14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice OneOf zbere 63 milijonov dolarjev za novo platformo Green NFT za glasbenike

OneOf zbere 63 milijonov dolarjev za novo platformo Green NFT za glasbenike

Kmalu predstavljena platforma bo vključevala NFT izvajalcev, kot so Whitney Houston, Doja Cat, John Legend, TLC, HER, Quincy Jones, Charlie Puth, Jacob Collier, G-Easy, AURORA, The Kid LAROI, Alesso in drugi.

20758 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

OneOf raises $63M for new Green NFT platform for musicians

Podjetje za trajnostno tehnologijo OneOf je zbralo 63 milijonov semenskih sredstev za financiranje svojih nova platforma Green NFT za glasbenike, ki ponuja nadaljnje dokaze, da je trg z negrešljivimi žetoni še vedno vroč.

V semenskem krogu je sodelovalo več vlagateljev in tveganih kapitalistov, med njimi Bill Tai, Sun Said Nima Capital, Sangha Capital, fundacije Tezos, Jack Herrick in Jaeson Ma iz East West Ventures.

OneOf, zgrajen po protokolu Tezos, je tržnica za umetnike in oboževalce, ki se lahko poslužujejo digitalnih zbirateljskih predmetov. Podjetje trdi, da kovanje NFT-jev na Tezosu porabi več kot 2 milijona krat manj energije kot vodilna omrežja, kot je Ethereum. Umetniki, ki bodo želeli kovati NFT na Tezosu, ne bodo plačali stroškov za svoj seznam, uporabniki pa bodo lahko svoje zbirke plačali več kot 135 fiatne valute.

OneOf namerava tudi del prodaje podariti za okolje ali dobrodelno organizacijo po lastni izbiri.

Umetnica Doja Cat je dejala, da je “vesela, da sodeluje z OneOfom” pri istočasnem reševanju vprašanj dostopnosti in okolja.

“Blockchain lahko demokratizira lastništvo in prinese ekonomsko opolnomočenje tako umetnikom kot oboževalcem,” je povedal Lin Dai, izvršni direktor in soustanovitelj OneOfa. “Gradimo tehnološko podjetje z umetniškim etosom in ekološko osveščeno misijo, da bi pomagali uvesti stotine milijonov nekripto domačih uporabnikov v verigo blokov s pomočjo preprostih in razburljivih primerov uporabe, kot so NFT-ji.”

Zdi se, da se je evforija okoli NFT-jev v zadnjih nekaj tednih ohladila, ko so se trgi kriptovalut zmanjšali. Pred prodajo so bili NFT-ji in DeFi med najbolj vročimi trendi na trgu kriptovalut.

Kljub nedavnemu umiku se zdi, da je prihodnost NFT svetla. Nova napoved industrije iz publikacije Invezz je NFT vezala na tržno kapitalizacijo $ 470 milijonov do oktobra, ko se je obseg trgovanja skoraj povečal 40%.

Prejšnji članekNegativne stopnje financiranja spodbujajo trgovce k dolgim ​​Polygon (MATIC) in AAVE
Naslednji članekMed naraščajočim prilivom stabilnih valut se previdni trgovci bojijo, da bi mačka odskočila

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments