0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Padec Shiba Inu se nadaljuje: Podatki kažejo, da zanimanje za maloprodajo upada,...

Padec Shiba Inu se nadaljuje: Podatki kažejo, da zanimanje za maloprodajo upada, saj je SHIB v 4 tednih padel za 60 %

Šiba Inu (SHIB) se je novembra znižal 23 kot svojo privlačnost med vojsko trgovcev na drobno, ki so ji pomagali zbrati več kot 535% do rekordne vrednosti 0 USD 00008854 v začetku tega leta se je znižala.

Cena SHIB je padla za skoraj 78 % po vzpostavitvi omenjene najvišje vrednosti vseh časov oktobra 23, ki signalizirajo, da trgovci aktivno zaklepajo svoje dobičke Shiba Inu. To je dodatno povzročilo znaten padec referenčnega instrumenta SHIB v obsegu SHIB/USDT na Binance, kar je poudarilo šibko maloprodajno zanimanje.

Pri tem je prijavljena tržna kapitalizacija SHIB zdrsnila na $

. .24 milijarde od približno $30.24 milijard v samo petih dni, ki se začnejo v petek.

Dnevni grafikon cen SHIB/USDT. Vir: TradingView

Googlovi podatki o iskanju ključnih besed so pokazali tudi upadanje zanimanja za trge “Shiba Inu” z oceno 11-mesečni časovni okvir pade s popolnega 98 do 21, zelo v skladu s SHIB 50% popravek cene.

Alex Krüger, neodvisni tržni analitik, se je za ključno besedo »Shiba Inu« skliceval na upadanje Google Trendov kot znak, da se žeton izteka, tj. začetek njegovega medvedjega cikla.

Internet išče ključno besedo »Shiba Inu«. Vir: Google Trendi

Prihaja še več razprodaj?

Zadnji nalet prodaje na trgu SHIB je njegove cene potisnil pod kritično podporo navzgor ( žametna trendna črta), kar sproži njegov potencial za nadaljnje upadanje.

Na primer ravni, opredeljene v okviru Fibonaccijevega grafa odmika, izvlečene iz nihajne najnižje vrednosti 0 $.555 do najvišje vrednosti 0.

, je zagotovil možne vstopne in izstopne točke, saj se je cena SHIB gibala nižje, kot je prikazano v spodnjem grafikonu.

Dnevni grafikon SHIB/USDT, ki prikazuje nivoje Fibonaccijevega umika. Vir: TradingView

Zdi se, da ga je imela zadnja cena SHIB preizkusite 0.618 Fib linijo pri 0 $ .3356 kot vmesno raven podpore. Odboj od omenjenega dna cene je dvignil potencial SHIB, da ponovno preizkusi navzgor nagnjeno trendno črto kot odpornost, ki sovpada z linijo 0,5 Fib pri 0 $.00004773.

Nasprotno, premik pod 0 $.3356 lahko tvegajo pošiljanje cene SHIB na 0.618 Fib linija za 0 $ 862. Tržni analitik IncomeSharks je kot potencialno “območje nakupa” ob sklicevanju na tedenski grafikon SHIB.

$SHIB – Mislimo, da vidimo, da se tedenska podpora supertrendu sčasoma dotakne. Tukaj bi se rad vrnil, če bi to igral. pic.twitter.com/nBmtfB50n6

— IncomeSharks (@IncomeSharks) november 23, 00003792

Nastavitev bikovske zastave cene SHIB

Odprava strahov pred razprodajo na trgu SHIB je pojav o morebitni postavitvi bikovske zastave.

Povezano: Shiba Inu v nevarnosti, da bo ‘topping signal’, saj cena SHIB izgubi 30% v 3 tednih

Podrobno, cena SHIB-a se giblje nižje znotraj padajočega kanala, odkar je dosegla najvišjo vrednost 0 USD 00010000 oktobra 30. Kanal je bolj ali manj videti kot bikovska zastavica, indikator bikovskega nadaljevanja, ki se pojavi kot faza konsolidacije po močnem premikanju višje, kot je prikazano na spodnjem grafikonu.

SHIB/USDT dnevna cena grafikon, ki prikazuje nastavitev bikovske zastave. Vir: TradingView

Običajno trgovci postavijo svoj cilj navzgor na dolžini, ki je enaka višini prejšnjega trenda navzgor (imenovanega drog za zastavo), pri čemer predvidevamo, da se bo instrument prebil nad območje zastave z večjimi volumni. Posledično ima SHIB potencial, da se zbere za 0 $.00005100, višina droga zastave.

To pomeni, da je žeton Shiba Inu na poti proti $0.00010000.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments