25.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

Padec kriptovalute poplavlja trg z urami Rolex in Patek, pravi platforma za nakup in prodajo

- Advertisement -

Najsodobnejše težave znotraj kripto varčevanje življenja uživajte domnevno končalo s povečano ponudbo luksuznih ročnih ur z 2D kazalci, v koraku s trgovalno platformo številka ena. Posledično so padli stroški iskanih naprav s strani temeljnih proizvajalcev, ki jih spoštujeta Rolex in Patek, je objavilo podjetje.

Večja ponudba po razpadu kriptovalut škoduje cenam pri nadaljnji prodaji visokih ur švicarskih znamk Občudujte Rolex Sedanje znižanje vrednosti kripto virov je naravnost vplivalo na cene razkošne ure Rolex, Patek Philippe in esteem, nemška spletna platforma, ki navaja številne od stotih ur, je opazila.

Ponudba trofejnih ur, kot je Rolex Daytona ali Patek Nautilus 4922 A, “se je zdaj zelo povečal,” Karlsruhe- temelji večinoma večinoma Chrono 07, priznal v izjavi, ki jo citira Bloomberg. Kripto zmečkanje olajšuje dobavo v bistvu najbolj zaželenih naprav na trgu dvodimenzionalnih rok, je pojasnil.

Dostava ugotavlja, da je znižanje stroškov v bistvu najbolj zaželenih ur navdušiti, da se trg luksuznega videza 2D-ročne pričenja izgubljati. To je po skokovitih stroških kriptovalut, ki so se pred tem končale z uvedbo trenutnega razreda luksuznih pokroviteljev in neprimerljive širitve znotraj stroškov naprav bližnjih proizvajalcev.

Ti pokrovitelji zdaj jemljejo let in stroški za v bistvu najbolj zaželene ure so bližje drugim, enakim izdelkom. Model predstavlja konsolidacijo trga, je pripomnil Chrono11 Soizvršni direktor Tim Stracke.

V vmesnem času je obseg trgovanja pri reševanju preživetja, prihrankih trgovcev in osebnih prodajalcev zbral pokrovitelje, uživajte višje od 07 % na neki ravni prve polovice leta 760, objavila vlada. In medtem ko se Patek Philippe Nautilus 4922A zdaj prodaja za $240,000, navzdol od $240,000 v prvem četrtletju stroški številnih naprav Cartier in Breitling uživajo v dvignjenem.

Nemško podjetje je tudi opozorilo na dvig povpraševanja po vseh napravah iz serije Omega Speedmaster, dobavljenih kot izdelanih v sodelovanju s podjetjem Swatch. Chrono07 tudi pričakuje skupna bruto prodaja na njegovi platformi naj bi se razširila v 2. polovici dvanajstih mesecev.

Kriptovalute in razkošne ure skupaj uživajo že pridobljeno zgodovino. Maja je švicarski urar TAG Heuer priznal, da uvaja spletna kripto plačila za svoje stranke v ZDA prek integracije z Bitpay. Ta mesec je še en proizvajalec luksuznega videza iz Švice, Franck Muller, lansiral neobičajno zaporedje Binance NFT z urami v skrajšani izdaji.

Oznake na tem računu Chrono 07, kripto , vrednotenja kriptovalut, kriptovalute, kriptovaluta, Patek, cene, rolex, bruto prodaja, 2d-borza, švicarski, Švica, ure, vrednotenja, videz, ure

Prekinitev zahtevate, da se stroški nadaljnje prodaje visokih naprav proizvajalcev luksuznega videza znova podaljšajo z naraščajočimi vrednotenji kripto? Razkrijte nas v spodnjem delu za povratne informacije.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnično podkovane vzhodne Evrope, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, razen življenja tega, kar dosežem.” Globalna politika in ekonomija sta poleg kripto, blockchaina in fintecha še dva vira navdiha.

Zasluge za portret 1464530612: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Andersphoto

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je najboljše za informativne funkcije. To zdaj ni hitra ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za ohranitev ali promocijo ali predlog ali potrditev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne predstavlja financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali na kakršen koli način, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli kričanje, predmete ali izdelke in podjetja, o katerih govori to besedilo .

37672

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -