18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Odredba sodišča NYAG za zaustavitev uspeha Coineded, izvršni direktor ustvaril žrtev kletvice...

Odredba sodišča NYAG za zaustavitev uspeha Coineded, izvršni direktor ustvaril žrtev kletvice za generalnega državnega tožilca

Kripto platforma za trgovanje Coinseed je zaustavitev poslovanja v skladu s pisno izjavo izvršnega direktorja družbe Delgerdalai Davaasambuu. Sklep sodišča, ki ga je zagotovila newyorška državna tožilka Letitia James, je Coinseedu naročil, naj ustavi vse svoje dejavnosti. Po objavi ustavitve je direktor Coinseed dejal, da je ustvaril ERC 20 žeton z imenom “FLJ”, ki je namenjen odvetniku Jamesu “in njenim družicam.”

Državna tožilka v New Yorku Letitia James pridobi sodno odločbo in zahtevke agencije 170 Pritožbe vložene

Coinseed zahteva, da preneha, potem ko je podjetje dobilo sodno odločbo za nadaljevanje „pooblaščene pavze“ v poslovanju. Bitcoin.com News je poročal v prvem tednu maja, ko je James sporočil, da je državni pravobranilec “pravno ukrepal” proti Coinseedu. Ameriška vlada je platformi tudi naročila, naj “nemudoma ustavi” vse operacije.

Sklep sodišča, ki ga je pridobil newyorški državni tožilec (NYAG), in sporočilo za javnost, ki je sledilo, dejal, da naj bi zaustavitev zagotovila “zaščito denarja vlagateljev naprej”. Poleg tega je NYAG trdil, da je prejel več kot 170 pritožb vlagateljev

“Ko platforme, ki nezakonito delujejo v New Yorku, želijo trgovati z denarjem vlagateljev, bomo uporabili vsa razpoložljiva orodja, da ustavimo njihova nezakonita dejanja,” Državni tožilec James. »Ta odredba imenuje sodnega upravitelja, preden Coinseed in njegov izvršni direktor zapravijo kakršne koli druge naložbe. Prevarantskim operaterjem ne bomo dovolili, da bi imeli za talce sredstva nedolžnih vlagateljev, «je dodal NYAG.

Generalni direktor Coinseed sporoča, da se kripto operaterji NY izvajajo Stran FLJ Token ustvarjena za “NYAG in njeni prijatelji”

Direktor podjetja Delgerdalai Davaasambuu je na spletnem mestu coinseed.co zapisal, da je bila “usodna napaka” podjetja združenje z državo New York. V 2017 je Coinseed izvedel prvo ponudbo kovancev (ICO) in izvršni direktor trdi, da je bila dvignjena od »neameriških vlagateljev (večinoma evropskih), da bi podprli prihodnji razvoj Coinseeda.«

»Takoj po ICO so nas sodno pozvali na ICO in nas nenehno nadlegujejo za zadnja 3 leta, «je poudaril izvršni direktor Coinseed. Dodal je:

Beži iz New Yorka, če tam posluješ kripto podjetje.

Generalni direktor Coinseeda je tudi podrobno opisal, da je ustvaril žeton za “NYAG Letitia James in njeni prijatelji” in se imenuje FLJ (F Letita James). Davaasambuu je zapustil pogodbeni naslov FLJ in rekel ljudem, naj ga preverijo. Kmalu bo uvrščen na nešteto platform za decentralizirano financiranje (defi) in “bo na voljo za trgovanje,” je zaključil Davaasambuu.

“Nekaj ​​žetona FLJ bom podaril tudi pisarno NYAG 🙂 za podporo njihovim drugim ciljem, “je na koncu svojega pisma dejal izvršni direktor Coinseed.

Kaj menite o zaustavitvi operacij Coinseed in zračni kapljici FLJ? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Mystery Whale Returns by Moving $35 Million — Miner Transfers 1,000 'Sleeping Bitcoins' from 2010

Hong Kong to Connect Digital Yuan With Domestic Payments System in Cross-Border Trials

Oznake v tej zgodbi

generalni državni tožilec, Bitcoin, Coinseed, Coinseed izvršni direktor, kripto izmenjava, kripto prevara, kripto prevara, izmenjava kriptovalut, Del, Delgerdalai Davaasambuu, FLJ Token, ICO, pravni postopek , Letitia James, new york, zaprla kripto izmenjavo

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Co mmons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments