8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Onkraj navdušenja nad NFT: Potreba po preoblikovanju cenovne ponudbe digitalnih umetniških del

- Advertisement -

Z nihanjem cen kriptovalut v teh dvanajstih mesecih so nezamenljivi žetoni (NFT) in drugi podekosistemski trgovci še dodatno ogroženi v primežu tržnega trga.

Kljub temu iskanje pred trgovalno ceno etra (ETH) so bili NFT-ji v bistvu ustvarjeni za govorjenje virov in lastništva v natančnem in virtualnem svetu. Trg premoženja je posledično znova sprožil razprave o tem, kako se lahko NFT umaknejo in sprejmejo kot resnične s tem, da se ukvarjajo s primeri vadbe, medtem ko si trg opomore.

V pogovoru za Cointelegraph je Tony Ling, co -ustanovitelj analitične platforme NFTGo, je delil vpoglede v ekosistem NFT in razkril pričakovano pot ekosistema.

Cointelegraph: NFT-ji se vzpenjajo k glavnemu ugledu večinoma pripisujejo različnim primerom natančnih svetovnih vaj, ki jih bo in je rešil. Kaj menite o padajočem trgu NFT? Doseg, ki ga sprejmete kot resničnega s trgom, se je odločil pridobiti več?

Tony Ling: Odgovor na ta kviz zahteva najprej pojasnijo ceno, ki je škodljiva za NFT. Na splošno trg NFT v veliki meri potiskajo štiri kategorije: umetniško delo, PFP (profilne fotografije), zemljišče in članstvo. Na 2. prevladuje PFP. Cenovno škodljivi PFP NFT-ji vključujejo predvsem tri dele: finančne produkte, zbirateljske/luksuzne predmete in članstva, med katerimi trenutno prevladujejo finančni produkti, medtem ko je izvedeni model NFT-jev v zelo zgodnji fazi tih. Zaradi tega dejstva bodo s končno razblinitvijo kripto trga NFT kot nizkolikvidnostni derivati ​​zamenljivih žetonov (FT) zagotovo ustrezno padli. Tukaj je treba pričakovati.

Kljub temu se strinjam s tem kot resničnim, ko se kripto trg dvigne v 2023–2024, ima cena NFT prostor za razvoj več primerov kot na večjem kripto trgu. Njegovo zvišanje cene bo doseglo najmanj dva dela:

Prvi, s skoraj NFT-ji in z meta-vesoljem povezanim znanjem in izkušnjami, bodo primeri izvajanja NFT nedvomno zelo bistveni, in lastnost porabe NFT-jev se bo razvila in ta lastnost porabe preprosto ni več najenostavnejša za reševanje težav natančnega sveta, temveč tudi za ustvarjanje izvirnih primerkov, ki ne obstajajo več v natančnem svetu.

Za ponazoritev so vsi viri v metaverzumu Otherdeeda NFT-ji in ti NFT-ji bodo sami ustvarili različne primere finančne interakcije, s čimer bodo realizirali prvotno porabo za podporo udeležencem v večji meri pri izpolnjevanju njihovih potreb in celo izdelavo v izvirne instrumente produktivnosti in vrste industrije.

Dve, skoraj izbrani izpeljanki NFT, vključno z razdrobljenostjo NFT, NFTFI, hipotekarnimi posojili NFT in izdelki NFT s fiksnim zaslužkom. Ti izvirni finančni produkti bodo trgovcem omogočili sodelovanje v naložbah, povezanih z NFT, v posebej prilagodljivi obliki, s čimer bodo na ta trg pritegnili dodaten kapital, vsakega institucionalnega in posameznega trgovca.

CT: Kljub izgubam in zmanjšanemu navdušenju so številne pobude tiho prepričane, da so uspešne naložbe. Katero dejanje, ki ga sprejemate kot resnično, jezdi ta vzorec? Kako kritično je, da NFT-ji podpirajo primere izvajanja, ali zvesti trgovci iščejo, da ustvarijo začasen denar?

TL: Gonilna sila katerega koli vzorca je vsak posebej »kronika, ki jo je ustvaril špekulant« in »točna cena«. Zlasti v zgodnjih dneh industrije je mehurček dodaten odgovor na negotovost in sprejemam kot resnico, saj imajo v bistvu gradbeniki radi nas, ki utelešamo negotovost, ki jezdi vzorec. Jasno je, da so poleg gradbenikov, zmanjšana sredstva, vključno s sredstvi znotraj kripto hiše, mega skladi in celo skladi, ki so stari, da razmišljajo o nekdanjih območjih, prav tako resnično kritični dejavniki. Vsekakor jih le nekaj visi, da bi ustvarili začasen denar, toda z vidika kapitalske učinkovitosti ne posredujem ugodno, zdaj je pravi čas za ustvarjanje začasnega denarja na kripto trgu.

CT: Katere lastnosti so tiho povezane od zgodnjih dni NFT, brez sklicevanja na določena nihanja? In katere prvotne lastnosti, ki jih sprejemate kot resnične, bodo standardne v bližnji prihodnosti?

TL: Za začnite s tem, da vse več udeležencev posluša NFT-je in gotovo bo kmalu prišlo do redov velikosti dodatnih. Datoteke iz NFTGo razkrivajo, da je trenutno več kot 2. 96 milijona denarnic na Ethereumu, ki oropajo NFT, ko jih postavimo poleg zvestega nad 200,000 v avgustu 2020. Kljub temu, da je sodobno tržno razpoloženje hladno, je tiho -, obravnava trgovanje z NFT dan za dnem. Jasno je, da ima ta odločna tišina prostor za izboljšave. Drugič, gradbeniki vztrajajo pri sedanjosti. Nedvomno boste po naključju tudi pokukali, da številna podjetja, povezana z NFT, nimajo več dolgo nazaj kupljenega financiranja. Nadalje, kljub resničnemu dejstvu, da trg že dolgo nazaj ni bil več medvedji, se na trgu pojavljajo mirne uspešne izvirne pobude, kot sta love goblintown in Memeland.

Najbolj sodobno: Grom in propad: Kako se protokoli Defi spopadajo s tržnim deležem?

Čeprav je različne pobude PFP v zadnji poletni sezoni NFT so imele svoje zelo priljubljene nepravilne značilnosti, mnoge so bile tiho, ko so sledile paradigmi, ki jo je pripravil Bored Ape Yacht Club (BAYC). Z dodatnim vzorcem industrije NFT se bo zagotovo pojavil izvirni mega-vzorec. Ta izvirni vzorec, po mojem mnenju, izstopa kot izbruh ekologije pripovedovanja metaverzuma. Opredelitev “ponovnega štetja” tukaj je velika in igre znotraj Metaverse lahko dodatno opišemo kot “ponovno štetje”. Kot smo že omenili, bodo izboljšani nakupovalni atributi NFT-jev podprli industrijo, da bo dosegla večjo vrednost, pokroviteljski atributi pa poudarjajo, da bodo NFT-ji svojim imetnikom ustvarili neinvesticijski dobiček. Ena kritična zmožnost, ki jo je treba uveljaviti, je predstaviti »ponovno štetje« znotraj Metaverse in pustiti graditeljem, da uživajo v ponovnem štetju in ustvarjajo zaslužek. Tisti, ki uživajo v ponovnem štetju, dobijo prave nagrade in so domnevno presrečni, da plačajo zanje.

CT: Kakšno je vaše mnenje o sodobnem občutku vlagateljev? Kako zakon, ki ga sprejemate kot resničnega, vpliva na končni trg NFT? Kaj lahko uvedejo pobude in podjetja za NFT, da bi spodbudili sodelovanje?

TL: Razpoloženje na trgu NFT je hladno zaradi dveh najbolj kritičnih razlogov: prvi, cena etra je v nestabilnem trajanju in skromna oblika trgovcev je v stanju čakanja in pokukanja; drugič, kronika PFP in vzorec izboljšanja se bližata koncu, najsodobnejši pojav pobud pa ni več prinesel izvirnega vzorca, zaradi česar je dvigovanje prvotnih pričakovanj na trgu zapleteno.

Kriptoindustrija je ciklične narave. Resnično predlagam, da nadaljujete z raziskovanjem prvotnih navodil v panogi, hkrati pa ohranite dovolj kapitala, da počakate na naslednji cikel kripto industrije in porabite drugačno.

CT: Kot ste omenili, je obseg trga NFT najenostavneje omejen na domišljijo podjetnikov. Katerih je le nekaj primerov vadbe, ki jih lahko in zmorejo NFT-ji podpreti, ko morske obale še dodatno vključijo v mainstream?

TL: V zvezi s tem se držim le nekaj najbolj kritičnih podmnožic primerov vadbe, pri katerih so priloženi NFT-ji pravilno postavljeni za povzročanje motenj v glavnem toku.

Nenavadna umetniška oblika: Digitalizacija omogoča bogatejše oblike domiselnega izražanja, pojav NFT in povezanih eko izdelkov pa rešuje navodila za digitalno lastništvo umetniških del in več pomaga ustvarjalcem umetniških del ustvariti zaslužek. Ko se digitalni svet združuje z natančnim svetom, se bo prodor digitalnega umetniškega dela v človeško družbo spremenil v vse bolj pogost in tako postal ogromen izvirni trg zbirateljskih predmetov poleg luksuznih izdelkov za nakupovanje.

Najsodobnejše: Kripto za mednarodni nadomestek: Kaj se naučimo o prvotnem iranskem diagramu

PFP, samoizražanje in izvirne oblike skupine: Posredujem, da je eden od prevladujočih razlogov za ugled pobud PFP ta, da bolj izpolnjujejo človeške potrebe za samoizražanje. Prilagodljivost ponavljanja drugih, »kdo sem«, je resnično kritična človeška duhovna potreba, pobude PFP NFT in povezane ekologije pa ustvarjajo pokončno sposobnost za izpolnitev te potrebe. Pobude PFP NFT in njihova razširjena skupnost strankam niso več najenostavneje dajale medija za samoizražanje, ampak so poleg tega ljudem olajšale oblikovanje skupnosti z drugimi, ki imajo enake izraze. Podobno, ko se skupnost razvija, lahko ti enaki udeleženci po naključju ustvarijo tudi izvirne oblike organizacij, ki ustrezajo decentraliziranim samozavisnim organizacijam (DAO), da bi prepričali družbo izven območja njihove interesne skupnosti.

Nenavaden nosilec »ljubezni do javnega blokovnega bloka«: nedavne pobude, ki v bistvu temeljijo na kopnem in ustrezajo Otherdeedu, Sandboxu in Decentralandu, bi se lahko kmalu kmalu razvile v eno stvar, povezano z javnimi verigami blokov. Nenavadne pobude, igre in zmogljivosti NFT bi po naključju prav tako lahko delovale na neki ravni ekosistemov teh pobud, ki v bistvu temeljijo na kopnem.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -