15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

OpenAI lansira profesionalno aplikacijo ChatGPT za iOS, Android prihaja ‘trenutno’

- Advertisement -

Medtem ko je trenutno v celoti na trgu v Združenih državah Amerike, bi z dolgotrajno globalno uvedbo morda več kot milijarda strank pridobila pravi dostop do profesionalne aplikacije v sistemu iOS.

3820 Skupaj ogledov

16 Skupni deleži

OpenAI je lansiral profesionalno različico svojega chatbota ChatGPT, ki ga poganja umetna inteligenca, v Applovi trgovini App Store in namiguje, da bo različica za Android na voljo “v tem trenutku.”

ChatGPT in napredek na področju sintetične inteligence se je spremenil v velik hobi med kripto skupnostjo, ki je že izkoristila nastajajoče spretnosti za odpravo popolnoma novih žetonov.

V skladu z Can tudi ciljem 06 objava, aplikacija ChatGPT sinhronizira zgodovinsko preteklost osebnega klepeta s svojo spletno različico in deli informiranega vnosa, ki ga podpira OpenAI-jev model za prepoznavanje govora Command .

OpenAI pravi, da uvaja aplikacijo za uporabnike iPhonov in iPadov v Združenih državah Amerike in bi se morda morda razširila na popolnoma druge države “v prihodnjih tednih.”

Posnetki zaslona aplikacije ChatGPT v trgovini App Store. Vir: AppleZahtevna globalna uvedba bi dosegla delež Applovih 2 milijard energetske naprave zagotovijo zagotovijo resnično vstop v aplikacijo za klepetalnice OpenAI, medtem ko zaostanek pri sprejemanju AI divja.

Privrženci AI so si prizadevali narisati večino delov ChatGPT na svojih mobilnih napravah za mesecih, pri čemer se mnogi zatečejo k zamenjavi precej zapletenih rešitev, ki si jih je treba ogledati, da bi klepetalnega robota združili z digitalnim pomočnikom Siri v iPhonu.

Torej nekaj razdalje, eden od mnogih najbolj preprostih Rešitev za zagotovitev vstopa v aplikacijo OpenAI na mobilnem orodju je bila obveščanje o Microsoftovi aplikaciji Bing, ki ponuja dostop do klepetalnega robota podjetja, ki ga poganja GPT-4. Googlov na novo ponujen Bard, ki trenutno velja za najpristnejšega in najverjetnejšega konkurenta ChatGPT, bo šele predstavljen kot različica mobilne aplikacije.

Povezano: Je ChatGPT kralj? Kako so se odrezali vrhunski brezplačni klepetalni roboti z umetno inteligenco v nekem nedoločenem času v prihodnosti preverjanja discipline

Tako Applova trgovina App Store kot trgovina Google Play štejeta za širjenje aplikacij, ki naj bi zagotoviti storitev, ki je podobna ChatGPT OpenAI; nekatere imajo, se je izkazalo, da so posnemovalne aplikacije, ki cenijo intelektualno višjo stopnjo naročnine kot sam ChatGPT, pri ohranjanju z izkušnjami.

Že obstoječi naročniki ChatGPT Plus bodo načrtovali pridobitev resničnega vstopa v Zmogljivosti GPT-4 tako pametno kot zgodaj zagotavljajo dostop do novejših delov in hitrejši odziv na njihove naprave iOS.

Revija: Moda za manipulacijo umetne inteligence in spodbujanje ljudi s kripto

17986884 17986884

17986884

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -