15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Organ ZAE izda opozorilo glede dubajskega kovanca

Organ ZAE izda opozorilo glede dubajskega kovanca

Dubaj nima uradne kriptovalute, navajajo uradniki.

1707 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

UAE authority issues warning about Dubai Coin

Kot tehnološko prijazna regija Dubaju nikoli ne primanjkuje novih in obetavnih projektov, vključno s kripto in blockchainom, vendar priliv novih kriptovalut novincem težje loči senčne kampanje od zanesljivih.

Urad za medije v Dubaju je sporočil, da oblasti niso nikoli odobrile digitalne valute z imenom Dubai Coin, ki je videla 1, 000)% skok, ko se je projekt v začetku tega tedna začel kot “uradna digitalna valuta Dubaja”.

“To ni uradna kriptovaluta mesta,” opozarja napoved. “Spletno mesto, ki promovira Dubai Coin, je izčrpna phishing kampanja, namenjena kraji osebnih podatkov obiskovalcev.”

Po objavi sta glavni platformi CoinMarketCap in CoinGecko umaknili Dubaj. Kovanec z njihovih strani. Cena kovanca je od uradne izjave padla za več kot 50% po podatkih TradingView.

Zdaj že neaktivno spletno mesto Dubai Coin trdi, da gre za projekt, ki ga poganja ArabianChain Technology, javni blockchain, razvit v regiji. ArabianChain je en dan pred uradniki hitro sporočil, da spletno mesto Dubai Coin ni povezano s podjetjem. Spletno mesto projekta so poimenovali tudi prevara.

Po spletnem mestu ArabianChain je DBIX izvorna digitalna valuta platforme. Ampak to ni povezano z dubajskim kovancem. “DBIX je gorivo Arabianchain in prva digitalna valuta v regiji,” piše v uradnem opisu.

Zdaj odstranjeno sporočilo za javnost o dubajskem kovancu trdi, da je “Ki ga je začel Dubaj in naj bi postal dejanska mestna digitalna valuta.”

Dubaj je znan po pozitivnem odnosu do tehnologije veriženja blokov in kriptovalut. V začetku letošnjega leta je dubajska uprava za finančne storitve okrepila prizadevanja za oblikovanje standardiziranega okvira za predpise o kriptovalutah v emiratu.

Prejšnji članekWisdom Tree datoteke Ether ETF aplikacijo s SEC
Naslednji članekKripto bo v Nigeriji “zaživel”, pravi guverner centralne banke

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments