0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Ontologija in bloXmove za vnašanje decentralizirane identitete v aplikacije za mestni promet

Ontologija in bloXmove za vnašanje decentralizirane identitete v aplikacije za mestni promet

Cilj te poteze je omogočiti razvoj kompleksnih decentraliziranih aplikacij.

992

Skupni ogledi

56

Skupni deleži

Ontology and bloXmove to bring decentralized identity to urban transport appsOntology and bloXmove to bring decentralized identity to urban transport appsOntology and bloXmove to bring decentralized identity to urban transport appsOntology and bloXmove to bring decentralized identity to urban transport apps

Ontology, razvijalec samostojnih identifikacijskih sistemov v verigi blokov, je v torek zjutraj napovedal partnerstvo s platformo za decentralizirano mobilnost bloXmove, da bi pospešil razvoj svojih decentraliziranih poverilnic. Protokol decentralizirane digitalne identitete ali DID bo udeležencem blockchaina omogočil, da svoje osebne podatke, kot je vozniško dovoljenje, delijo na zaseben, zaščiten in šifriran način.

DID lahko en dan potreben za kompleksne decentralizirane finančne aplikacije, kot so aplikacije za mestni promet in decentralizirano zdravstveno ali avtomobilsko zavarovanje. Enostavne pametne pogodbe ne bi zadostovale za obdelavo, na primer, če decentralizirani zavarovalni zavarovalec krije uporabnikov zahtevek za zdravstvene stroške v bolnišnici.

Ontologija bi lahko avtomatizirala in zavarovala poravnave prek žetona BLMX bloXmove. Hkrati lahko bloXmove doseže boljšo učinkovitost, nižje stroške in interoperabilnost z drugimi omrežji z uporabo Ontologyjevega blockchaina.

Li Jun, ustanovitelj Ontology, je izdal naslednji komentar o partnerstvo:

Z integracijo Ontology DID in podatkovnih rešitev celota po ekosistemu bo olajšana navigacija, bolj zaseben in varnejši.

Medtem je dr. Harry Behrens, direktor usposabljanja in soustanovitelj bloXmove, dejal:

“V čast nam je sodelovati z Ontology, da bi združili platformo bloXmove Mobility Blockchain Platforma z njihovo najsodobnejšo tehnologijo Tehnologija DID. Decentralizirani identifikatorji so ključni dodatek k Blockchainu za ustvarjanje poslovnih aplikacij v resničnem svetu.”Ko rastejo priljubljeni projekti #DAO, raste tudi priljubljenost pomen poštenega upravljanja. Vaš ugled v verigi je pomemben. Ontology Asset Score pomaga narediti #Web3 bolj pravičen prostor z @SnapshotLabs in @OrangeProtocol. Retweet, če cenite glasovalni kapital! #ID #DID #Podatki https://t.co/uHXHsxjUo5

— Ontologija (@OntologyNetwork) november 22, 1434