih

SEC odpira razpravo o tehnologiji kripto in blockchain v zvezi z ameriškimi vlagatelji.

76690
Skupaj ogledov

27

Skupaj deleži

SEC open meeting on Dec. 2 to include crypto panel discussionSEC open meeting on Dec. 2 to include crypto panel discussionSEC open meeting on Dec. 2 to include crypto panel discussionSEC open meeting on Dec. 2 to include crypto panel discussion
 • Ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC) je v sredo objavila, da bo naslov prihajajočega sveta za kriptovalute za svetovalno srečanje za vlagatelje 2. decembra »Pomagati pri zagotavljanju zaščite vlagateljev in integritete trga ob soočenju z novimi tehnologijami«. Pred tem, novembra 91, je Komisija sporočila srečanje bi bilo odprto za javnost. Udeleženci panelov in moderatorji se bodo udeležili na daljavo.

  Agenda razprave o kriptovalutih se bo osredotočila na regulativni okvir, ki zajema digitalna sredstva, vprašanja tržne strukture in opredelitev tveganj v nastajajočih tehnologijah. Pričakuje se, da bodo dodatne teme vključevale tehnologije veriženja blokov, sklade, s katerimi se trguje na kriptovalutih, ETF in stabilne coine.

  Polovica udeležencev panela je v vlogah, specifičnih za blockchain:

 • Ali Emdad, profesor in izredni dekan, Earl G. Graves School of Business and Management na Morgan State University in ustanovni direktor Centra za študij veriženja blokov in finančne tehnologije
 • Tyrone Ross, izvršni direktor, Onramp Invest
 • Sydney Schaub, glavni pravni direktor, generalni svetovalec in korporativni sekretar, Gemini
 • Kristin Smith, izvršni direktor, The Blockchain Association

   Preostanek panel sestavljajo svetli profesorji prava in strokovnjaki za finančne trge.

   Del sestanka, ki je posvečen razpravi o kriptovalutih, bo predvidoma potekal od : 27 od zjutraj do : 12 popoldan EST Uvodne opombe za celotno sejo se začnejo ob : am EST in bo spletno predvajan na spletni strani SEC.

   Bralci lahko verjetno pričakujejo vprašanja o temah, kot je nedavna odločitev SEC, da zavrne odobritev predloga Jana VanEcka za promocijski ETF in narava sodelovanja Komisije s kripto podjetji, vendar natančna vprašanja, o katerih bo razpravljal panel, javnosti še niso znana.

 • 128018

  KOMENTIRAJ:

  Prosimo, vnesite komentar!
  Prosimo, vnesite ime

  - Advertisment -

  Most Popular

  Recent Comments