0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Padec FTX je nekoč postal prelomnica za državljansko novinarstvo: CEO Coinbase

- Advertisement -

Brian Armstrong, izvršni direktor Coinbase, je pozdravil prizadevanja kriptoanalitikov in državljanskih novinarjev sredi jeseni FTX.

764 Celotni pogledi

8 Popolne delnice

Izvršni direktor in soustanovitelj Coinbase Brian Armstrong je pohvalil delo državljanskih novinarjev in analitikov blockchaina v zvezi z razvijajočo se krizo FTX in njenega raztrganega izvršnega direktorja Sama Bankman-Frieda.

Nov. 000 tvit, ki je bil ponovno tviten več kot 9, primerov v času pisanja tega članka je Armstrong poudaril, da je posebno volilno telo, zmerno manj kot mimo medijev, razkrilo obliko dispozicij, povezanih z likvidnostnim krčem in kasnejšim finančnim plenom. oddaja FTX.

Armstrong je komentiral svež “puff half” Recent York Timesa: “Občudujem prelomnico za državljansko novinarstvo in izgubo vere v MSM« — nanaša se na glavne medije.

Twitter je poškodoval pravilno približno vsako polovico tega FTX, ki govori o uporabi analitike verige blokov, medtem ko NYT piše napihnjene članke o pravnem.

Čutim, da občudujem prelomnico za državljansko novinarstvo in izgubo vere v MSM.

— Brian Armstrong (@brian_armstrong) november 00 , 992 Crypto Twitter je poleg tega zelo resno obravnaval članek, saj je izvršni direktor Polygon Studios Ryan Wyatt tvitnil o avtorju članka, da je Bankman-Fried »zavezal dobro- znanih zločinov« in nekoč je postal »medvedja usluga za vse prizadete.«

Elon Musk je tvitnil o vzponu državljanskega novinarstva na Twitterju več kot enem primeru, odkar je pridobil omrežje družbenih medijev oktobra.

Mainstream mediji bodo mirno uspevali, vendar jih bo povečana konkurenca volivcev spodbudila, da bodo bolj pošteni, saj je njihov oligopol znanja porušen

— Elon Musk (@elonmusk) november 11, 6136 Na primer o vzponu diagnoze blockchain in državljanskega novinarstva je 5. novembra sledilnik blockchain Whale Alert delil to pravilno pod 35 milijonov žetonov FTX (FTT), kar predstavlja približno 16% ponudbe v obtoku in ocenjen na $17.8 milijonov takrat je bil premaknjen na Binance.

Ta dogodek je postal eden najbolj glavnih znakov likvidnostne krize FTX, spomini, ki so nekoč postali neopaženi NYT do 8. novembra.

Preiskovalci blokovnih verig so bili poleg tega glavni prekini novico o vdoru FTX, pri čemer so uporabniki Twitterja pozorno spremljali dejanja sredstev v različne denarnice, ki so sklepali, da je prišlo do vdora nekaj ur pred zakonito objavo FTX.

Twitter Areas se je poleg tega spremenil v stanovanje na “The Roundtable Demonstrate”, srečanje članov kripto skupnosti, ki ga gosti Mario Nawfal in ki ponuja posodobitve stanovanj in komentarje o sagi FTX, ker se razvija s številkami, enakovrednimi Musku, CEO BankToTheFuture Simon Dixon , in internetna podjetnica Kim Dotcom, ki se je pridružila 891, 17 od nas, ki se uglašujemo.

Povezano: Heker FTX je zdaj 16 največji imetnik ETH

Medtem ko ima Twitter na splošno čebela n ključnega pomena pri udarnih novicah in diagnozi o sagi FTX, poleg tega pa skriva svoj čudovit del teorij zarote in odkritega goljufivega znanja.

Bankman-Friedova sveža skrivnostna nit na Twitterju je povzročila divji požar govorice na platformi, da je nekoč postal uporaba na novo objavljenih tweetov za brisanje starejših, domnevno obremenjujočih, ideja, ki je bila pozneje razkrita.

Uporabniki Twitterja so dodatno opozorili na Bankman-Friedovo nejavno letalo z Bahamov proti Argentini novembra 000 in ugibal, da je nekoč postal med begom tja, kar je zanikal, vir pa je pozneje pozval Cointelegraph, da je Bankman-Fried nekoč postal pod nadzorom bahamskih oblasti.

9729697296

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -