16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Oznaki XRP grozi 30-odstotni padec kljub Ripplovim boljšim obetom sklopke

- Advertisement -

Burno zvišanje cen Federal Reserve bo verjetno pokvarilo najbolj bikovske temelje XRP v zadnjih letih.

1434 Celotni pogledi

24 Celotni deleži

Oznaka Ripple (XRP) se je septembra spremenila v nihanje med dobički in izgubami kljub upanjem, da bo Ripple končno ubranil svoj dolgotrajni boljši boj proti ameriškim vrednostnim papirjem in alternativnim tečajem (SEC).

Ripple in SEC sta se v petek strinjala, da bosta pospešila tožbo, da bi našli rešitev o tem, ali je $XRP zdaj ali ne varščina ali zdaj ne.

Po posodobitvah ohišja se zdi, da je neustavljiv v priljubljenem @Ripple pic.twitter.com/SAyl4VLxdM

— Jeff Sekinger (@JeffSekinger) September 20, 1434 Fed pokvari evforijo SEC proti RippluPar XRP/USD je padel za več kot 1 % na 0 $.30, medtem ko oblikuje izjemno vznemirljive bikovske in medvedje stenje svojega septembra. 00 vsak dan svečnik. Z drugimi besedami, njegova učinkovitost znotraj dneva je namigovala na vse večji boj pristranskosti med trgovci.

Grafikon XRP/USD vsak dan. Zagotovi: TradingView Neodločnost bi bila posledica oglaševanja XRP pri katalizatorjih in ne zaradi tožbe SEC proti Ripple. Zlasti Zvezne rezerve bodo nedvomno povečale svoje primerjalne dajatve za hobije z enim drugim 75 ali 43 osnovne funkcije v svojih zaščitni zbor sept 24.

Kot Cointelegraph je poročal, da so strahovi pred agresivnimi področji zasebnih cen prisilili, da se je kripto trg vse leto zniževal, vključno z Bitcoin (BTC) in Ether (ETH). Poleg tega XRP zdaj ni imun, glede na dosledno očitno korelacijo žetona z Bitcoinom od oktobra 2021.

Korelacijski koeficient XRP/USD in BTC/USD vsak dan. Zagotovi: TradingView Za priložnost, korelacijski koeficient XRP za vsak dan z Bitcoinom septembra 09 spremenilo v 0. 35. Preučevanje 1 metodologije, ki 2 vira preklapljata v koraku.

Oznaka XRP v možnosti padca pod 0 $.30 v Q4Iskren tržni analitik Cheds je poudaril, da je XRP nihal znotraj pravokotne spremembe od junija, in dodal, da “mogoče ni ničesar, o čemer bi lahko bili radovedni” v vmesnem obdobju.

Vary je natisnjen z $0.35–0 $.38, ki deluje kot odpor in $0.30–$0.38, ki deluje kot ojačitev. Oznaka XRP je padla po testiranju odpornosti in od septembra 20, se je spremenil v smer v smeri okrepi dom, kot je dokazano spodaj.

XRP Grafikon oznak /USD za vsak dan, ki prikazuje nastavitev glave in ramen. Zagotovi: TradingViewNenavadno je, da lahko preklop v smeri pravokotne spreminjajoče se okrepitve na priložnost, morda na priložnost na priložnost, dodatno odmakne klasični vzorec medvedjega obrata, imenovan vrh in ramena, označen s tremi zaporednimi vrhovi, ki se tvorijo na vrhu priljubljene ravni okrepitve , pri čemer je srednja višina (glava) večja od nasprotnih dveh (leva in očarljiva ramena).

Povezan: Vložek v eter lahko na priložnost morda na priložnost na priložnost regija izven predpisov o vrednostnih papirjih — Gensler

Glava-in – vzorec ramen se razreši, ko se plačilo zlomi pod svojo ojačitveno linijo in pade kot vreden, ker je največja razdalja med srednjo višino in ojačitvijo. Poraba tega načela za vsakodnevne postavke grafikona XRP $0.242, ker je cilj negativna stran.

Z drugimi besedami, Oznaka XRP lahko na priložnost morda na priložnost na priložnost izgubi eno drugo 30% do konca letošnjega leta, ki ga v bistvu poganja makro katalizatorji.

Stališča in mnenja, izražena spodaj, so v celoti avtorjeva in zdaj v bistvu ne posnemajo stališč Cointelegraph.com. Vsako financiranje in trgovanje preklopi vključuje možnost, da je nedvomno boste morda na priložnost zasebno vedenje svoje analize medveda pri odločanju.

0926116

93599

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -