23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice One River Digital vidi povečanje povpraševanja po ogljično nevtralnih bitcoinih

One River Digital vidi povečanje povpraševanja po ogljično nevtralnih bitcoinih

Po uvedbi novega ogljično nevtralnega sistema za naložbe v Bitcoin aprila je One River Digital že zaprosil za ogljično nevtralni BTC ETF.

1985 Skupno ogledov

2 Skupno delnic

One River Digital sees spike in demand for carbon neutral Bitcoin

Institucionalni vlagatelji kažejo močnejšo željo po ogljično nevtralni naložbeni rešitvi Bitcoin (BTC), ki jo izvaja One River Digital Asset Management.

One River Digital, kripto usmerjeni hedge sklad , ki ponuja izpostavljenost do Bitcoin in Ether (ETH), je v sredo objavil, da se je “velika večina sredstev” v njenem institucionalnem skladu Bitcoin odločila za prehod na nov razred delnic ogljične nevtralnosti podjetja One River.

Aprila je podjetje predstavilo nov sistem, ki izračunava stroške ogljika pri rudarjenju bitcoinov in kupuje tokenizirane dobropise za zmanjšanje vpliva na okolje. Na podlagi ocene emisije ogljika na en BTC in tržne cene nadomestila, ki je potrebna za nevtralizacijo te emisije, so stroški ogljika pri pridobivanju enega BTC enakovredni $ 55 na leto ali 0. 15% stroškov enega BTC. One River kupuje te tokenizirane dobropise za ogljik in jih potrjuje na verigi blokov.

Predsednik One River Digital Sebastian Bea je dejal, da naraščajoče število institucionalnih strank, ki se selijo v ogljično nevtralni BTC One River naložba bi lahko bila znak širšega investicijskega trenda.

“Menimo, da odraža širši premik v preferencah vlagateljev, saj se preglednost povečuje med institucijami. Veselimo se nadaljnjih priložnosti, saj ekosistem digitalnih sredstev želi 100% ogljika- nevtralna prihodnost, “je dejal.

One River Digital se ni takoj odzval na prošnjo Cointelegraph za komentar.

Zadnji novice prihajajo kmalu po tem, ko je One River Digital konec maja vložil prošnjo za ogljično nevtralni Bitcoin-borzni sklad. Ogljično nevtralni BTC ETF je zasnovan tako, da odraža uspešnost Bitcoina na “ogljično nevtralni osnovi”, ki naj bi izravnal ogljični odtis z nakupom in umikom ogljikovih dobropisov za kritje emisij, povezanih z Bitcoinom v skrbniškem skladu. )

Ogljično nevtralna investicijska orodja BTC za eno reko prihajajo med naraščajočo razpravo o vplivu ogljika na rudarjenje Bitcoinov, pri čemer je Tesla zaradi svojih okoljskih skrbi mesec dni ustavila plačila BTC za svoje avtomobile. Glavni zagovorniki Bitcoinov, kot je izvršni direktor MicroStrategyja Michael Saylor, verjamejo, da je rudarstvo Bitcoinov najvišja raba obnovljive energije, pa tudi največja poraba ali nasedla energija. Po podatkih Blockcap je Bitcoin od maja 2021 uporabljal manj kot 0,1% proizvodnje človeške energije po vsem svetu.

Prejšnji članekIndija naj bi odpovedala dnevni red prepovedi Bitcoinov v prid razvrščanju premoženja
Naslednji članekGovornice, ki so vplivale na Bitcoin2021 v Miamiju

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments