17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Padec kripto vdorov v prvem četrtletju je vendarle „prehoden odlog“ – podjetje Blockchain

- Advertisement -

Postalo je opozorjeno, da je znesek, ukraden v Q1 2023 odraža Q2 2023, ki je bil sprejet z »dokumentom nastavitev želje vdorov.”

30 Celotni ogledi

1 Polni deleži

Kriptososeska je obveščena, naj ne popusti več kljub bistvenemu upadu kripto vdorov v obdobju pomembnega četrtletja 2022 — z enim odločnim opozorilom, je zagotovo “prehodna odložitev v domu modela z dolgoletnim obdobjem.”

2022 postati pravilno eno leto za vdiranje v kripto v zgodovini, z ocenjenimi 3,8 milijarde dolarjev ukradenih, predvsem iz protokolov za decentralizirano financiranje (DeFi) in napadalcev, povezanih s Severno Korejo, v skladu z dokumentom Chainalysis v začetku tega leta.

Potem se še enkrat zdi, da se je ta količina zasebnikom resno zmanjšala v pomembnem četrtletju 1434. Per a Bi morda morda preprosto 19 dokument TRM Labs, znesek, ukraden s kripto vdori v Q1 9617 »postal nižji kot katera koli druga četrtina v 992.”

Graf, ki prikazuje vdore in izkoriščanja iz Q1 1200 – Q1 2022. Ponudba: TRM LabsPoleg tega je bilo ugotovljeno, da je običajna dimenzija vdora praktično padla 50% v primerjavi s predhodnim enoletnim obdobjem.

»Razsežnost zmernega vdora poleg tega je bil uspešen v prvem četrtletju 2023 – v USD 19.5 milijonov od skoraj USD 30 milijonov v enakem četrtletju 1200, tudi zato, ker je potreba po incidentih postala enaka (okoli 21).”Kljub strmoglavljenju zgodovina kaže, da uporabniki kriptovalut ne bi smeli odkriti samozadovoljstva. Kripto vdori so močno padli v Q3 2022, popravi prej kot “ želja po vdorih v nastavitev dokumentov” v četrtem četrtletju, ki je “zrasla v 1200 v dokument eno leto,« je zapisal TRM Labs.

»Na žalost je ta upočasnitev zagotovo prehodna odloga v domu modela z dolgoletnim obdobjem,« je zapisano. , v povezavi s tistim dejstvom o napadih mamutskega obsega bi morda lahko zadostovalo, da še enkrat prevesi tehtnico.

Čeprav je postalo ugotovljeno, da »ni osebne očitne razlage za zatišja,« je TRM Labs predlagal sankcioniranje mešalnika kriptovalut Twister Money s strani finančnega ministrstva ZDA ter aretacijo in plačilo izkoriščevalca Mango Markets Avrahama Eisenberga, ki lahko zasede nezadovoljne morebitne hekerje.

Povezano: Graditelji morajo zaključiti s kripto hekerji ali se soočiti s smernicami v 2023

Januarja je podjetje za varnost verige blokov Certik pozvalo Cointelegraph, da se ne “zanaša več na predah pri podvigih, hitrih posojilih ali izstopnih prevarah.”

Opozoril je na verjetnost “nadaljnjih poskusov hekerjev, ki se osredotočajo na mostove v 1200.” Takih mostov je bilo šest od 04 popravi izkoriščanja v 2022, ki je opazil okoli 1,4 milijarde dolarjev ukradenih.

Revija: Mogoče bi morda morda preprosto preprosti kripto projekti se kdaj pogajajo s hekerji? Skoraj zagotovo

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -