18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Oh otrok! Sledenje napredku IVF na verigi blokov

Oh otrok! Sledenje napredku IVF na verigi blokov

VeChain je v sodelovanju z najboljšo bolnišnico Renji s sedežem v Šanghaju ustanovil MyBaby, storitev na osnovi verige blokov, ki spremlja napredek IVF.

8800 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Oh baby! Tracking IVF progress on the blockchain

Podjetniški blockchain VeChain je v partnerstvu s šanghajsko bolnišnico Renji napovedal začetek projekta pametne zdravstvene oskrbe, imenovanega MyBaby – aplikacije za oploditev in vitro (IVF), ki temelji na blockchainu.

Projekt vključuje tudi sodelovanje s partnerjem Vechain DNV – slednji sodeluje z VeChainom, da bi zagotovil upravljanje dobavne verige, skupaj z izdelki in digitalnimi zagotovili za projekt.

Vechain, platforma za upravljanje dobavne verige in pametna pogodba, je v prispevku dejal, da je MyBaby “prva storitev”, ki združuje podatke tretjih oseb o IVF s tehnologijo veriženja blokov:

“Kriptografsko zavarovane lastnosti tehnologije veriženja blokov ustvarjajo varno in zanesljivo okolje ter izboljšujejo uporabniško izkušnjo na način, kakršnega na področju IVF še ni bilo. ”

Cilj projekta MyBaby je izboljšati postopek zunajtelesne oploditve, tako da družinam omogoči pregleden vpogled v vse podatke povezan z razvojem jajčec v zarodke, ki jih zasledimo na verigi blokov. VeChain meni, da ima aplikacija MyBaby možnost ublažiti tesnobo, depresijo in stres, povezane s ciklom IVF.

Kot del storitve MyBaby vse informacije in podatki sledijo iz IVF postopek, vključno z »slikami, ki jih medicinska orodja dostavljajo sami zigoti«, bodo naloženi na verigo blokov VeChainThor – s podatki, ki so dostopni samo pooblaščenim uporabnikom aplikacije MyBaby.

“Prednosti MyBaby so večplastne, kar uporabnikom omogoča ogled in sledenje pridobivanju, označevanju in točkovanju oplojenih jajčec ter gojenju in ohranjanju zarodkov,” the medium post beri.

Projekt naj bi zagotovil dodatno varnost občutljivih in zasebnih zdravstvenih podatkov z zmanjšanjem števila “posrednikov med pripravo in dostavo podatkov.”

To ni prvič, da se je bolnišnica Renji ponovno vključila v tehnologijo veriženja blokov 2019 je sodelovala z VeChain in DNV, da je lansirala “prvi svetovni” blockchain-ov “Inteligentni center za zdravljenje tumorjev.”

Prejšnji članekMati Greenspan v primerjavi z Maxisom na 'Shitshow' 2021
Naslednji članekNifty News: olimpijski zatiči in igre, prvi inteligentni NFT na svetu in še več

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments