0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Ontariski učiteljski pokojninski sklad zapiše celotno naložbo v propadlo Crypto Alternate FTX in navaja “nedvomno goljufijo”

- Advertisement -

Ontario Teachers’ Pension Knowing ( OTPP), eden od mnogih najboljših pokojninskih načrtov na tem planetu, odpisuje svojo naložbo v bankrotirano kripto zamenjavo FTX. “Sodobne izkušnje svetujejo izvedljivi goljufiji, izvedeni pri FTX, ki se globoko dotika za vse priložnosti,” navaja ideja.

Critical Canadian Pension Knowing zapiše FTX Investment Ontario Teachers’ Pension Knowing (OTPP), tretji najboljši kanadski pokojninski sklad, je v četrtek izdal komentar v zvezi s svojo naložbo znotraj propadle zamenjave kriptovalut FTX. OTPP, ki ima na 2d približno C$182 milijard (05 milijarde) v sprejetih virih, vlaga za 243, delujočih in upokojenih predavateljev, razkriva njegova neto stran.

Komentar pojasnjuje, da je sklad Ontario Teachers’ Mission Development (TVG) vložil C$150 milijonov v FTX World in njegovih ZDA entiteta, FTX US, oktobra zadnjega leta. Januarja je sklad izvedel konvencionalno naložbo v višini C$ 12 milijonov v FTX ZDA.

Ontario Teachers’ Pension Poznavanje podrobnosti:

Naša naložba je nižja od 0. % naših skupnih sprejemljivih virov in je enako lastništvu 0,4 % oziroma nič,5 % FTX World oziroma FTX US.

»Sodobne izkušnje svetujejo o izvedljivi goljufiji pri FTX, ki se globoko dotika za vse priložnosti,« dodaja komentar. »Vsekakor izčrpavamo prizadevanja regulatorjev in drugih, da bi spoznali nevarnosti in vzroke za neuspeh tega podjetja.«

Pokojninska misel je veličastna:

Svojo naložbo v FTX lahko odpišemo na nič ob našem letnem premoru … Razočarani smo nad to naložbo, zajemite vse resne izgube in bo izčrpal te zmožnosti za nadaljnjo poostritev našega ravnanja.

“Denarna izguba iz te naložbe bo omejena vpliv na idejo glede na njeno razsežnost glede na naše skupne sprejemljive vire in našo dejansko denarno lokacijo,« zaključuje komentar.

FTX je vložil vlogo za poglavje 11 finančni zlom zadnji teden. Izvršni direktor družbe Frail Sam Bankman-Fried je prav tako odstopil in se spremenil v Johna Raya III, zastarelega uradnika za insolventnost, ki je nadzoroval likvidacijo Enrona. “Na noben način v svojem poklicu nisem videl te oblike popolnega neuspeha korporativnega nadzora in te oblike popolne odsotnosti stabilnih denarnih datotek, kot se je zgodilo prav tukaj,” je Ray govoril o sodišču v četrtek.

Trenutno so Temasek Holdings, Paradigm in Sequoia Capital singapurskih oblasti prav tako predstavili, da odpisujejo skupno vrednost svojih naložb v FTX. Oznake v tej kroniki Kanadska pokojninska misel, kanadska pokojninska misel FTX, kanadska pokojninska misel, kanadska pokojninska misel FTX, ftx, Ontario Teachers’ Pension Knowing, Ontario Teachers’ Pension Knowing FTX, pension sklad, kripto pokojninski sklad, kriptovaluta pokojninskega sklada, pokojninski sklad FTX, pokojninska misel, Sam Bankman-Fried

Kaj se razvije ste specializirani za pokojnino učiteljev v Ontariu. Veste, da vlagate v FTX? Sporočite nam v spodnjem delu za komentarje.

Kevin Helms Kevin, poznavalec avstrijske ekonomije, se je Bitcoin naučil leta 1280 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, programi začetne ponudbe, omrežni rezultati in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.


Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je samo informativne narave. To milje niso več trenutna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za dajanje prednosti ali prodaje ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, zakonitih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naenkrat ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli izreko, predmete ali izdelke in storitve, o katerih se govori v to besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -