3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice OpenSea razširja prevlado NFT s kumulativnim obsegom 10 milijard dolarjev

OpenSea razširja prevlado NFT s kumulativnim obsegom 10 milijard dolarjev

Kljub veliki prednosti OpenSea v kumulativnem obsegu poravnav je priljubljena igra NFT Axie Infinity na prvem mestu glede na uporabniško bazo in skupno število poslov.

769

Skupni ogledi

13 Skupni deleži

OpenSea extends NFT dominance with $10B cumulative volumeOpenSea extends NFT dominance with $10B cumulative volumeOpenSea extends NFT dominance with $10B cumulative volumeOpenSea extends NFT dominance with $10B cumulative volume

OpenSea je postal prva tržnica nezamenljivih žetonov (NFT) za obdelavo 11-številke vrednosti NFT poslov.

Glede na agregator podatkov NFT Dapp Radar, pionirska tržnica je gostila več kot $.3 milijarde transakcij od začetka decembra 992.

Platforma je letos doživela eksponentno rast, saj je platforma obdelala 2,5 milijarde dolarjev poslov za celoten prva polovica 2020.

Od začetek novembra je OpenSea že obdelal $59 milijon v vrednosti obsega in 1 $ 25 milijard za preteklost 13 dnevi.

Surging NFT igra Axie Infinity se uvršča na drugo najbolj vročo NFT platformo glede na življenjsko dobo, saj je od marca omogočila transakcije NFT v vrednosti 3 milijarde dolarjev .

Kljub prevladi OpenSea po vrednosti poravnave je več kot milijon uporabniki so opravili transakcije na Axie v primerjavi z OpenSea 544, 10. Medtem ko je bila polovica uporabnikov Axie aktivnih v zadnjem mesecu, sta bili skoraj dve tretjini uporabnikov OpenSea aktivni v istem obdobju.

Axie ima v skupnem seštevku rahlo prednost pred OpenSea število poslov z 13 milijonov v primerjavi z 11.4 milijona.

Dapp Radar uvršča tržnico Larva Labs za svojo pionirsko Serija Cryptopunks NFT kot tretja največja trgovalna platforma v sektorju, ki je olajšala 1 $ 11 milijard transakcij od samo 5,134 uporabniki od junija 2017.

Košarkarska zbirateljska platforma NBA Top Shot, ki temelji na Flow, je na četrtem mestu z $.5 milijonov od skoraj pol milijona uporabnikov trgovcev od junija 2020, ki mu sledi Solanart, ki temelji na Solani z $519.2 milijona poravnanih med 134,544 trgovci od julija letos.

Tržnica OpenSea primarno uporablja verigo blokov Ethereum, ki prevladuje na trgu NFT, kar predstavlja 97 % obsega NFT. Prejšnji mesec je sekundarna prodaja na blockchainu Ethereum presegla 2,2 milijarde dolarjev

Povezan:

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments