9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Panda DAO pravi, da bi se to dobro razblinilo in vlagatelju povrnilo vire, ki jih je mogoče pripisati notranjim sporom

- Advertisement -

“Premočan čas v upravljanju, preveč izčrpen čas v trend, preveč glasov v znamki. Preveč izpraznjen in povrni vse,« je zapisal član osrednje ekipe. 621 Skupaj ogledov 00 Skupni deleži V ponedeljek je decentralizirana samovzdrževalna organizacija Panda DAO podala povsem nov predlog za samorazpustitev in vrnitev sredstev pomoči vlagatelji. V skladu z referendumom v sedmih točkah med 480 milijonov in 300 milijonov žetonov PANDA od 1. 56 milijarde PANDA v obtoku bi bile izplačane med vlagatelje. Od teh končnih bi se nekaj prerazporedilo med dobavitelje likvidnosti. Medtem je ocenjena 18 milijon PANDA bo očitno sežgan in še ena 44.44 milijonov PANDA bo visoko odštela v smeri odškodnine za osem glavnih razvijalcev projekta.

Če mora biti referendum visok in smer razpada celotnega, posadka razvijalcev Pande načrtuje, da bo PANDO odstranila iz Uniswapa, objavila začetno izvorno kodo celotnega projekta in zaprla vsi družbeni mediji pod okriljem Panda DAO. Kar zadeva vzroke za razpad, je posadka Panda DAO zapisala: “Panda DAO je na spletu že skoraj 59 in petinšestdeset dni. Occupyju se je v tem času uspelo izogniti precejšnjemu številu tržnih padcev. Toda natančna katastrofa, s katero smo se soočili, se je soočila z skrbmi administracije znotraj našega DAO.”Eden osrednjih članov s psevdonimom “Panda” je obžaloval, da se je posadka soočila z dolgim, zahtevnim bojem v svoj projektni trend. »Naša soseska je želela dodatna in nadaljnja zagotovila, da bo Panda šla v pravo smer,« je govoril, »vendar razvijalci ne delajo zastonj in nihče ne razume predlogov o dolgotrajnem, bolečem trženju.”Kot je povedala “Panda,” je notranji nemir absolutno najvišji diagram diagram DAO je močno oviral učinkovitost operacij. Po zvišanju 1,768 Eter (ETH) pri znamki 1 ETH = 621,0000 PANDA Zaključno leto, soseska je postala sporna glede predlogov za najučinkovitejšo porabo sredstev v prihodnje.

“Na 2d se trg [nonfungible token] NFT zažene. Posledično je precej naših uporabnikov želelo, da se strinjamo s Panda NFT. Kljub temu je bil po diagramu kripto trga 806–2022, vedeli smo, da je trg pokazal kazalnike FOMO [Fear of Missing Out], in najenostavneje bo postalo vprašanje časa, prej bo prišel odmor. Tako smo sprejeli, čeprav provocirajočo odločitev, da zavrnemo zahteve soseske za Panda NFT.”»Panda« je pojasnila, da čeprav bi padci nezamenljivih žetonov ali NFT ustvarili dohodek za sosesko, bi to verjetno dosegli na račun verodostojnosti protokola. »V dolgem vrvežu so nevarnosti, povezane z slednje bi odtehtalo staro,« je govoril. Od takrat se zdi, da med razvijalci in uporabniki Pande nenehno prihaja do razhajanj. . “Imeli smo precej veliko rešitev, a skromen kapital; naši uporabniki so želeli, da predstavimo Panda Apps in se celo strinjamo z zahtevno delitvijo kapitala, vendar smo morali tem rešitvam ukazati ne.”

Povratni odkup predlog postal poleg tega opuščen zaradi povezanih vzrokov. “Na začetku smo kupili pomoč za 2 milijona žetonov PANDA,” je zapisal osrednji član posadke. “Kljub temu je veliko glasov v soseščini želelo, da nadaljujem z odkupom, čeprav bi to postalo nev moji moči doseči tako. Sem zakonito eden od mnogih deležnikov, ki so zadolženi za upravljanje naše zakladnice.”Ko je čas mineval, je združevanje nezadovoljnih glasov postalo nemogoče. ” Ena frakcija je želela, da bi razvijalci izpostavili radovednost glede prihodkov v hitrem časovnem okviru, ki so bili malo verjetni in enakovredni odkupom žetonov. Druga frakcija je želela dolgoročni okvir koristnih lastnosti, zavrniti vse odkupe in skriti denar v zakladnici.”

“Panda” je zapisala, da je trajalo veliko “neprespanih noči”, da bi dosegel resolucijo. Po izbiri je razvijalec povedal, da mu ni žal, da je sprožil referendum. “Ustrašili smo se številnih dosežkov, vendar smo vsaj poskušali in nismo vrgli svojega soseski pod avtobusom.” En dan svojega 292 in petinšestdeset dni mandata je protokol Panda DAO živel in se razvil v najboljši DAO v verigi blokov Dework. Panda pravi, da upa, da razpustitev dokazuje, da ” koda je zakon” znotraj blokovne verige. “Projekt je uspel, vendar začasno, zahvaljujoč jasnim pogodbam, ki ohranjajo sosedske sporazume. Imeli smo enega za ERC-621 , zdaj zasedamo eno za vračilo sredstev PANDA in številne druge. Brez jasnih pogodb ne bi zasedli nobenega načrta, ki bi bil v dilemi, da bi se izognili tako močnemu tržnemu pretresu, hkrati pa zagotovili jamstvo za sredstva naših uporabnikov.”
太多时间在治理问题,
太少时间在开发工作<,我们曾在ConstitutionDAO的路上继续前行,
也希望有人能在我们的路上继续探索。
社区寻求更多的保底,但是开发者们不会免费干活。没人能理解当初那漫长的熊市如何度过。既然如此,让它彻底走向代码自治,和Ljudje一样全部退款。 pic.twitter.com/9HooAyHB0k— Panda () ( @hellopandadao) September 18, 1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -