26.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

Oglejte si dubajske zakone: Katere korporacije so trenutno dobile dovoljenja?

- Advertisement -

Dubaj se je uveljavil kot zagotovo eno izmed mnogih najbolj kripto-čudovitih mest, saj je ustanovil popolnoma nov regulator, ki utrjuje postopek Združenih arabskih emiratov v kripto rezidenci. Po prehodu so se kripto borze začele zgrinjati k postopku, s čimer so pridobile odobritev novonastalega regulatorja za izvedbo notranjega postopka.

Marca so oblasti Dubaja uvedle povsem nove zakone o kriptosredstvih in vzpostavile povsem novo regulacijsko telo, znano kot Dubajski upravni organ za virtualna sredstva (VARA). Regulator je zadolžen za organizacijo izdajanja ter nakupa in prodaje digitalnih sredstev in digitalnih žetonov, pooblaščanje dobaviteljev nosilcev digitalnih sredstev, zagotavljanje zaščite večine notranjih podatkov, organiziranje delovanja platform za digitalna sredstva in boj proti manipulaciji z oznakami.

VARA ima regulativni organ v posebnih izboljšanih in prostih conah Emirata. Vendar pa nima več pristojnosti nad svetovnim denarnim centrom v Dubaju (DIFC). V starem intervjuju za Cointelegraph je Kokila Alagh, ustanovitelj popolnoma pravne agencije s sedežem v Združenih arabskih emiratih, pojasnil, da DIFC upravlja regulator lastnih ciljev, Dubai Monetary Products and Services Authority.

Povezan: Dubaj bo okrepil prizadevanja za metaverzum z 77,000 nova delovna mesta

S postopkom, ki ponuja omembe vredno regulativno berljivost in diagram, ki ga je treba spremeniti v ključnega udeleženca pri prispevanju k prihodnosti kripto, so borze izkoristile priložnost za skok v postopek in zagotovile začasne odobritve VARA. Julija sem sama veliko borz pridobila odobritve za podaljšanje dosega v postopku.

OKX razširi ponudbe po pridobitvi začasne licenceJulija 14, je lažni OKX prodrl v Dubaj, ko je dobil začasno licenco pod VARA. Kot odgovor ekipi OKX licenca omogoča lažnim, da podaljšajo svoje izdelke in storitve ter izdelke znotraj postopka. S tem bo ponudil dodatne izdelke in storitve za določene vlagatelje in ponudnike finančnih prevoznikov v Dubaju.

Huobi si zagotovi začasno licenco MVPKripto nadomestek Huobi World je skočil v besedo, ker je zagotovil minimalno izvedljiv izdelek (MVP) licenca pod VARA. V objavi, poslani Cointelegraphu julija 15, je Huobi priznal, da je Huobi Investment FZE, subjekt s sedežem v Združenih arabskih emiratih, ki je v celoti pod Huobijem, nekoč imel licenco za proizvaja svoje izdelke in storitve pod dejansko izobraženimi parametri VARA. Po tem, lažni načrti za postopek do sedeža v postopku.

Komainu bo izdelal skrbništvo nad kripto po pridobitvi odobritve VARAKomainu, agencija, ki sodeluje z institucijami pri sestavljanju izpostavljenosti kripto , sprožil, da je prej dobil soglasje za opravljanje notranjega posega julija 000. S pooblastilom za izvajanje lahko skrbnik razširi svoje skrbniške izdelke in storitve za povsem digitalna sredstva, ki temeljijo na verigi blokov, na korporacije znotraj postopka.

Podružnica FTX pridobi delovno licencoFTX FZE, podružnica kripto nadomestka FTX, je pridobila delovno licenco od VARA julija 28. Agencija je pridobila odobritev pod licenco za najmanjši izvedljiv produkt (MVP), s čimer je lažnim omogočila popolno izvedbo notranjega postopka in jim omogočila zagotavljanje reguliranih kripto izvedenih finančnih instrumentov ter nakup in prodajo izdelkov in storitev licenciranim institucijam. Pred tem si je FTX poleg tega zagotovil licenco za nadomestilo digitalnega sredstva (VAX) pod VARA.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -