-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija OTOY-jeva Render Network načrtuje upodobitev metaverza na Solani

OTOY-jeva Render Network načrtuje upodobitev metaverza na Solani

Programirljiva in varna osnovna infrastruktura Solane je ključnega pomena za razširljivo in deljeno dinamično metaverzno vsebino, pravi izvršni direktor OTOY Jules Urbach.

480

Skupni ogledi

00

Skupaj deleži

OTOY’s Render Network plans to render the metaverse on SolanaOTOY’s Render Network plans to render the metaverse on SolanaOTOY’s Render Network plans to render the metaverse on SolanaOTOY’s Render Network plans to render the metaverse on Solana

Jules Urbach, izvršni direktor in ustanovitelj OTOY, želi demokratizirati ustvarjanje vsebin, zlasti kar zadeva virtualna sredstva. Tehnologija OTOY namerava izpolniti obljubo o odprtem metavesumu v oblaku prek omrežja Render Network – prvega decentraliziranega omrežja za upodabljanje GPU in 3D tržnice, zgrajene na OTOY-jevem ekosistemu OctaneRender NFT.

Medtem na uvodni konferenci Solana Breakpoint v Lizboni na Portugalskem je Urbach napovedal integracijo Render Networka z blokovno verigo Solana, pa tudi partnerstvo s platformo za kovanje NFT Metaplex.

Urbach je opozoril, da nedavna selitev projekta v Solano se je zgodila iz različnih razlogov. Omenil je, da Solana deluje na visoko zmogljivi kodi z dovolj hitro hitrostjo, da obvladuje spremembe grafa scene v verigi, ne da bi pri tem žrtvoval varnost. Takšna programljiva in varna osnovna infrastruktura je ključnega pomena za razširljivo in deljivo dinamično metaverzno vsebino, je dejal.

Navedel je tudi, da si Render Network prizadeva financirati razvoj odprtokodne Orodje za navzkrižno prevajalnik Rust GPU za komplet za razvoj programske opreme RNDR ali SDK, ki razvijalcem omogoča, da ciljajo tako na Solana pametne pogodbe VM kot na vozlišča GPU Render Network z enako kodo.

Urbach imenovan Metaplex je ogromna priložnost za preoblikovanje trga NFT v velikem obsegu, pri čemer je treba upoštevati, da je kodo trgovine in pametne pogodbe mogoče integrirati v samo umetnost. Umetniki, ki uporabljajo omrežje Render Network, imajo lahko koristi od izložb NFT po meri 3D metaverse, ki so kodirane v sredstvih, in tokovi plačil se lahko navidezno obravnavajo ne glede na število udeležencev upodabljanja določenega NFT.

Zahvaljujoč Metaplexu bo Render Network ustvarjalcem AR opremil tudi fleksibilnost za posodabljanje v živo in pretočno predvajanje NFT-jev v oblaku v vseh napravah, vključno z iPadi in iPhonei. Urbach je dejal:

»Da bi mešana resničnost delovala, je več kot le upodabljanje. Moramo biti sposobni vzeti vse podatke, ki prihajajo iz iPhona ali iPada, in jih uporabiti za mešanje in ponovno osvetlitev scene.”

Številni uporabniki Twitterja so se na novico odzvali pozitivno. Po besedah ​​​​soustanovitelja MediaFire.com Toma Langridgea je bila osrednja beseda “enostavno ena najbolj vznemirljivih predstavitev, kar sem jih videl v zadnjem desetletju.”

Vau @ metaverse upodabljanje v realnem času, pretakanje upodabljanja v NFT in ta arhiv StarTreka. Preprosto ena najbolj vznemirljivih predstavitev, ki sem jih videl v zadnjem desetletju. Res odlične stvari prihajajo iz #Solana #Breakpoint https://t.co/9jmxnGYviM

— T◎m LangridgΞ (@tlangridge) 8. november

Klical je drug uporabnik Render Network “Uber za upodabljanje”, ki “bo poganjal Metaverse.”

Tako bo torej zgrajen Metaverse (v dobrem ali slabem). Osupljiva predstavitev @RenderToken – https://t.co/4axU1kkwau

— Mehul Mandania (@MandaMeh) 8. november 992

Render Network je že uporabljal številni kripto umetniki, kot je Beeple. Delo tako umetnika Marvel kot DC stripovskega umetnika Alexa Rossa in ustvarjalca Star Trek Genea Roddenberryja je prav tako trenutno arhivirano na Render Network. Ti arhivi Metaverse bodo ohranili svoje stvaritve v blockchainu za prihodnjo uporabo.

OTOY’s Render Network plans to render the metaverse on Solana

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments