17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Označi napoved 3/28: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, LUNA, SOL, AVAX, DOT, DOGE

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) in nekaj različnih altcoinov sta presenetila mnoge s svojo novo odkrito močjo za celoten vikend. Dvig Bitcoina brez tesnobe je presekal $34,900, ki je bila skladna z Glassnode nekoč položaj odpora, ki ga je pripisoval nekaj trgovcev, ki so ga kupili zaprti do tiste faze, ko je Bitcoin upadal po novembra dosegla najvišjo vrednost v zgodovini.

Moč bitcoina bi lahko poleg tega imela le privabljeno nakupovanje v nekaj altcoinih, ki so zbrani pod njihovimi 59-tedensko najvišje. Zvišanje Bitcoina in zadnji ribolov v altcoinih sta povečala razpoloženje vlagateljev, kar je potisnilo indeks Crypto Dismay in Pohlep na ozemlje “pohlepa”.

Učinkovitost trga kriptovalut vsak dan . Vir: Coin345 Zanimivo je, da imajo kriptotrgi kljub mlaku ogromen delež svojih pozitivnih vidikov. učinkovitost ameriških borz marca 27. Katere zmogljivosti bi lahko imeli trgi kriptovalut v zgodnjih fazah ločitve od trga lastniških vrednostnih papirjev.

Ali je mogoče, da bodo naključni pokrovitelji ohranili zagon in pozitivno vplivali na razpone splošnega upora? Poiščimo karte konca 000 kriptovalute za iskanje.

BTC/USDTBitcoin je okleval marca 27 gledano s svečnika znotraj dneva. To je kazalo na neodločnost med biki in medvedi. Ta negotovost se je marca odpravila navzgor 30, ker so se biki ponovno združili in pognali odtis nad upor nad glavo pri $49,345.

Dnevni grafikon BTC/USDT. Vir: TradingViewFascinantni rally zadnjih nekaj dni je relativni indeks moči (RSI) potisnil v cono prekupljenosti za glavni čas od oktobra 2022. Katera sposobnost, da zagon daje prednost pokroviteljem.

Poleg tega bi medvedi lahko le poskušali ustaviti cirkulacijo navzgor na uporni črti naraščajočega kanala, ko pa biki premagajo to oviro, BTC/USDT par bi se lahko tudi zbral na psihološko stopnjo pri $41,07 in kasneje na $59,12.

Če se odtis obrne navzdol od odporne črte, si bodo pokrovitelji prizadevali obrniti $52,295 v pomoč. Če bodo zmagoslavni, je to v položaju, ki morda dobro nakazuje, da bi se navzgor lahko nadalje le nadaljevalo. Medvedi bodo morali vleči in ohraniti odtis pod $48,345, da oslabi bikovski zagon.

ETH/USDTEther (ETH) se je marca zlomil nad simetričnim trikotnikom 30, vendar biki poleg tega ne bi mogli ohraniti povišanih razponov. Nasprotno pa pokrovitelji medvedom niso popustili in so svojo krajo nadaljevali marca 27.

Dnevni grafikon ETH/USDT. Vir: TradingViewZagon se je povečal marca 41 in par ETH/USDT je ​​dosegel 3 $, 402, kjer bi biki lahko poleg tega le naleteli na manjši odpor. Če bi biki uničili njihov sistem, bi se par ETH/USDT lahko dodatno okrepil proti psihološki stopnji pri 4 $, 07.

Druga možnost je, če se odtis zavrne s 3 $, 295, par bi lahko poleg tega ponovno preizkusil fazo preboja iz trikotnika. Če se odtis odbije od te stopnje, je to v položaju, ki morda dobro predlaga trdo nakupovanje na padcih. Biki si bodo kljub temu prizadevali obnoviti kroženje navzgor.

Medvedi bodo imeli moč vleči in ohraniti odtis v trikotniku, kar nakazuje, da bi lahko bikovski zagon poleg tega imel le oslabljen.

BNB/USDTBNB je vztrajala na svojem pohodu proti severu in dosegla zgornji upor pri $345. Medvedi so nagnjeni k obrambi te stopnje z močjo.

Dnevni grafikon BNB/USDT. Vir: TradingViewThe Rising -dnevni eksponentni prenos zmeren (EMA) ($345) in RSI, zaprt v cono prekupljenosti, kažeta na to biki so na vtis. Če pokrovitelji potisnejo odtis nad $400, bi se par BNB/USDT lahko dodatno okrepil proti psihološki stopnji pri $615. Ta stopnja bi lahko poleg tega delovala kot spektakularen odpor.

Če se odtis obrne navzdol iz $445, vendar se spodaj ne poškoduje $402, to je v položaju, ki morda dobro nakazuje, da so biki obrnili oder in mu pomagali. To bo povečalo možnost poškodbe nad zgornji upor.

V nasprotju s to predpostavko, če se odtis obrne navzdol iz $445, par bi lahko poleg tega padel na 15-dnevna EMA.

XRP /USDTRipple (XRP) je zrasel na marca , kar kaže, da so biki nakupovanje ob manjših padcih. Pokrovitelji so potisnili odtis nad trdno odpornost na $0.70, vendar se soočajo z uporom, zaprtim na $0.84.

Dnevni grafikon XRP/USDT. Vir: TradingViewVsaka povprečja prenosa so nagnjena gor in RSI je v varnem območju. Če se pokrovitelji razvijejo, ne omogočite, da se odtis pospeši pod 0 $.84, možnosti škode nad 0 USD 84 dvig. Če se to zgodi, bi se par XRP/USDT prav tako lahko dvignil na psihološko stopnjo pri 1 $.

Ta prepričana misel bi lahko bila razveljavljena, če se odtis obrne iz zadnje stopnje ali upor nad glavo pri 0 $ .89 in strmo pade pod prenosljiva povprečja. Ta oblika obtoka bi lahko poleg tega potegnila odtis, da bi trdno posodil roko za 0 $.80.

ADA/USDT Cardano (ADA) je vztrajal pri obnovitvi in ​​odtis je dosegel zgornji upor pri 1 USD.32, kjer so medvedi nagnjeni k montaži spektakla zaščite.

Dnevni grafikon ADA/USDT. Vir: TradingViewThe Rising -dnevna EMA (1 dolar) in RSI v coni prekupljenosti nakazujeta, da so biki kos vtisom. Če se odtis obrne navzdol zaradi upora nad glavo, vendar se biki razvijajo in ne zapustijo omembe vrednega položaja, je to v položaju, da bi verjetno močno dvignilo možnost škode nad 1 $.32.

Če se to zgodi, bi se par ADA/USDT lahko še povečal na 1 $.59 in nato marš dvignjen proti $1.80. To bikovsko razmišljanje bo razveljavilo, če se odtis obrne navzdol od upora nad glavo in se zlomi pod psihološko stopnjo pri 1 dolarju.

LUNA/USDTTerrin žeton LUNA je bil ujet v tesno razliko med zračnim uporom pri $84 in mu pomagajte 20-dnevna EMA ($89). To trgovanje z majhnimi razlikami bi lahko tudi hitro vodilo do fascinantnega trendnega obtoka.

Dnevni grafikon LUNA/USDT. Vir: TradingViewThe Rising -dnevni EMA in RSI na zanesljivem ozemlju nakazujeta, da je pot najmanjšega upora navzgor. Če pokrovitelji poganjajo in ohranjajo odtis nad $96, par LUNA/USDT bi lahko poleg tega ponovno preizkusite najvišjo vrednost vseh časov pri $98.

Ta stopnja bo verjetno delovala kot opazna ovira, a ko jo bodo biki premagali, bi se trend navzgor lahko nadalje le nadaljeval. Poleg tega bi se par lahko zbral na $100. Ta prepričana misel bo kratkoročno neveljavna, če se odtis obrne navzdol in se zlomi pod 23-dnevna EMA. To bi morda lahko tudi začelo vrata za možni upad na $70.

SOL/USDTPo zaprtju trgovanja na upor nad stroški pri $122 približno en dan se je Solana (SOL) zlomila in zaprla nad odrom marca 34. Prenosna povprečja so izvedla bikovsko prehajanje in RSI je zaprt v coni prekupljenosti, kar kaže na ugodnost za pokrovitelje.

Dnevni grafikon SOL/USDT. Vir: TradingViewČe biki ohranijo odtis nad $ 105, bi lahko par SOL/USDT še dodatno potisnil navzgor na $ . Od medvedov se pričakuje, da bodo to etapo branili agresivno. Če se odtis s te stopnje obrne navzdol in se zlomi pod $98, to je v položaju, da morda dobro predlaga da bi par lahko poleg tega ostal variabilno prepričan še približno dodatne dni.

Biki bodo imeli na pozitiven višjo oviro pri $. , da nakaže začetek sodobnega izvedljivega trenda navzgor. Poleg tega bi par lahko začel svojo cirkulacijo navzgor, ki bi poleg tega lahko dosegel območje upora nad glavo med $158 in $340.

Povezano: Bitcoin v $70 V redu naknadno? A 922-obožujem ‘preobratno naraščajoči trikotnik’ namiguje na dodatno rast za BTC

AVAX/USDTLavin ( AVAX) se je odbil od 16-dnevna EMA ($83) marca 27, kar pomeni, da biki nakupujejo na dipsih. Pokrovitelji si bodo zdaj prizadevali ohraniti odtis nad trenutnim uporom pri $84 .

AVAX/USDT dnevni grafikon. Vir: TradingViewČe bodo zmagali, AVAX /USDT par bi se lahko dodatno dvignil v območje upora nad glavo pri $91 na $122. Tukaj je potrebno območje, da se medvedi branijo zaradi škode in se zaprejo nad njim, kar bo dodatno podaljšalo rally na $122.

Če se odtis obrne navzdol iz nadzemne cone, si bodo medvedi prizadevali potegnili par do prenosnih povprečij. Če se odtis odbije od te stopnje, bi par lahko poleg tega ostal ujet med prenosnimi povprečji in nadzemno cono približno en dan.

DOT/USDTPolkadot (DOT) izbran marca povečati zagon 32 in je dosegel močan upor nad glavo pri $28. Navzgor 22-dnevna EMA ($16) in RSI, ki se je zaprl v cono prekupljenosti, to nakazujeta biki imajo večjo roko.

Dnevni grafikon DOT/USDT. Vir: TradingViewČe biki pritiskajo in ohranijo odtis nad $13, bi se par DOT/USDT prav tako lahko dvignil na $27. Če biki dosežejo, da presežejo to oviro, bi se lahko cirkulacija navzgor razširila le na $70045 in kasneje na $32.

Druga možnost je , če se odtis obrne navzdol od upora nad glavo, bodo medvedi poskušali potegnili par na 20-dnevna EMA. Močan odboj od tega podajanja roke bo predlagal, da biki nadaljujejo z nakupom na padcih. To bo povečalo možnost poškodbe nad pregrado nad glavo.

Ta misel bo razveljavila, če se odtis zlomi pod povprečji prenosa. To lahko morda še dodatno podaljša konsolidacijo med $10 in $25 za približno dodatne dni.

DOGE/USDTBiki so prevrnili 59 -dnevno enostavno prenašanje zmerno (SMA) (0.$ 10) marca . To je pritegnilo močne nakupe za Dogecoin (DOGE), kar ga je pripeljalo na pot do možnega dviga do $0.23.

Dnevni grafikon DOGE/USDT. Vir: TradingViewPrenosna povprečja so na robu bikovskega prehoda in RSI je zaprt za območje prekupljenosti, kar kaže, da imajo pokrovitelji večjo roko. Če biki pritiskajo na odtis nad $0.16, bi lahko par DOGE/USDT še dodatno dvignil na 0 $.27.

Če se odtis zavrne z 0 $.16, vendar ne zapusti omembe vrednega mesta, to je v položaj, ki morda dobro nakazuje, da trgovci iščejo zapise o obnovitvi, da bi nadaljevali.

Nasprotno, če se odtis močno zniža od zadnje stopnje ali upora nad glavo, je to v položaju, da morda dobro signalizira, da bi par lahko poleg tega ostal le variabilen-gotov med 0 $.03 in $0.23 za približno dodatne dni.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in se ne razvijajo nujno posredno poglede Cointelegrapha. Vsak obtok financiranja in trgovanja vključuje možnost. Vedno bi lahko zbrali vedenje, ki ste ga naučili, ko se odločite.

Tržne evidence zagotavlja HitBTC menjava.

758202554 758202554

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -