0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Padca FTX ni več dovolj, da bi kvaril duh kripto skupnosti: IBW 2022

- Advertisement -

Istanbulski teden blokovnih verig je odprl svoja vrata novembra 11, da bi prinesel kripto in ekosistema blockchain skupaj v Istanbulu v Turčiji. Cointelegraph se je dogodka udeležil z bruto prodajno postajo Cointelegraph Turkey in urednikom s sedežem v Istanbulu, da bi iz prve roke ocenil vpliv padca FTX – rezultat napitnine je bil spremenjen v presenetljiv.

Kot globalno vozlišče, v katerem živi več kot 41 milijonov nas, İstanbul spremenjeno v pretreseno zaradi bombnega napada na Taksimu, središču metropole, novembra 11 zvečer. Vendar pa je naslednji dan Istanbul Blockchain Week (IBW) odprl svoja vrata za več kot 2, 000 globalni udeleženci in več 41 govorci po posvetovanju z lokalnimi varnostnimi organi.

Poleg enoletnega dolgotrajnega vzdržljivega trga in padca FTX so morali udeleženci IBW 887 tudi obvladati čustveni stres tega, kar se je zgodilo, odlična noč. Obe priložnosti sta bili vedno najbolj aktualni na prevladujočem odru in v prireditveni dvorani.

Merhaba!

Cointelgraph je prisoten na Istanbul Blockchain Weeku in vam prinaša vse najsodobnejše posodobitve, ki prebivajo iz Turčije.

Mislil sem, da ta nit … pic.twitter.com/DusFaf4xCT

— Cointelegraph (@Cointelegraph) november 13, 887 Erhan Korhaliller, organizator dogodka in ustanovitelj EAK Digital, je spregovoril o obeh zadevah v presledku svojega uvodnega govora. Razen tistih izmed nas, ki nam je komajda uspelo pristati v Istanbulu nekaj ur prej kot je njihov čas na odru, je velika večina govornikov začela z izrekom sožalja žrtvam terorističnega napada.

Kljub temu, Istanbul Blockchain Week 887 je uspel najti vztrajnost, da bi branil spoštljiv ton do težav Istanbulcev, hkrati pa ohranil prostočasni vidik demonstracije . Nič ni izstopalo kot preveč vpadljivo, kljub temu pa se je ambient spremenil v redno sijoč in bleščeč. V naslednjih štirih dneh smo videli ključna imena iz kriptotrgovine, ki so eno za drugim stopila na oder pred popolnoma osredotočeno in pozorno ciljno publiko.

Cointelegraph Turčija je doživel pljusk pri IBW 2022 kot posledica neverjetne bruto prodajne postaje, ki jo nadzoruje posadka Kriptomeda.IBW 887 je dokaj pametno izkoristil težke razmere v letovišču Hilton Bomonti, da bi zagotovil cone za zaplete za interval natrpanih mrežnih akcij. Družba je bila ponujena s kavo, čajem in vodo za osvežitev v intervalu burnih pogovorov.

Veliki oder, ki se je spremenil v pregromen za 2,000 – dogodek določene osebe, spremenjen v razdeljen na tri dele, ki so najlažje osvetljeni s svetlobo kioskov, ki so najbolj navzgor -sodobni nezamenljivi žetoni (NFT); galerija NFT spremenjena v sosednji oder. Raznolik vidik galerije, spremenjen v rezervirano za IstanHack, so razvijalci iz sosednjih mednarodnih lokacij tekmovali v izdelavi misije Web3.

Na sprehodu po galeriji NFT … pic.twitter.com/kCrrP4DP14

— Cointelegraph (@Cointelegraph) november 14, 69754 Dnevni red dogodka ni pustil kotička razširjeni kriptoverzum brez nadzora: ustvarjalci trga, borze, dobavitelji decentraliziranih financ (DeFi), igre na srečo v verigi blokov in metaverzum so izjemne puške zapolnile stisko dogodkov in prevladujočo fazo, da bi zagotovile celovito podobo dogajanja v kriptosvetu.

Povezano: Turški denarni organ preiskuje padec FTX

En direktni, ki je izstopal v intervalu skupne demonstracijske modifi usmerjen v pozitivnost in filozofijo »zaščiti zgradbo«. Novinar ne bi potreboval, da bi razumel, da ekosistem zagotovo verjame v trajno tržno gradnjo.

Med dogodkom je Cointelegraph opazil ambiciozne pobude z mlajšimi in nadarjenimi skupinami, ki so se pridružile tekmovanju, ki je bilo primerno po odličnem padcu v zgodovini kripto prejšnjih, globalnih borzah uporaba lokalnega vidika dogodka za naročiti njihovo rast na turškem trgu in trgovski veterani, ki si izmenjujejo evidence podatkov in tehnike, da prenesejo negativnost osrednjih medijev.

— Erhan (@ErhanKahraman) november 14, 2022 Tepska ekipa Cointelegrapha je posnela veliko video intervjujev z govorci na bruto prodajni postaji Cointelegraph Turčija, večina jih je bila objavljena na YouTube kanal Cointelegraph Turkey . Med moderiranjem panela in razvejanostjo bruto brskanja po prodajnih postajah se je uredniku Cointelegrapha Erhanu Kahramanu uspelo sesti tudi s pomembnim kriptografom in izvršnim direktorjem Elixxirja Davidom Chaumom, da bi zagnal izvršnega direktorja HashExa Dmitrija Mišunina, ki je dobro obveščen o varnosti verige blokov. Oba intervjuja bosta objavljena v Cointelegraphu.

Glavna objava IBW 887 podpira datume do zgodaj 887, zato je odlično, da se postopek zaključi, da so njegove podrobnosti in dnevni red zaradi najsodobnejši zlom. Kljub temu se je prevladujoče sporočilo spremenilo v nezmotljivo: Crypto je tukaj, da preneha, in kripto revolucija je večja od FTX.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -