18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Pantera Capital in Arrington XRP Capital vodita 5,8 milijona dolarjev za nevezane...

Pantera Capital in Arrington XRP Capital vodita 5,8 milijona dolarjev za nevezane finance

Nevezani kapital želi postati prvi decentralizirani stabilnostni valut med verigami. V krogu zasebnih naložb je sodelovalo vsaj 14 tveganih skladov in več kot ducat angelskih vlagateljev iz celotne blockchain industrije.

7458 Skupaj ogledov

13 Skupaj delnice

Pantera Capital and Arrington XRP Capital lead $5.8M Unbound Finance raise

Upravitelja premoženja za kriptovalute Pantera Capital in Arrington XRP Capital sta skupaj vodila zasebni naložbeni krog v vrednosti 5,8 milijona dolarjev za Unbound Finance, prihajajoči DeFi zakladniški protokol za združene žetone.

Sredstva bodo uporabljena za nadaljnji razvoj čezmejne platforme stabilnih valut Unbound Finance, vključno z razvojem domačih mostov za takojšnje prenose med domačimi stabilnimi valutami UNB in ​​drugimi sintetičnimi sredstvi. , je v sredo napovedala družba.

Unbound Finance upravlja tako imenovano “platformo zavarovanja brez likvidacije”, ki uporabnikom, kot že ime pove, omogoča brezplačna posojila pod zavarovanimi žetoni.

Avtomatizirani tržni proizvajalci so “DeFi’s Zero to One Innovation in gradimo agregatorski sloj, da omogočimo večje donose kapitalske učinkovitosti za naše uporabnike, «je povedal Tarun Jaswani, izvršni direktor in ustanovitelj Unbound Finance.

Za zvišanje 5,8 milijona dolarjev Unbound Finance stoji nekaj resnih zagovornikov. Poleg Pantera Capital in XRP Capital Michaela Arringtona je projekt prejel neposredno financiranje od Hashed, Coin 98 Ventures, LedgerPrime, CMS Holdings in mnogi drugi. Zvišanja je sodelovalo tudi več kot ducat angelskih vlagateljev, vključno z ustanovitelji Angelist, Enjin, Gnosis, Kyber Network, Polygon, Harmony, Polkastarter in drugimi.

Generalni direktor Pantere Dan Morehead je komentiral vpliv, ki bi ga lahko imele Unbound Finance na začetno industrijo DeFi:

“Unbound ima velik potencial, da igra glavno vlogo v prostoru DeFi s poudarkom na žetonih likvidnostnega sklada. Z veseljem podpiramo skupino Unbound, ki gradi ključna orodja za izkoriščanje tega nedotaknjenega dela ekosistema DeFi. «

Kazenski preobrat na trgih digitalnih premoženja v zadnjih šestih tednih tveganim podjetjem ni preprečil, da bi podprli obetavne projekte, zlasti v prostoru DeFi. Kot poroča Cointelegraph, podjetja s sedežem v kripto in verigah verig po številnih zelo uspešnih krogih zasebnega financiranja iščejo obsežne ocene.

Medtem je podružnica za razvoj verig blokov za Solano v torek sporočila, da je zbrala še en dolar 314. 13 milijonov mega vlagateljev, vključno z Andreessenom Horowitzom in Polychain Capital.

Prejšnji članekBIS se pridruži centralnim bankam Francije in Švice pri čezmejnem projektu CBDC
Naslednji članekŠtevilo registracij Guild of Guardians pred igro je doseglo 133.000, ko je NFT povečal prodajo

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments