24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Oznaka žetona PSYOP eksplodira za 1000 %, vendar je to kripto prevara? – Najboljši meme denar za naložbe zdaj

- Advertisement -

Trg kriptovalut je bil v zadnjem času priča eksplozivnemu vzponu žetona PSYOP, pri čemer je njegova vrednost poskočila za osupljivo 1, %, in žeton, ki je v trendu na DEXTools.Vendar je ta dragocen porast sprožil tudi vprašanja o legitimnosti te kriptovalute. Pri tej spremembi se lahko poglobimo v pojav okoli žetona PSYOP, raziščemo njegovo izvedljivost kot donosno nadomestilo za financiranje in obravnavamo pomisleke glede njegove pristnosti.

Poleg tega lahko izpostavimo možne najbolj priročne meme kovance, ki so na voljo za financiranje na sedanjem trgu.

Vroči pari z uporabo dextools.ioBen.ethov najbolj moden meme kovanec $PSYOP ustvari 7 milijonov dolarjev bruto prodaje ETH – obetavna ali nestanovitna naložba?Slavni NFT fanatik in ustvarjalec virusnih meme kovancev, Ben.eth, je dosegel dragoceno zmago s svojim najnovejšim podvigom, $PSYOP . V celotnem zapletu v zadnjem tednu je z uporabo zgodnje prodaje svojega nenavadnega memecoina zbral krepko vsoto več kot 7 milijonov $ v transakcijah ETH .Projekt je zaživel po tem, ko je pridobil podporo znanega kripto fanatika Bena Armstronga, ki je kasneje prevzel urejanje izvajanja od Ben.eth za nedoločeno količino. Kljub nekaj opozorilnim znakom, povezanim s predprodajo $PSYOP, so vlagatelji pokazali drzen prikaz vere s prelivanjem sredstev v žepe Ben.eth Ethereum in tako zbrali celotno več kot 3, 400 ETH. Ta vzklik poudarja naraščajočo vnemo med vlagatelji, da bi zgodaj sodelovali v bodočih trendnih meme kovancih, tudi ob izvedljivih nevarnostih.

PSYOP Token Tag eksplodira 1,% Vendar je Gre za kripto prevaro? Plačilo žetona PSYOP je skokovito naraslo za osupljiva 1, %, sproži vrtinec dialoga v kriptosferi. Vendar pa je to ogromno zvišanje znamke vzbudilo sume, zaradi česar so bili mnogi šokirani, ali je morda res naključno in naključno le vsaka druga kripto prevara.

Hkrati je bil Ben.eth izpostavljen precejšnjemu odzivu, predvsem zaradi njegove neizpolnjene zaveze, da bo razdelil obljubljene dodelitve svojim vlagateljem v kripto.

Nekdanji inženir FTX vzbuja pomislekeV petek je občutljiv inženir FTX in Ethereum Vydamo izrazil pomisleke glede Ben.eth namere za svojo skupnost. Posnetki zaslona, ​​ki jih je ponudil svetovalec Vydamo, lahko pogodba PSYOP natty naključno omogoči prenos žetonov iz katerega koli žepa na seznamu dovoljenih v vse druge, z različnimi transakcijskimi stroški. z NFT-ji v žepih.Vydamo je omenil, da je zaradi nelagodja s projektom zapustil skupino in izgubil 1 milijon dolarjev žetonov PSYOP, ne glede Ben.etha zavrača te skrbi kot neutemeljene. Vendar je Vydamo poročal tudi o šibkem distribucijskem vzorcu za predprodajo žetona, ki ustreza PEPE, kar kaže, da zdaj niso vsi deli PSYOP zaskrbljujoči. Z bistvenim sodelovanjem uglednih skupnosti NFT ostaja prihodnost PSYOP negotova.

PSYOP Token Space for Binance ChecklistV edinstvenem tvitu je Ben.PSYOP, ustvarjalec žetona PSYOP, predstavil nekaj zahtevnih novic: $PSYOP je odločen, da bo uradno kotiran na Binance . Ta objava bo spodbuda žetonu, da ujame svojo privlačnost, ki je na voljo na trgu.

Ben.PSYOP spodbuja obstoječe in izvedljive imetnike, da zamenjajo in obdržijo svoj $PSYOP ter celo sodelujejo v $PSYOP Airdrop tako, da všečkajo in ponovno objavijo njegovo objavo. S tem razčlenjevanjem na eni izmed najbolj zanimivih borz kriptovalut v okolju je $PSYOP pravilno postavljen za izvedljiv porast hobijev in plačil. Oznaka PSYOP Glede na sedanje pomisleke, ki v celoti temeljijo predvsem na podatkih o znamkah iz Dextools, cena Memecoina PSYOP je izvedla zabaven padec in praktično strmoglavila 70 % za zamenjavo pri 0 USD. 00003200.PSYOP Tag Chart – Vir: dextools.ioČe pregledamo štiriurni časovni okvir, se zdi, da je kovanec PSYOP, kot da postavlja višjo raven rdečega mesa okoli 0.00004770 impresum. Dosledno zapiranje sveč nad to ravnjo, ki prav tako predstavlja dvojno zadnjo plat, nakazuje izvedljivo zagon navzgor. Če kovanec ohrani svoj položaj nad 0.00003200 stopnja, lahko res po naključju nedvomno cilja na naslednjo stopnjo odpornosti na 0. 114451. Kršitev nad to ravnjo lahko po naključju razkrije zamenjavo doseganja čezmernega 0.00001213. Če se bo moda navzgor nadaljevala, se bo morda res po naključju spotaknil na ciljno oceno 0. 1209. Tag Chart PSYOP – Vir: dextools .ioNasprotno pa morda naključno odmaknjen od kovanca PSYOP nadaljuje s svojo modo navzdol in uniči pod dvojno zadnjo ravnjo 0. 00003200, bo dovzeten za doseganje naslednjih razponov rdečega mesa 0. 00003200 in 0.20. Kljub sedanjemu padajočemu trendu PSYOP ali zdaj ni, je treba upoštevati, da obstajajo drugi meme kovanci, ki kažejo bistvenega pomena navzgor. Ti bi lahko naključno zagotovili donosne priložnosti financiranja na neki stopnji recesije PSYOP.

Najboljši meme denar za naložbeZnotraj vedno večjega vesolja kriptovalut meme kovanci absorbirajo izklesan poseben segment svojega sestava in privabljajo vlagatelje s svojo izvedljivostjo za hitre dobičke. Med temi so se Copium, Sponge in AiDoge absorb izkazali kot preveč izvedljive nadomestne izbire financiranja.

Copium, s svojo vabljivo skupnostjo in trdnostjo tokenomika, prikazuje obljubo, nedavno omenjeno v Contemporary York Journal 1659814792847323137 Goba , z originalnim mehanizmom za gorenje in natančno uporabo v svetu primere, ima možnost razvoja in je lahko tudi v trendu na seznamu DEXTools sizzling parov AiDoge, meme kovanec, podprt s sintetično inteligenco, predstavlja svojevrsten preobrat v krhek meme kovanec Doge, kar nakazuje, da bo to koristno početje za tiste, ki se želijo spotakniti na te igrive dele kripto trga. 1659814792847323137Kot nenehno, vzemite v mit, da izumite svojo skrbnost prej kot naložbo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -