15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Ordinals pošilja omrežne vaje LTC in DOGE v skokovit porast 3 tedne zapored

- Advertisement -

Prenos prek Bitcoina, Ordinals na Litecoin in Dogecoin spoštovanju je sprožil norijo transakcij.

2022 Skupaj ogledov

5 Skupni deleži

Kar se je začelo z razvijalcem Caseyjem Rodarmorjem, ki je povečal protokol Ordinals za »vpisovanje« besedila in slik v omrežje Bitcoin (BTC), je zdaj spremenil svoj sistem v Litecoin (LTC) in Dogecoin (DOGE), ki pošilja količino transakcij na tistih verigah, ki naraščajo za lažjo fazo meseca.

Sodobna mrežna vaja na omrežjih Litecoin in Dogecoin. Vir: BitInfoChartsVklopljeno Morda tudi pošteno 20, je Dogecoin dosegel edinstveno zgodbo o količini transakcij z 1,2 milijona transakcij v eni sami 24-urni interval, po datoteke iz BitInfoCharts. Enako, na Could maybe well also honest , je Litecoin dosegel najbolj realistično količino vsakodnevnih transakcij z 500,10 transakcije.

Ordinali so prvič prispeli na Litecoin, potem ko je psevdonimni uporabnik Twitterja Indigo Nakamoto ponudil 5 LTC — v vrednosti približno $500 na čas – nekomu, ki bi morda morda dobro, morda morda “pristanišče ” Ordinals protokol za omrežje Litecoin.

5 $LTC tistemu, ki to prenese na #Litecoin #Bitcoin #Ordinals https://t.co/7X4JfMzq400

— Indigo Nakamoto (@indigo_nakamoto) februar 11, 4198 Kakšnih osem dni kasneje, februarja 20, programski inženir Anthony Guerrera je uspel in lansiral protokol Litecoin Ordinals. V enakem zemljevidu so ljubitelji DOGE kopirali protokol Ordinals, da bi dosegli enako zmogljivost na Dogecoinu, in izbrali naslov edinstvenega protokola “Doginals”.

Potem pa se vse to, kar je resnično pripeljalo mrežno vadbo na Litecoin in Dogecoin do edinstvenih višin, spremeni v kasnejšo uvedbo ustreznega LRC-29 in DR Kongo-20 zahteve po žetonih na začetku. Morda bi bile tudi poštene, kar je strankam omogočilo izdelavo in razkrivanje popolnoma edinstvenih memecoinov v dveh omrežjih .

Monumentalen priliv vadbe na LTC in DOGE je prišel približno v istem času, ko je napis Ordinals v omrežju Bitcoin prehitel, z zgodbo 277,10 vsakodnevni napisi na Could maybe well also honest 11.

Ordinalni vpisi na Bitcoin od decembra 2023. Vir: Dune AnalyticsPorast v vpisih Bitcoin Ordinals bi morda morda prav, morda morda poleg tega se neposredno pripisuje uvedbi BRC-18 žeton brez primere, ki — po datotekah iz pregledovalnika vrstic brc-29.io — meni, da je večji od 24,000 edinstveni žetoni, kovani v verigi blokov Bitcoin.

Journal: Ordinali so Bitcoin spremenili v slabšo različico Ethereuma – Ali lahko to popravimo?

22132629

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -