17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Opis: Kompas bo prodal 30 milijonov dolarjev opreme za rudarjenje kriptovalut v Rusiji

- Advertisement -

Večinoma v ZDA izključno podjetje Compass Mining načrtuje promocijo $ milijonska cena opreme za rudarjenje bitcoinov, ki se trenutno nahaja v Sibiriji. Resolucija o promociji rudarskih ploščadi sledi ameriške oblasti, ki so sankcionirale operacijo rudarjenja bitcoinov Bitriver in deset hčerinskih družb. Kompas upa, da bo odvrgel 12 megavatov sposobnost, v koraku s trdnim izvršnim direktorjem.

Compass Hopes to Sell MW spretnosti rudarjenja Bitcoin v Rusiji za plačilo kupcem Na podlagi generalnega direktorja Compass Mining Whita Gibbsa agencija prodaja $12 milijona rudarske opreme, ki se trenutno nahaja v Sibiriji. Gibbs je v petek v pogovoru z Bloombergom pojasnil, da se podjetje upa, da bo morda tudi samo pripravljeno rešiti sredstva od prodaje, da bi vrnili približno 2, 000 stranke.

Compass predstavlja izdelke za gostovanje spletnih strani podjetja in rudarska oprema v Sibiriji so bili nekoč v lasti strank, ki so najemale stanovanje za gostovanje spletnih strani. V času zadnjega enega leta pred konfliktom med Ukrajino in Rusijo je Rusija postala najbolj tradicionalna »vroča točka« za rudarje bitcoinov, saj je električna energija v državi fenomenalno bolj zmerna kot večina območij po svetu.

Na primer, cene električne energije v Ruski federaciji, Sibiriji in Norilsku bi bile cene električne energije morda morda le tako nizke kot $0.03 na kilovatno uro (kWh). Ko pa se je začela bitka med Ukrajino in Rusijo, je rusko rudarjenje kriptovalute začelo obravnavati kot tehniko, ki jo država lahko ustavi pred sankcijami, in eden od največjih bazenov za rudarjenje ethereuma je prenehal služiti ruskim državljanom.

Ameriški rudarji v resnici čutijo denarne omejitve, ki jih je mogoče pripisati sankcijam Zadnji teden, Urad za tujino Ministrstva za finance ZDA kolektivno bdi nad (OFAC), sankcionirala agencijo za rudarjenje bitcoinov v Rusiji, Bitriver in deset hčerinskih družb, povezanih z operacijo. Bitriver in hčerinske družbe so bile pozicionirane v evidenci Specially Designated Nationals (SDN), tako da nobena posamezna oseba ali podjetje v ZDA ne bi morda le poslovalo z določenimi subjekti.

Compass Mining’s resolucijo o spodbujanju 30 milijonov dolarjev v rudarski opremi sledi dodajanju Bitriverja v zapis SDN OFAC. Gibbs je podrobno opisal, da ameriške rudarje mučijo denarne omejitve, ki jih je mogoče pripisati sankcijam. »Zaznam sankcije; v tem primeru je kazen previsoka za ameriške rudarje,« je Gibbs pojasnil za Bloomberg v petek.

Oznake tega mita Rudarjenje bitcoinov, Bitriver, Bloomberg, BTC Rudarstvo, BTC rudarska oprema, izvršni direktor podjetja Compass Mining, Compass, Compass Mining, denarne sankcije, rudarji, rudarska oprema, Norilsk, OFAC, Rusija, Ruska federacija, sankcije, Sibirija, Ministrstvo za finance ZDA, Ukrajina, bitka med Ukrajino in Rusijo, Whit Gibbs

Kaj dosežete v zgodbo o resoluciji Compass Mining za promocijo $ milijona rudarske opreme v Rusiji? Sporočite nam, kaj v tej areni vzamete v zgodbo v spodnjem razdelku za povratne informacije.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je od 1280 dosmrtni član skupnosti kriptovalut. Navdušuje se za Bitcoin, kodo za zagon in decentralizirane predloge. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 5,000 članki za Bitcoin.com News v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo danes.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najbolj priročen za informativne predloge. To ni več brez dolgotrajne ponudbe ali nagovarjanja predloga za nakup ali promocijo ali priporočila ali odobritve katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja finančnih, davčnih, poštenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, danes ali mimogrede, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno, da bi jo bilo mogoče pripisati ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli razkrito gradivo, predmete ali izdelke in podjetja, ki so navedena tukaj .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -