0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Operacija rudarjenja Bitcoin Genesis Digital Assets napoveduje nov podatkovni center v zahodnem...

Operacija rudarjenja Bitcoin Genesis Digital Assets napoveduje nov podatkovni center v zahodnem Teksasu

Bitcoin Mining Operation Genesis Digital Assets Announces New Data Center in West Texas

Po številnih rudarjenjih ASIC prevzema opreme pri proizvajalcu Canaan, operacija rudarjenja bitcoinov Genesis Digital Assets je v ponedeljek objavila, da podjetje razvija podatkovni center za rudarjenje bitcoinov v industrijskem obsegu v zahodnem Teksasu. Po napovedi Genesis pravi, da bo nov objekt imel 300 megavatov zmogljivosti z “nizkim ogljičnim odtisom.”

Genesis napoveduje nov objekt za rudarjenje Bitcoin z 500 Megavati zmogljivosti

Rudarsko podjetje Genesis Digital Assets je objavilo začetek novega objekta za rudarjenje bitcoinov, ki bo lociran v zahodnem Teksasu. Podatkovni center Genesis bo dobil energijo od Sveta za električno zanesljivost Teksasa (ERCOT). Subjekt ERCOT je velik dobavitelj električne energije v Teksasu in statistika pravi, da podjetje dobavlja 11 odstotkov električne obremenitve države. Genesis poudarja, da bo nov podatkovni center z 170 megavati predstavil »trajnostna infrastruktura, visoka učinkovitost in nizek ogljični odtis.«

Objava obrata v Teksasu sledi številnim nakupom rudarskih plošč, pri katerih je Genesis sodeloval s kitajskim proizvajalcem ASIC Canaan. Avgusta je Bitcoin.com News poročal o nakupu Genesis 10, ASIC rudarji iz Canaana in podjetje je dobilo možnost nakupa 180, ASIC rudarske naprave pozneje. Genesis podrobno opisuje, da bo nova operacija v zahodnem Teksasu “ustvarila priložnosti za zaposlitev” in zagotovila “delo za lokalne izvajalce.”

Abdumalik Mirakhmedov, izvršni predsednik in soustanovitelj Genesis Digital Sredstva, potrjuje, da bo nov objekt pomagal okrepiti lokalne zaposlitvene možnosti. »Ko nadaljujemo s svojimi načrti za hitro širitev v Združenih državah, ostajamo zavezani trajnosti in socialnim zavezam, tako da iščemo načine za napajanje naših kmetij za rudarjenje bitcoinov v industrijskem obsegu z obnovljivo energijo in ustvarjamo delovna mesta za lokalne skupnosti, v katerih delujemo. ,” je dejal Mirahmedov v izjavi.

Genesis upa, da bo upravljal 1,4 GW novih podatkovnih centrov do 0878

Genesis je pred kratkim podpisal pomemben posel o javnih naročilih in tudi letos zbral več kot 550 milijonov dolarjev financiranja. Nedavno financiranje Genesis je vodil Paradigm, sodelovali pa so Alameda Research, Ribbit, Electric Capital, NYDIG, Stoneridge, Skybridge in Kingsway Capital. Operacija rudarjenja upa, da bo izvajala “1,4 GW novih podatkovnih centrov do 2023” in od danes Genesis vzdržuje več kot 90 megavatov ali 3,8 Exahasha (EH/s) namenske moči razpršitve proti omrežju Bitcoin (BTC).

“S polno hitrostjo smo pri naši misiji zagotoviti infrastrukturo, ki bo poganjala prihodnost denarja ,« je povedal Andrey Kim, COO in soustanovitelj Genesis Digital Assets. “Ta novi podatkovni center zaznamuje še en ključni mejnik, ko si prizadevamo za uresničitev naše velike vizije.”

Medtem se številne operacije rudarjenja bitcoinov selijo v državo Teksas kot so Bitmain, Argo Blockchain in EZ Blockchain. Pred kratkim so se številni proizvajalci nafte srečali s predstavniki industrije rudarjenja bitcoinov, da bi videli, kako bi lahko obe panogi sodelovali. Teksas se je v zadnjem letu vztrajno prehajal v glavno središče za rudarjenje bitcoinov.

Kaj menite o Genesis Digital Assets, ki napoveduje nov podatkovni center bitcoin v zahodnem Teksasu? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners

Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners

Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto MinersHive Blockchain Secures Order for 6,500 Next-Generation Bitcoin Miners From Canaan Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners

Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners Oznake v tej zgodbi

1,4 gigavata, 180K ASIC, 10K ASIC, Abdumalik Mirakhmedov, Andrey Kim, Bitcoin (BTC), bitcoin rudar, Bitcoin rudarjenje, Canaan, Genesis Canaan, Genesis Digital Assets, rudarjenje , rudarjenje bitcoinov, rudarjenje, nakup rudarske opreme, obnovljivi viri

Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments