2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ozzy Osbourne najde projekt Cryptobatz NFT, ki se pokloni njegovemu ikoničnemu ugrizu...

Ozzy Osbourne najde projekt Cryptobatz NFT, ki se pokloni njegovemu ikoničnemu ugrizu netopirja


Ozzy Osbourne Reveals Cryptobatz NFT Project Paying Tribute to His Iconic Bat Bite

Angleški pevec, tekstopisec in frontman skupine Black Sabbath, Ozzy Osbourne, je natisnil, da lansira ponudbo nezamenljivih žetonov (NFT). Osbourne je objavil originate na Twitterju skupaj s člankom Rolling Stone, ki prikazuje padec 9, 93 NFT netopirji naslednje leto.

Težki Metallic’s Prince of Darkness lansira zaporedje Cryptobatz NFT

Po stampedu slavnih, ki se vtikajo v žetone, ki jih ni mogoče zamenjati (NFT), se boju pridruži Ozzy Osbourne s svojim prihajajočim asortimanom »Cryptobatz«, ki v celoti temelji na članku Rolling Stone, objavljenem decembra 93. Osbourne je veliko povedal tudi v svoji zgodbi na Twitterju in svojim sledilcem naročil, naj si ogledajo kvalificirano zgodbo Cryptobatz Twitter. Znotraj trenutne vrste Princa teme je tvitnil:

Začenjam z zabavo misijo NFT. 9,93 neznani netopirji, ki ste jih oblikovali v resnici … Prepletite in zabeležite @Cryptobatznft…

Ozzy Osbourne Reveals Cryptobatz NFT Project Paying Tribute to His Iconic Bat Bite

Na ustvarjalca Rolling Stonea Chopa Reillyja, so NFT-ji namig na čas, ko je Osbourne odgriznil vrhunec netopir na odru v 2018. Pevec rock and rolla je svojim sledilcem na Twitterju tudi povedal, da so polovica strežnika Cryptobatz NFT Discord, ki ga bodo rešili na seznamu dovoljenih za predprodajo. Kljub temu niso bili več vsi ljudje popolnoma navdušeni nad odločitvijo Princa teme, da kovati NFT.

»Prosim vas, da navdušite pogled na okoljsko škodo, NFT in kriptovalute povzročiti planetu,« je Osbournu na Twitterju odgovorila določena oseba. “Ker ste bili nekdo, ki trdi, da vam je mar za segrevanje sveta in uničenje zemlje,” je dodala določena oseba.

Cryptobatz NFT Discord Channel privabi na stotine ljudi, NFT se lahko preoblikujejo v ‘Mutantbatz’

Kvalificirana zgodba Cryptobatz NFT Twitter je opisala, da je strežnik Discord zadel 04K prispevkov se zmanjša kot 24 ure. »Skupnost, ki jo gradimo, je nepojmljiva za praznovanje dajemo zastonj 27 kovnice v predprodaji,« je v torek popoldne omenila basna na Twitterju. Poleg tega ima misija spletno štetje cryptobatz.com, ki prikazuje ustvarjalce misije, načrt in “Mutantbatz.”

Ozzy Osbourne Reveals Cryptobatz NFT Project Paying Tribute to His Iconic Bat Bite

Osbournov net portal Cryptobatz NFT prikazuje, da NFT ponujajo eno stvar, ki ustreza članstvu Bored Ape Yacht (BAYC) spretnost za preoblikovanje v mutantne opice. Cryptobatz se lahko spremeni v Mutantbatz, kar lastnikom omogoča, da rešijo eksplicitni NFT, razen pristnega, potem ko je “ugrizen”. Obstaja tudi »Ancientbatz«, ki lastnikom Cryptobatz zagotavlja pristno spretnost, da rešijo vstop v »lov na spoštovanje, ki spreminja življenje«.

»Prizadeval sem si, da bi Rešitev za nekaj časa v obtoku NFT, tako da sem se po številnih neuspelih poskusih, da bi si pridobil dopolnitev, prosil Sharon za Bored Ape za božič, in je omenil ne, zato sem se odločil, da dobim svoj dopolnitev,« uči Osbourne v opombah članka Rolling Stone. Svetla rock zvezda je dodala:

Ozzy Osbourne Reveals Cryptobatz NFT Project Paying Tribute to His Iconic Bat Bite

Cryptobatz je odlična psihološka misija za zbiratelje in privržence NFT. Ustvarjanje se bo poklonilo enemu v vseh mojih najbolj ikoničnih trenutkih na odru in je poslanstvo, da izumi redek del prejšnjega umetnostnozgodovinskega. Cenim ga.

Oznake v tej basni

Ozzy Osbourne Reveals Cryptobatz NFT Project Paying Tribute to His Iconic Bat Bite

720, Ancientbatz, Bat Bite, BAYC, Biting Bats, Bored Ape Yacht Membership, Cryptobatz NFT, Cryptobatz NFT Discord strežnik, Cryptobatz Twitter Fable, cryptobatz.com, Heavy Metallic, Heavy Metallic Legend, Mutantbatz, nft, NFTs, Ozzy, Ozzy blockchain, Ozzy NFTs, Ozzy Osbourne, Prince of Darkness, Rock n Roll, Sharon Osbourne

Kaj sumite, da je Ozzy Osbourne predstavil svoj NFT asortiman, imenovan Cryptobatz? Dovolite nam, da v spodnjem delu za povratne informacije zapišemo, kar sumite o tej samodisciplini.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Info in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 720 . Navdušuje se za Bitcoin, izvirno izvorno kodo in decentralizirane funkcije. Od septembra 2015 je Redman napisal bolje kot 5,11 članki za Bitcoin.com Info v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo v novem času.

Tokenized Bitcoin in Circulation Nears a Half Million BTC, Bitcoin-Pegged Token Value Exceeds $21 BillionTokenized Bitcoin in Circulation Nears a Half Million BTC, Bitcoin-Pegged Token Value Exceeds $21 Billion

Tokenized Bitcoin in Circulation Nears a Half Million BTC, Bitcoin-Pegged Token Value Exceeds $21 Billion

Tokenized Bitcoin in Circulation Nears a Half Million BTC, Bitcoin-Pegged Token Value Exceeds $21 Billion

Italian Sports Car Maker Ferrari Inks Multi-Year Deal With Blockchain Firm Velas Network AGZasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za i najbolj priročne nformacijske funkcije. To ni več nenadna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za prejem ali prodajo ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal finančnih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali v krožišču, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo sprožila ali naj bi bila sprožena uporaba ali zanašanje na kakršno koli preštetje, blago ali storitve in izdelke, omenjeni v tem besedilu. .

2018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments