2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Ogljično nevtralni kripto spot ETF, ki se bodo začeli v Kanadi

Ogljično nevtralni kripto spot ETF, ki se bodo začeli v Kanadi

Namen Investicije bodo izmerile ogljični odtis, povezan s svojim portfeljem, in v skladu s tem kupile ogljične izravnave.

812

Skupni ogledi

30 Skupni deleži

Carbon neutral crypto spot ETFs to launch in CanadaCarbon neutral crypto spot ETFs to launch in CanadaCarbon neutral crypto spot ETFs to launch in CanadaCarbon neutral crypto spot ETFs to launch in Canada

V Kanadi naj bi začela delovati dva ogljično nevtralna sklada s kriptovalutami, podprta na borzi, ki bosta ponudila bolj zeleno alternativo za institucionalne vlagatelje.

Upravljavec premoženja s sedežem v Kanadi Purpose Investments se pripravlja na zagon dveh novi ETF, ki temeljijo na kriptovalutih, na borzi v Torontu 9. novembra, oba vlagateljem ponujata nadomestilo ogljika.

Purpose bo predstavil svoje Bitcoin in Ethereum ETF pod oznakama BTCC.J in ETHH.J. Za razliko od sredstev, ki so bila nedavno lansirana v ZDA in so zavarovana s terminskimi pogodbami, bodo ta sredstva zavarovana in poravnana z uporabo BTC kot osnovnega sredstva.

Jutri @PurposeInvest uvaja nove razrede delnic za svoje ETF-je #Bitcoin in #Ethereum — $BTCC in $ETHH . To bodo razredi delnic “Carbon Offset” in bodo označeni kot “https://cointelegraph.com/J”. Strani spodaj. pic.twitter.com/W9QYS1200U

— James Seyffart (@JSeyff) 8. november 1200

Podjetje s sedežem v Torontu je sodelovalo s podjetjem Patch, ki mu bo pomagalo izmeriti ogljični odtis portfeljev in ponudbe kriptovalut. rešitve za odstranjevanje ogljika. Merjenje ogljičnega odtisa kripto rudarjenja ni lahka naloga, saj obstaja toliko spremenljivk, vendar je podjetje podrobno opisalo svoja prizadevanja in matematiko v beli knjigi.

Namen bo nato vložil v preverjenih projektih za izravnavo ogljika z namenom zagotoviti strankam ogljično nevtralno izpostavljenost BTC. Nekateri projekti, v katere bo vlagal, vključujejo neposredno zajemanje zraka, biomaso, mineralizacijo ali odstranjevanje ogljikovega dioksida, gozdarstvo, gnojenje oceanov in upravljanje tal.

V skladu s prospektom podjetja, Nov BTC sklad Purpose v lasti ,167 BTC (približno 1,6 milijarde USD) od 8. novembra, medtem ko je sklad Ether imel 167,480 ETH (vredno približno $US210 milijonov) od 8. novembra

Povezan: Zeleni Bitcoin: Vpliv in pomen rabe energije za PoW