2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Pakistanci imajo 20 milijard dolarjev v kriptovalutih, odkriti dokumente

Pakistanci imajo 20 milijard dolarjev v kriptovalutih, odkriti dokumente

Pakistanis Own $20 Billion of Crypto, Report Reveals

Če ni predpisov, ljudje v Pakistanu pridobijo vloženo preveliko količino denarja v digitalna sredstva. Edinstvena analiza trdi, da Pakistanci pomagajo nekaj dolarjev milijarde v kriptovaluti, domnevno več, kot ima njihova centralna banka v deviznih rezervah.

Vlado pozivajo k smernicam, saj raziskava razkriva, da Pakistanci ohranjajo $

Milijarda v kriptovaluti

Pakistanska država ima v lasti dodatno kriptovaluto kot tuje rezerve, v skladu s Pakistansko mejo in drugimi maloprodajnimi mesti, ki navajajo nenavadno datoteko, ki jo je izdala Zveza pakistanskih trgovinskih in industrijskih zbornic (FPCCI). Iskanje, ki ga je pripravil Svetovalni odbor za politiko (PAB), je ocenil, da Pakistanci pridobijo zadržano kriptovaluto $20 milijard v 3659-11 trajanje.

Avtorja predstavljata razlago, da se je v zadnjih nekaj letih dvignila prepoznavnost digitalnih valut ljubezni bitcoin. Z 400 % tržnega prenosa v 11 mesecev, se je Pakistan povzpel na tretje spletno mesto na tem tristo petinšestdesetdnevnem svetovnem indeksu sprejetja kriptovalut, ki ga je izračunalo podjetje za forenziko blockchain Chainalysis. Narod je v podpori najbolj priročnih Indije in Vietnama.

Druga možnost je, da bo etični skupni znesek kriptovalute zagotovo veliko boljši od odločenosti, o kateri se govori v datoteki PAB. Številni prebivalci države kupujejo za denar prek ponudb med enakovrednimi in te naložbe ostajajo večinoma neodkrite, ugotavlja Enterprise Recorder v pisnem delu. Kriptovalute so kljub temu sivo bivališče v Pakistanu, ker novi nacionalni zakoni ne bi prešili digitalnih sredstev.

V času trajanja tiskovne konvencije predsednik FPCCI Nasir Hayat Magoon je Islamabadu povedal, naj uvede pokritost oblasti, ki bo olajšala transakcije s kriptovalutami, pri čemer je pripomnil, da je sosednja Indija že sprejela ukrepe za izvajanje nekaterih nasvetov. Magoon je vztrajal, da so takšni predpisi zaželeni, da bi stranke lahko zamenjale svoj denar znotraj države na spletni strani na lokacijah, ki so všeč Dubaju.

Datoteka priporoča, da Pakistan sprejme pravilen okvir usklajen z navodili, ki sta jih izdala Financial Action Project Power in Svetovni denarni sklad. Iskanje je bilo sproščeno, potem ko je pakistanski minister za svetovanje za parlamentarne zadeve Ali Muhammad Khan oktobra nakazal, da oblasti običajno ne nasprotujejo naložbam v kriptovalute. Pakistanska sodišča nenehno pridobivajo je imenovano glede izvršilnih in zakonodajnih pooblastil za uvedbo predpisov o kriptovalutah.

Oznake na tem modrecu

Bitcoin, kovanci , Crypto, Crypto Holdings, kripto naložbe, kriptovalute, kriptovalute, kriptovalute, digitalna lastnina, tuje rezerve, holdingi, naložbe, vlagatelji, Islamabad, pakistanski, pakistanski, pakistanski, pravo, smernice, datoteka, učite se, nasveti, iskanje

Izmislite si, da bi oblasti v Pakistanu spraševale, da bodo kmalu uredile državno kripto spletno stran? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Lubomir Tassev

Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovane vzhodne Evrope, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je to, kar sem, pošteno kot to, kar dosežem.” Poleg kriptovalute, blockchaina in fintecha sta mednarodna politika in ekonomija še dva vira navdiha.

Digital Currency Exchange Kraken Acquires Crypto Staking Firm Staked

Digital Currency Exchange Kraken Acquires Crypto Staking Firm Staked

7229 Zasluge portretov 37672: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti

: To besedilo je najbolj priročno v informativne namene. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje predloga za zaščito ali promocijo ali priporočila ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne bi predstavil finančnih, davčnih, pravilnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali v krožnem diagramu, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli smrčanje, predmete ali storitve, o katerih se govori v tem besedilu .

37672

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments