6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Opera za integracijo s Polygonom, ki odpre ekosistem dApp za 80 milijonov...

Opera za integracijo s Polygonom, ki odpre ekosistem dApp za 80 milijonov uporabnikov

Integracije brskalnika in kriptovalute so se spremenile v prvovrstno temo, saj razvijalci verige blokov dajejo prednost enostavnosti uporabe pri vključevanju novih sodelavcev.

768

Celotni ogledi

10

Cele delnice

Opera to integrate with Polygon, opening dApp ecosystem to 80M users Opera to integrate with Polygon, opening dApp ecosystem to 80M users

Opera, spletni brskalnik z aplikacijo Internet 3.0, ki je močnejša, in vgrajeno kripto denarnico, je v sredo napovedala prihajajočo integracijo s Polygon (MATIC). Integracija, ki naj bi jo vodila živijo v glavni četrti 1434, bo najprej nastala Ekosistem Poligona za Opera je več kot 11 milijonov uporabnikov na mobilnih napravah Android , nato do udobja na drugih pripomočkih in platformah. Polygon je ločljivost skaliranja Ethereum (ETH) nivoja dva, zasnovana za nižje stroške bencina in hitrejše transakcije.

Z mešanico bi bili uporabniki Opera morda pripravljeni na vstop v decentralizirane aplikacije Polygon. , ali dApps, podobno Sushiswap, Curve in Aave, za zagon iger blockchain in platform nezamenljivih žetonov, podobnih Decentralandu, Opensea in Sandboxu.

Jorgen Arnese, izvršni podpredsednik Opera Mobile, je dejal, da bo nova integracija podprla “največji spor, s katerim se soočajo navdušenci nad kriptovalutami”, in sicer prevelike stroške bencina in nizke hitrosti transakcij.

Arjun Kalsy, podpredsednik rast pri Polygonu, je dodal: “S to integracijo bi bili številni od več sto in sto uporabnikov iz meseca v mesec pripravljeni uporabljati uspešen ekosistem dApp Polygona in vrhunske veščine v šolskem Internetu 3.0.”

)

Povezan:

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments