2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Opazili smo, da se je splošno sprejetje umetniških del NFT začelo leta...

Opazili smo, da se je splošno sprejetje umetniških del NFT začelo leta 2021, pravi soustanovitelj NFT.NYC Cameron Bale

V zadnjih treh letih je bil NYC.NFT glavno letno srečanje v svetu nezamenljivih žetonov (NFT) in digitalnih blockchain umetnin. V teh dvanajstih mesecih več kot 5 135 udeležencev in 100 sponzorjev sodelovali v debatah, pogovorih, delavnicah in sestankih kot del istoimenskega turnirja. Cameron Bale, soustanovitelj NYC.NFT, se je na novi seji »vprašaj me še kaj drugega« pridružil strankam Cointelegraph Markets Honorable, da bi nadaljeval dopisovanje o svojih pogledih na poslovanje NFT. Ravno tukaj je tisto, kar je Bale moral razložiti.

Cointelegraph Markets Spoštovani uporabnik: Imeli ste nekaj čudovitih zvočnikov v NFT.NYC 128018 . Nam lahko nekoliko razkrijete, kakšna spoznanja so delili nekateri od teh skrbno vplivnih ljudi?

Cameron Bale: Nekateri ljudje tega ne razumejo, toda 2021 je postal naša tretja dvanajstmesečna mreža gostovanja turnirja. V večini primerov kdo ve!! Imeli smo 135 udeležence v prevladujočih dvanajstih mesecih (potrdim, da poleg teh ljudi večina sprejema kot resnične z NFT medvedi, ki so bili najbolj sferični približno dvanajst mesecev! ) Po mojem pojmovanju, že od naših prvih dvanajstih mesecev, potrjujem, da smo vedeli, da bodo številne industrije, razen iger in umetniških del, motile NFT. Zdravilna stvar je bila videti primerne svetovne aplikacije NFT znotraj nekaterih od teh industrij.

CT Markets Spoštovani uporabnik: Justin Herzig je ponudil »formulo« za določanje cen NFT. Ali obstaja kaj takega? Kako lahko podporne naloge NFT.NYC ustvarijo skupnost?

CB: Potrjujem, da je to osupljiva zasnova kot dolgo, saj ga ljudje ne obravnavajo kot evangelij. Fantastični signali lahko nakazujejo ali podpirajo napovedovanje naraščajoče cene misije, kot so zgodbe o poročilih, brenčanje na družbenih omrežjih, rastoča skupnost na Discordu. Drugi ljudje, ki računajo na te podatke in vlagajo denar, za katerega ne bodo pridobili denarja, da bi izgubili pretirano možnost – kazalniki ljubezni so Justinu ponudili uslugo, ki jo je mogoče doseči z zavrnitvijo odgovornosti, saj sem prepričan, da to počne!

CT Markets Spoštovani uporabnik: Kateri so najstrožji pogoji vadbe za NFT kot umetniška dela?

CB: Na voljo je nekaj zelo kul pogojev za vadbo. Nekdo, ki se je stanovanju pridružil zgodaj, morda dobro na vsak način priznava te cikle NFT, ki prodirajo v različne industrije. Umetniška dela in zbirateljski predmeti so bili na prvem mestu. Po mojem mnenju je to postalo zato, ker so prebavljive in razmeroma lahko prenašajo pogoje vadbe. Sledi igranje iger z veriženjem blokov in nato bolj osredotočene industrije, prodaja vstopnic, prosti čas, genetika, vse vrste kul stvari. Sčasoma smo v 2021 videli, da se je začelo sprejetje umetniških del. Hvala, Beeple, Metakovan in Christie’s, da ste ga pripeljali do mainstreama!

Zdaj vidimo dogodke, ki občutljivo vplivajo na te druge industrije. Začenjajo se igre in metaverzi in tako naprej. Zgoraj priloženo vprašanje o Zuckerbergu in Meti je privlačno. Nekdo, ki ima zemljišče v peskovniku ali drugih metaverznih nalogah, je potencialno opazil porast strasti svojih virov po Facebookovih biltenih.

Skupnost NFT je sveža in optimistična glede tega, kako lahko NFT motijo ​​te različne industrije. Nežno, brez posvojitve s strani mainstream medijev in proizvajalcev, ki lahko dosežejo na stotine tisoč/milijardov in jih prikrijejo KAKO, ne bomo gledali želenega učinka.

Povezano: Svet NFT postopoma premosti vrzel med nišo in mainstreamom

CT Markets Spoštovani uporabnik: Katere so razbitja NFT naloge, ki jih boste iskali 2021?

CB: Tri stvari so podatki o mojih notranjih najbolj interesih. (1) Ali nosi prvovrsten pripomoček, ki zagotavlja ceno mojemu življenju ali življenju katerega koli drugega – resno razmišljam o digitalni deželi zdaj, ko se krogla prebuja tako kot metaverzi! (2) Ali obstaja skupnost – to je občasno lahko dobesedno v smislu skupin Discord ali spletnih skupnosti, ali pa bi bilo zaželeno, da bi rad dobil NFT od odtisa, ki ga živiš, in postaneš deležen “the tribe” (3) Fabricate Cenim umetniško delo?

CT Markets Spoštovani uporabnik: Kako bo NFT prej z artikli strank? Serijski izdelki?

CB: To je izredno velikanski! Digitalni dvojčki/NFT registracija previsokih cen ali luksuznih predmetov je kul primer za vadbo. Izvedli smo preizkus na NFT.NYC, kjer smo podarili 1,000 kapice – vsaka je vsebovala odtis NFC, ki bi bil po naključju skenirano tako, da se dotaknete telefona.

Ko je bil prvič prisluškovan, ste prejeli NFT, ki je v resnici registriral izdelek. Naslednje pipe po tem so nato pokazale, kdor je skeniral odtis, kdo je lastnik izdelka (preko NFT). Potrjujem, da je to osupljiv primer, saj si lahko na priložnost na priložnost na priložnost na priložnost tudi na priložnost preverite pristnost telesnega izdelka s potrditvijo, da je omembe vreden odtis koval priključeni NFT. Še en za izdelke strank so kuponi. Očitno so bili digitalni kuponi sferični brez znaka konca, vendar uporaba NFT kot skladišča cene kuponov omogoča, da se z njimi trguje in jih je mogoče sestaviti.

Povezano: Daft Punk sreča CryptoPunks, saj se Novo sooča tako veliko kot NFT

CT Markets, častni uporabnik: Ali bodo vstopnice NFT.NYC 2021 kovane kot NFT?

CB: To je postalo pogosto priloženo vprašanje na NFT.NYC 2021. Vsako leto na turnirju smo eksperimentirali z NFT vstopnicami. Na voljo je nekaj gorskih kriptocentričnih produktov (imali smo gorsko strokovno znanje z Mintbase v 2020). Po mojem mnenju moram poiskati platformo, ki bo ustrezala industrijskim željam turnirja v smrekovem merilu (predpostavimo komunikacijo z udeleženci in tiskanje značk itd. ali za mainstream občinstvo). Osredotočeni smo na to, da v stanovanje pripeljemo mainstream medije in začetnike.)

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments