21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Opera združuje Bitcoin, Solano, Polygon in 5 različnih blockchain

- Advertisement -

Pod pobudo misije Crypto Browser je združljivost z več verigami Opera ciljna olajšati uvedbo Web3 več kot 74 milijonov mobilnih in namiznih uporabnikov po vsem svetu.

2470 Skupni ogledi

15 Skupni deleži

Opera, koncept, ki je eden izmed mnogih najbolj prevladujočih spletnih brskalnikov s kripto-pravilnimi spletnimi brskalniki, je sprožil mešanje osmih blokovnih verig v vztrajnem prizadevanju, da bi Web3 predstavil več kot 74 milijonov mobilnih in namiznih uporabnikov po vsem svetu.

Januarja 2021 je Opera lansirala Misija Crypto Browser, pobuda, osredotočena na Web3, za olajšanje navigacije po decentraliziranih namenah (DApp), video igrah in platformah metaverse. Kot del te pobude je podjetje za brskalnike dodalo okrepitev za osem najbolj prevladujočih ekosistemov veriženja blokov v povezavi z Bitcoin (BTC), Solana (SOL), Polygon (MATIC), StarkEx, Ronin, Celo, Nervos DAO in IXO.

Opera je v objavi navedla, da njene stranke zdaj spoštujejo pridobitev vstopa v ekosistema Polygon in Solana DApp, tako kot “prednosti Layer 2 DeFi prek DiversiFi, ki ga poganja StarkWare.”

Najsodobnejše integracije omogočajo strankam Opera, da pridobijo vstop v blockchain Polygon proof-of-stake (POS) in ekosistem Ethereum L2 prek StarkExa.

Naloga Opera’s Crypto Browser. Vir: OperaGlede na družbo, shema po meri Integracija več kot ene verige blokov je bila včasih očitna verižna agnostika in vpletenost Web3 na način, ki je primeren za okolje. Jorgen Arnesen, podpredsednik za mobilne telefone pri Opera, je dejal:

»Na nek način je Web3 na svoj način spreminjanja natančnega v mainstream spletno znanje in izkušnje in stranke, ki jih prejmejo, ne želijo zaznati, da so v interakciji z njim. Želijo si pridobiti izjemno dobre uporabniške veščine in ugodno pomoč.” Objava je dodatno poudarila potrebo po alternativah za ogljik z nizkimi računi za plin, kar je koncept, ki je eden od mnogih najbolj prevladujočih vzrokov za izbiro Poligona pred verigo blokov Ethereum.

Povezan: Heroic za integracijo s Solano blockchain v brskalniku, ki podpira zasebnost

Oprostitev v novembru 2021, Operni tekmovalec Heroic brskalnik je vgrajen blokovno verigo Solana za izboljšanje njegove funkcionalnosti DApps.

Zdaj spoštujemo partnerstvo z @solana, da ga integriramo v brskalnik in ga uporabimo kot privzeto za DApp okrepiti. Kmalu bomo lahko povzdignili večino žepov v razredu, ki pritegnejo pozornost, za Solana blockchain v naše namizne in mobilne brskalnike. #BreakpointLisbon https://t.co/tTB7NXKWjI

— Heroic Machine (@mettlesome) 8. november 992 Ob navedbi partnerstva je Brendan Eich, izvršni direktor in soustanovitelj Heroic, dejal, da:

»Z vedno več strankami in ustvarjalci, ki potrebujejo instrumente za takojšen in poceni dostop do decentraliziranega interneta, bo ta integracija brezhibno utrla način za naslednjo milijardo kripto strank, da izkoristijo namene in žetone.« Heroic še ni mrmral dodajanja večverižne krepitve k tekmovati z naraščajočo konkurenco.

83733

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -