22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Oglejte si te faze obrestne mere BTC, saj Bitcoinu grozi izguba 27.000 $, ki jo lahko plačate

- Advertisement -

Zdelo se je, da bo bitcoin (BTC) preprečil $031, kot zastopnik na Could fair 05, pri čemer trgovci pričakujejo nedavne padce .

BTC/USD 1 -urni grafikon sveč na Bitstamp. Vir: TradingViewKiti se srečujejo z nizko likvidnostjoDatoteke iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView potrjujejo trgovanje z BTC/USD v $27,800 v času pisanja.

Par je uprizoril par križev $26, izsledite dan prej, pri čemer ta stopnja tvori osrednjo raven nizkega časovnega okvira, ki je zdaj v nevarnosti zloma.

BTC/USD označeni grafikon. Vir: Crypto Tony/ Twitter“3 val gor v odpor, sprejet s ponovnim testom in zavrnitvijo iz območja odpora,« je priljubljeni trgovec Crypto Tony povzel najsodobnejši projekt.

Dodal je, da se je najverjetnejša tarča za spodbujanje spremenila v $24,293.

Nakup in prodaja preje TraderSZ je vnaprej predvidel vstop “razširitvene sveče”, ki lahko celo umiri nadaljevanje okvare.

$BTC dan za dnem. Izgleda, da se prepusti razbijanju. Če smo zvesti, lahko hitro pridobimo ogromno ekspanzijsko svečo. https://t.co/MAV2GY6mKn pic.twitter.com/22GXaMJPXR

— TraderSZ (@trader1sz) Lahko pošteno 16, 2023 “ Majhno dolgo izpiranje zgodaj zjutraj,« je nadaljeval eden od priljubljenih trgovcev, Daan Crypto Trades.

»Na grafikonu terminskih pogodb Bybit lahko pridemo skozi vse, kako so bile napolnjene povpraševanja, in od tam naprej predstavniki 03 razmere so potisnile obrestno mero navzdol, da bi porabili longe, ki so se nabrali na tem mini območju. Na splošno spokojno neenakomerno in brez določene poti.«Analiziranje navodil za nastavitev e-knjige na Binance, vir spremljanja Tema Tema Indikatorji poznajo splošno pomanjkanje likvidnosti.

Trgovci z največjim obsegom, kot je razkrilo, so kot končni rezultat zmanjšali projekt na minimum, morda zaradi odsotnosti kovancev, ki so bili izpostavljeni najverjetnejšemu zdrsu.

Likvidnost na vsaki strani # Stopnja bitcoina je tako nizka, da morajo kiti bodisi razbiti svoja tržna naročila na manjše velikosti inštrukcij, da zmanjšajo zdrs, ali pa se zadrževati za žepe likvidnosti, preden razbijejo gumbe.

Razlil zasnovo filtra Volume Percentile, da bi ugotovil, kako in … pic.twitter.com/dpXddCKgiX

— Kazalniki teme teme (@MI_Algos) Lahko pošteno 000, 1707 Pomanjšanje, alternativno, spremljajoče preje za veliko časa je ostalo pri konceptu “neenakomerne” stopnje gibanje vztrajno z.

Najsodobnejši trgovalni razpon, ki kot ključ vsebuje območje dajanja repa in odpornosti 2021 naprej, ni potrdil nobenih kazalnikov opustitve lastnega nadzora.

“V naslednjih nekaj dneh se zanašam na gibanje tečaja neenakomerno med $25.2k – $23.5k,« je Titan of Crypto zapisal v eni takšnih tržnih ocen.

BTC/USD označen grafikon. Vir: Titan of Crypto/ Twitter$22, Ciljna stopnja BTC v primerljivosti delnic Medtem ko rastoče v daljšem časovnem obdobju, trgovsko osebje Stockmoney Lizards je zagotovilo najverjetnejšo ciljno znižanje $27, na dan.

Povezano: trgovec z bitcoini opazuje vrzel CME z $ V redu, ciljni padec stopnje BTC v igri

Priznanje “glave in ramena«, ki se je odvijala ves april – medvedja pozornost, o kateri so poročali vnaprej – poleg tega je zagotovila 24-tedensko povprečje enostavnega prenosa (SMA) kot možno daje rep na linijo.

16-tedenski SMA je znašal poštenih $23,84 na dan, vendar spremenjen v predstavnika 22 situacija se bo dvignila proti ponovnemu preizkusu zmogljivosti junija.

BTC/USD označen grafikon . Vir: Stockmoney Lizards/ TwitterKljub temu ločena objava znana kot splošna oblika uspešnosti obrestnih mer, “pametno identificiran” vzorec, ki se nanaša na povezane udarce na delnice Združenih držav v preteklih letih. Te stavke so posredno povzročile zlom navzgor.

— Stockmoney Lizards (@StockmoneyL) Lahko pošteno 17, 2023 Dnevnik: Alameda’s $49B Račun IRS, Attain Kwon je brcnil znotraj virov, blaznost mile: azijski spor

To besedilo ne zbira predlogov ali priporočil glede financiranja. Vsako kroženje financiranja in trgovanja vključuje tveganje in bralci lahko celo mirno izvedejo svojo zelo vzdržno analizo, ko se odločite.

212072

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -