0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Opozorite na Hive Blockchain, da v tem četrtletju rudarite več Bitcoinov, manj...

Opozorite na Hive Blockchain, da v tem četrtletju rudarite več Bitcoinov, manj Etherja

Kanadsko rudarsko podjetje je pričakovalo, da se bo njegova proizvodnja etra zmanjšala za več kot 20% četrtletje v četrtletju, medtem ko bi se njegovo rudarjenje Bitcoin povečalo za skromnih 2 %.

948 Celotni ogledi

16 Polni deleži

Hive Blockchain on track to mine more Bitcoin, less Ether this quarter

Javno tržno podjetje za rudarjenje kriptovalut Hive Blockchain je čaka na delovanje 6,670 Eter (ETH) in 670 Bitcoin (BTC) za konec fiskalnega četrtletja decembra 21, kar označuje upad in dvig v primerjavi z zastarelim četrtletjem.

V sredo v ogledu delničarjev je Hive priznal, da ha d izkopanih 6,87 etra od 1. oktobra do decembra 00, in je bil nekoč za moj na znanje večji od 50 ETH dan za dnem za preostanek 1200. Ta predvidena celota – 6,900 ETH – bi pomenila zmanjšanje večji od % od 8,65 ETH je podjetje rudarilo od 1. julija do septembra 24. Kljub temu Hive čaka, da se njegova proizvodnja bitcoinov poveča za 2 % četrtletno, s približno 656 BTC v 670 BTC.

»Ta dvig je spodbudila predhodno napovedane naložbe, ki so bile izvedene v nedavne rudarje znanja in izkušenj, in rast naših zmogljivosti za rudarjenje Bitcoin,« je poročal Hive. »Ta padec proizvodnje etra v najsodobnejšem četrtletju v nasprotju s prejšnjim četrtletjem bi morda lahko deloma izravnal pametno všečno ohranjanje etra, ki se poveča za 35%, zgornji Bitcoin pa je bil izkopan v tem četrtletju zaradi dviga znotraj tečaj Bitcoin v četrtini več kot 21%.«

Kanadsko podjetje za rudarjenje kriptovalut je pripisalo upočasnitev rudarjenja ETH zaradi pametno všečnega prostora povečati za več kot % v najsodobnejši četrti, vzdolž višine 7. decembra, ko je v ekosistem vstopilo več pobud. Kljub temu je Hive dodatno priznal, da je “stabilen” ETH ETH pomagal podjetju zaostriti rudarske operacije, ko se je vrzel povečala. Glede na datoteke Cointelegraph Markets Pro se je stopnja ETH povečala za več kot 50 % od septembra 30 določiti ves čas presežek, večji od 4 $, 768 novembra.

“HIVE ima zdravo zalogo kovancev tako etra kot bitcoina in ima brezhibno rešitev za vpliv na naše zaloge s pomočjo koledarja 2022,” so priznali v rudarskem podjetju. “Gotovine ne prodajamo več, vendar jih bančujemo s pomočjo tekočega leta.”

Povezan: Zeleni energijsko osredotočen Bitcoin rudar Hive se pridruži severnoameriškemu rudarskemu bazenu

Hive, ki ga mnogi prepoznajo po svojih prizadevanjih za rudarjenje s poudarkom na neizkušeni energiji, ima Hive obrate v Kanadi, na Švedskem in Islandiji. Junija je podjetje objavilo, da je dobilo dovoljenje za uvrstitev delnic na nadomestno delnico Nasdaq. V času objave se delnice kupujejo in prodajajo za 2 $.35, ki se je povečala za več kot 2 % znotraj nadrejenega 21 ure.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments