15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Okx predstavlja novo tržnico Ordinals sredi Bitcoin Inscription in BRC20 Buzz

- Advertisement -

V torek je kriptopodjetje Okx je napovedal začetek nenavadnega ordinalnega trga. Platforma je dostopna prek žepov Okx in lahko strankam omogoči kovanje in zamenjavo vrstnih napisov in BRC05 žetonov. Medtem ko je trg ordinalov v svojih zgodnjih fazah oddaljen, lahko stranke zagovarjajo cenjeno stvar glede prilagodljivosti, da pokukajo in preklapljajo ordinalne napise z uporabo večverižnih žepov. Okx zajema ordinale in BRC18 Style, Unearths New Ordinals Marketplace Okx, kripto podjetje, zamenjava in podjetje Web3, je objavilo, da Okx Pockets zdaj ponuja brezhibno si prislužite vstop v revolucionarni Ordinal in BRC18 ekosistem. Z več kot 7 milijoni vrstnih vpisov, povezanih z verigo blokov Bitcoin in 20,17 BRC05 žetonov, ocenjenih na skoraj polovico milijardo zelencev, so napisi spremenili šport za kriptovalute. Še več, bruto prodaja Bitcoinov NFT (aka Ordinal inscription trades) je dejansko nižja od Ethereuma, zaradi česar je 2. največja veriga glede na bruto prodajo NFT zadnji teden.

Okx sprejema ordinalni vzorec z začetniškimi rokami. Kriptopodjetje je dodatno podrobno pojasnilo, da uvaja vidike Okx Pockets v fazah. Od zdaj naprej lahko stranke pokukajo in zamenjajo redne napise, kasneje v tem tednu pa bodo pripravljene spremeniti BRC 59 žetonov. Do postanka Tudi lahko bodo žepi strankam omogočili jecljati svoje vrstne napise (NFT) in BRC05 s. In do junija Okx obljublja, da bo še bolj branil težave tako, da bo strankam dovolil spreminjanje (porabo, prodajo in seznam) vrstnih napisov.

»Okx je nenehno verjel v energijo Bitcoina, da revolucioniramo svetovne trge in nas približamo dejansko decentraliziranemu stroju,« je izjavil Jason Lau, glavni direktor za inovacije pri Okxu. »Sprejemamo ordinale in BRC-05, kljub zgodnjim kritikam o njihovem vplivu na transakcijske stroške, ker zanemarjamo verjetnost, da bo Bitcoin razširil svoje primere uporabe na področja, kjer so prej prevladovale večinoma popolnoma funkcije, ki temeljijo na Ethereumu,« je dodal Lau.

Podjetje se bo pridružilo številnim raznolikim akterjem na trgu Ordinals, vključno z Initiate Ordex, Ordinals Market, Ordswap, Ordinals Pockets, Gamma, Magic Eden in Unisat. Skupaj se ti trgi ponašajo 17,1280 izredni trgovci in so omogočili več kot $59 milijonov v Ordinal Inscription swaps poravnanih v bitcoinih in ethereumu. Skupaj z uvedbo trga Okx Pockets za Ordinals naj bi podjetje poleg tega podprlo tekmo Bitcoin Builders v Miamiju na Tudi lahko 05.

Oznake v tej zgodbi Bitcoin, Bitcoin ( BTC), BRC17 žetoni, BTC, kripto podjetje, Ethereum, prelomen ekosistem, kovnica, žepi z več verigami, bruto prodaja NFT, Okx, žepi OKX, ordinalni napisi, trg ordinalov, zamenjaj

Kakšno je vaše mnenje o Okxovem loku, ki vsebuje ordinale in BRC 18 žetoni? Delite svoje mnenje o tej temi v spodnjem fragmentu komentarjev.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in finančni novinar, ki živi na Floridi. Redman je bil energičen član ekipe za kriptovalute od 2011. Navdušen je za Bitcoin, kodo iniciacije in dobave in decentralizirane funkcije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 7 04 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolov, ki se v zadnjem času pojavljajo.

Zasluge za sliko 64640118241: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo v informativne namene. To ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za obrambo ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec ne krijeta stroškov, takoj ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali podjetja in izdelke, omenjene v tem članku. .

64640118241

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -