18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Odvisno od tega, koga vprašate: poročilo prikazuje prodajo NFT "Cool Off", druga...

Odvisno od tega, koga vprašate: poročilo prikazuje prodajo NFT “Cool Off”, druga študija pravi, da se bo trg do oktobra podvojil


Depends on Who You Ask: Report Shows NFT Sales 'Cool Off,' Another Study Says 'Market Set to Double by October'

V 2021 je ekosistem nezamenljivega žetona (NFT) množično gojijo in podatki kažejo v zadnjem mesecu, je bilo 98, 550 Prodaja NFT čez 18, aktivne denarnice. Mesečne statistike kažejo $ 272 zabeleženih je bilo prodanih milijonov NFT prodaje, vendar nedavno poročilo kaže, da se trg NFT začenja ohladiti, ko se je količina NFT zmanjšala. Druga študija pa kaže, da bi se trg NFT lahko do jeseni podvojil.

Opombe k poročilu “Cool Off” obdobje na trgih NFT

NFT-ji so postali velik uspeh v 2021 in trg še naprej kaže, da ljudje kupujejo nezamenljive zbirateljske predmete. Podatki tržne zgodovine nonfungible.com kažejo več kot 15, prodaja nad $ 000 v zadnjih sedmih dneh je bilo prodanih NFT-jev v vrednosti milijona. Letošnje leto je pokazalo, da skoraj vsi poskušajo izkoristiti NFT za zbiranje sredstev, trend NFT pa se je razširil na svetovno znane umetnike in znane osebnosti.

Vendar je nedavno poročilo Sophie Kiderlin, sodelavke Markets Insider, ugotavlja, da se trg NFT “začenja ohlajati, saj padajo tako cene kot količine”. Kiderlin poudarja, da je po razvpiti prodaji Beeple za $ 69), trgi so strmo upadli. „Obseg prodaje umetniških NFT se je zmanjšal skoraj za 42%, zaradi česar je ta sektor z največjimi izgubami. V istem časovnem okviru so se cene znižale za 40. 5%. To pomeni padec prodajne vrednosti z več kot $ 71 milijonov dolarjev 41. 5 milijonov od danes, “podrobneje poroča.

Študija Invezz NFT se ne strinja z občutkom za ohlajanje, pravi “Ni znakov, da bi mehurček počil” in “Trg naj bi se do oktobra podvojil”

Kiderlinovo uredništvo nadalje pravi, da je edini sektor v prostoru NFT, ki mu je šlo dobro, “virtualna zemljišča in digitalne nepremičnine” znotraj metaverje. Glede na nedavno poročilo, ki ga je v četrtek napisal Invezz Newsdesk, bi lahko bili podatki sodelavca Markets Insider morda kratkovidni.

Punk 1190 kupljen za 400 ETH (1 USD, 378, 271. 97 USD) z 0x 43) fb 99 od 0xcf 69 e4. https://t.co/1BZSGX1SZY #cryptopunks #ethereum pic.twitter.com/K6eEuO9CVp

– CryptoPunks Bot (@cryptopunksbot) maj 18, 2021

Močan kontrast je, ker študija, ki jo je napisal Invezz, pravi, da “ni znakov, da bi mehurček počil” in “trg NFT naj bi se do oktobra podvojil. ” Napoved Invess dobave v svoji nedavni študiji napoveduje, da se bo tržna omejitev NFT povečala “s $ 338 milijonov v 2020 do 470 milijonov v 2021. “

Depends on Who You Ask: Report Shows NFT Sales 'Cool Off,' Another Study Says 'Market Set to Double by October'

Študija Invezz sicer priznava, da je v sektorju NFT lani aprila padel obseg . “Ali je trg NFT velikanski mehurček, ki bo počil?” sprašujejo avtorji študije Invezz. »Odgovor je odvisen od tega, koga vprašate. Skupni obseg trgovine NFT-jev se je znižal na $ 68 v aprilu, zaradi česar so nekateri sklepali, da je mehurček že počil. Nekateri menijo, da je dvig cen zgolj tehnološka špekulacija z malo vrednosti ali uporabnosti za prodane izdelke. Nekateri analitiki pravijo, da je bil popravek trga neizogiben po marčevskem razcvetu. ” Avtorji Invezza zaključujejo z besedami:

Po drugi strani pa je še prezgodaj za sklepe, če podatki iz aprila kažejo, da se je zanimanje popolnoma ohladilo. Enomesečni podatki komajda kažejo na kakšne dolgoročnejše trende.

Depends on Who You Ask: Report Shows NFT Sales 'Cool Off,' Another Study Says 'Market Set to Double by October'

Skeptiki ne prvič sumijo, da bo mehurček NFT počil in da je bil ekosistem NFT imenovan “hiša s kartami”. ” Prišlo je tudi do velikega števila prevar, povezanih z NFT, saj je trend eksponentno naraščal. Kljub tem kritikam študija Invezz ne vidi velikih popravkov, ki bi vplivali na gospodarstvo NFT, kot sta nedavni upad BTC-ja in ETH-ja.

Avtorji študije Invezz so zaključili z dodajanjem, da je trg NFT ” zdi se, da je odporen na sile, ki so v zadnjem času povzročile popravek cene kriptovalut, kot sta Bitcoin in Ethereum. Zahvaljujoč svoji edinstveni kombinaciji inovativne tehnologije in ustvarjalne svobode povpraševanje po NFT-jih ne kaže nobenih znakov upočasnitve. «

Kaj menite o upočasnitvi trga NFT? Se vam zdi, da se ohladi, ali se strinjate s tokratno raziskavo Invezz o trgih NFT, ki se je podvojila? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

African NFT Art Exhibition Featuring Portraits of Two African Royals Launched

Polygon to Democratize NFT Interactions by Improving Approachability

Oznake v tej zgodbi

2x do oktobra, aprila NFT prodaja, umetniki, Bitcoin, Blockchain, Blockchain Art, Blockchain zbirateljstvo, Znane osebnosti, Ethereum, avtorji Invezza, Invezz Newsdesk, tržne cene, trgi, Metaverse , nft, zbirateljski predmeti NFT, obresti NFT, upad obresti NFT, NFT, nezamenljivi žetoni, Sophie Kiderlin, zvezek

Sem starostni krediti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, študija Invezz, Twitter,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments