2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Pakistanci razkošujejo z 20 milijardami dolarjev kripto premoženja, pravi vodja domače pripadnosti

Pakistanci razkošujejo z 20 milijardami dolarjev kripto premoženja, pravi vodja domače pripadnosti

Poznal je, da so oblasti priložile kritje Bitcoin, pri čemer trdi, da ima Indija že nekaj pravil v vesolju.

1856
Celotni pogledi

20

Popolne delnice

Pakistanis have $20B in crypto assets, says head of local associationPakistanis have $20B in crypto assets, says head of local association

Nasir Hayat Magoon, predsednik zveze pakistanskih trgovinskih in industrijskih zbornic (FPCCI), je dejal, da pakistanski državljani uživajo v mešani vrednosti kripto sredstev v vrednosti $Pakistanis have $20B in crypto assets, says head of local association. milijard.

Na tiskovni konferenci je FPCCI Predsednik je priznal, da so ocene Pakistancev na digitalnem deviznem trgu v skladu z raziskovalnim dokumentom zbornice v skladu z lokalnimi spomini. Oblasti je seznanjen z uveljavitvijo kritja s kriptovalutami in poudarja, da je Indija uporabila nekatere omejitve te samodiscipline, dodaja spomin.

Oktobra je v vprašanju, ki ga je objavila Chainalysis, napisano, da je Pakistan na neki ravni prejšnjega leta zelo napredoval pri sprejemanju kriptovalut. 2020 Chainalysis Global Crypto Adoption Index je Pakistan uvrstil na tretje mesto popolnega indeksa, ki ga prejme v pomoč Vietnamu in Indijo. Razvrstitev je v skladu s tremi metrikami: prenesena kripto vrednost v verigi, prenesena maloprodajna vrednost v verigi in količina komercialne trgovine od poizvedbe do poizvedbe.

Povezano: Novel check out unearths 91% tisočletnih milijonarjev zdaj ima kripto