19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Osebje razvijalcev AkuDreams zaklene 34 milijonov dolarjev zaradi zaželenega pogodbenega črva

- Advertisement -

Težko pričakovani projekt NFT je bil prizadet z izkoriščanjem in zaželenim pogodbenim črvom, kar je povzročilo motnjo v njegovi javni prodaji in osebju pustilo $34 milijona ni mogoče dostopati.

Težko pričakovani projekt NFT Akutars je bil enkrat zamamljen z vsakokratnim podvigom in črvom na vikendu, ki je povzročil čez ,34 Cena Ethereuma (ETH) glede na $ milijona za vedno zaklenjeno v zaželeno pogodbo, nedostopno celo vzorčnemu osebju.

Izkoriščanje na nasprotni strani, ki ga je nekoč izvedel vsak posameznik, ki je poskušal dokazati ranljivost v projektu in ne več dvigniti sredstev prek vdora .

Projekt se je ustavil v petek aprila 15 z nizozemsko dražbo, izumom javne prodaje, nastavljena cena znižuje, dokler ne prejme izreka, s prvim razglasi za uspešno prodajo kot podaljšano, ker je cena nad rezervo.

Končna javna prodaja se je odprla pri 3,5 Ethereum z najlažjimi 5,495 dostopnega 15, NFT-ji na trgu in zaželen pogodbeni postopek za vračilo vseh ponudnikov, ki so imeli nizko ponudbo. Imetniki »Aku Mint Fling« so prejeli dodatno 0,5-kratni nabor rezin Ethereum za vsak kovan NFT.

$25M Bug Aprila 25 nit na Twitterju, ki pojasnjuje neverjetne $ milijona črvov, 0xInuarashi, razvijalec več pobud NFT, ki je opisal zaželeno pogodbo Akutarsa, je postala enkrat kodirana tako da je bilo treba rabate ponudnikom najprej obdelati prej, da bi lahko osebje tudi umaknilo kakršna koli sredstva.

Pogodba je imela opozorilo da je bilo treba minimalno razliko med ponudbami dati prej, kot bi to omogočilo osebju umik, vendar je minimalna razlika med ponudbami enkrat postala enaka količini NFT, dostopnih za javno prodajo.

Na žalost, ker nekaj trgovcev kuje več NFT v enakem izgovoru, so pogoji th Pogodba pomeni, da se verjetno tudi ne bo nikoli več sprostila in zapečatila v zvezi z $23 milijonov v Ethereumu za vedno.

Cointelegraph se je za komentar obrnil na osebje Akutarsa, vendar ni več, ker zanikamo podporo.

Izkoriščanje V zdaj izbrisanem tweetu, ki so ga objavili Akutarji in ki ga je nekoč delil razvijalec DeFi foobar, je navedeno, da so se razvijalci obrnili nanje in opozorili, da bo njihova pogodba verjetno izkoriščena, vendar se jim zdi, da jih popolnoma opustijo, saj so bodoči izkoriščanje označili za “značilnost”.

Osebje AkuDreams se je pretvarjalo, da je to nekoč postalo značilnost, ne več podvig, ko je več razvijalcev izrazilo pomisleke pred kovnico. Čudna utemeljitev. pic.twitter.com/cVgEXnnWzF

— foobar (@0xfoobar) april 22, 85214 V središču kovnice neznan poseben podatek oseba je izvedla tisto, kar je opredeljeno kot “pogodba o žalovanju”, ki je zaklenila zmožnost pogodbe Akutars, da naloži povračila tistim, ki so ponudili prenizko ponudbo. Določena oseba je osebju Akutarsa ​​celo vgradila sporočilo v verigo blokov, v katerem je naznanila, da bo odstopila od pogodbe:

“ Pravzaprav je to nekoč postalo sproščujoče, ni bilo načrta za izkoriščanje tega lol. V vsakem drugem primeru ne bi imel zaupanja v stari Coinbase. Kadarkoli boste javno priznali, da izkoriščanje obstaja, bom oropal blok, ko ga negiramo.«Akutars se je nato nemudoma odzval tako, da je prevzel odgovornost za kodo in predlagal, da izkoriščanje “nekoč ni bilo več izvedeno iz zlobe” in da je bila določena oseba “mišljena, da bi upoštevala najbolj učinkovite prakse za zelo vidne pobude.”

Mercurial Posodobitev (bo čim prej prišla do dodatnih podrobnosti):

1. Izkoriščanje znotraj pogodbe je postalo enkrat več izvedeno iz zlobe; določena oseba, ki naj bi upoštevala najučinkovitejše prakse za zelo vidne pobude in nove mehanike. Odblokirali so izkoriščanje kot blisk, potem ko smo se vkopali in prevzeli

— Aku :: Akutars (@AkuDreams) april 22, 2022 V tvitu istega dne se je ustanovitelj projekta in razdrapani profesionalni igralec baseballa Micah Johnson opravičil soseski in poudaril, da je potem, ko jim je dovolil uničenje, »Še naprej bom vplival na opeko za opeko« in si neutrudno prizadeval, da bi se očitno izognil morebitnim podobnim težkim dejavnikom.

Osebje je dodatno navedlo, da je to občasno morda tudi izdajanje 0,5 Ethereum povračil za imetnike vozovnic enako učinkovito kot prenos NFT na uspešno ponudniki.

Napake, ki so bile storjene, ne smejo biti za nekoga dodatno drage kot jaz. Večino vseh kosov sem ponovno vložil v gradnjo Akuja.

& večinoma vsi kosi se bodo vrnili na povračilo, mi pa bomo zadržali gradnjo tega, kar nameravamo razviti.

Opeko za opeko. https://t.co/vQiPbl0Jpl

— Micah Johnson (@Micah_Johnson3) april 25, 1200 V posodobitvi, objavljeni v nedeljo aprila 22 osebje je izjavilo, da je na novo napisalo svojo pogodbo o kovanju, ki so jo nekoč revidirali številni razvijalci in načrtuje kovanje v ponedeljek aprila 24.

Povezan: Izkoriščanje hekerskih napak DeFi: ukradenih 1 milijon dolarjev v pogodbenem postopku pusti za samouničenje

85214

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -