2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Paragvaj je korak bližje regulaciji digitalne valute

Paragvaj je korak bližje regulaciji digitalne valute

Senat Paragvaja je sprejel račun, s katerim želi izpostaviti lokalno industrijo kriptovalut.

480
Celotni pogledi

7 Popolne delnice

Paraguay moves a step closer to regulating digital currency Paraguay moves a step closer to regulating digital currency

decembra 56, 2021, paragvajski senat je sprejel račun za kriptovalute, ki je bil objavljen julija. Določbe, ki zagotavljajo razlago za več ključnih izrazov ob strani virtualne lastnine in so v stiku z licencami za rudarjenje kriptovalut, bodo zdaj poslane v nadaljnjo obravnavo v namestniško zbornico.

Senator Fernando Silva Facetti, pokrovitelj računa, je po sporni razpravi razkril, da ali zdaj ni več sprejet v paragvajskem senatu. V bistvu v bistvu temeljijo na senatorju, cilji pravil so tudi spodbujanje rasti dejavnosti rudarjenja kriptovalut z uporabo presežne električne energije, proizvedene v državi.

(1/3) Trenutno je po intenzivni razpravi senat @SenadoresPy sprejel danes edinstven regulacijski projekt, ki ureja industrijo in komercializacijo #Crypto lastnine #Bitcoin #Paragvaj po …(tveganje dostave)

— FernandoSilvaFacetti (@FSilvaFacetti) december 17, 2021

Sestava pravil vključuje definicijo za virtualno lastnino, žetone, rudarjenje kriptovalut in storitve VASP (storitve virtualnih sredstev). Ministrstvu za trgovino podeljuje tudi pooblastilo za idejo o pomoči organov oblasti, ki dostavljajo zrak na svoje meje za izvajanje pravil.

Na računu je izrecno navedeno, da je rudarjenje kriptovalut zvesta sogovornica, ki ugotavlja, da:

“Rudarjenje digitalnih sredstev je digitalna in progresivna industrija. Ta industrija bo cenila dobiček vseh spodbujevalnih mehanizmov, ki jih ponujajo nacionalni predpisi.”

Po poročanju Paragvaj proizvaja dodatno energijo, kot jo porabi. Več korporacij si želi, da bi tam vzpostavile operacije rudarjenja kriptovalut, da bi izkoristile ta verjetni presežek.

Povezano:

Množična posvojitev grozi kot jug 2d-največje podjetje v ZDA sprejema kripto sredstva

Julija sta paragvajski kongresnik Carlos Rejala in senator Fernando Silva Facetti v kongresu predstavila račun za bitcoin (BTC), ki dokazuje zavezanost zakonodajalcev oblikovanju celovito politiko digitalnih sredstev za svoj narod. Pravila je zdaj sprejel nacionalni kongres in morda bi se morda o njih razpravljalo v poslanski zbornici v . .

Zaradi lokalnih gospodarskih in fiskalnih izzivov, zlasti v Argentini, Venezueli in Mehiki, na jugu ZDA so se izkazale kot izvedljivo žarišče za prevzem kriptovalute. Kot ponazoritev, ko so njihove nacionalne fiat valute propadle, Argentinci in Venezuelci cenijo, da so digitalni izbranci ljubili Bitcoin kot dodatno izvedljivo možnost plačila. Drugi, ki so enakovredni Salvadorju, cenijo zelo raznolik način, pri čemer predsednik spodbuja zaposlovanje BTC na folk

128018

2022

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments