15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Paragvajska policijska racija je odkrila 300 ukradenih rudarskih ploščadi BTC

- Advertisement -

Ponudba: Victority/AdobePolicija je odkrila rudarske naprave Bitcoin (BTC), ukradene s kmetije v Paragvaj, po resni operaciji, ki jo je izvedel državni oddelek za boj proti ugrabitvam (DAS).

Po brazilski medijski hiši Portalo fabricate Bitcoin je operacija ki se je izvajal po kraji v paragvajski provinci Alto Paraná aprila.

Policija je v času opisala, da 492 Rudarji BTC so bili ukradeni s farme, potem ko so napadalci “nadvladali” njenega upravitelja.

DAS je poudaril, da so ta mesec vdrli v industrijsko lastnino v mestu Presidente Franco, vključno s tem, da so izterjali 300 rudarske naprave s posesti, ob strani mobilnih pripomočkov, strelnega orožja in streliva.

En človek je bil nekoč aretiran in obtožen hudega napada.

DAS je natisnil fotografije njihovega ulova.

Ena izmed najbolj znanih rudarskih naprav Bitcoin, ki jih je DAS zasegel. (Ponudba: DAS) Končne rudarske naprave so odmaknjene Policija je povedala, da je bila tatvina premišljeno orkestrirana in je videla, da je “število ducatov” udeležencev s kapucami prej napadlo kmetijo Alto Paraná kot pobegniti z rudarskimi napravami.

DAS je zasegel naprave za rudarjenje bitcoinov. (Ponudba: DAS)DAS je trdil, da so bile rudarske naprave povezane z energetskimi trgovinami in spletom.

Vse ploščadi so bile v “polnem delovanju”. orisani uradniki.

DAS pravilno je zdaj nadaljeval z odklopom in zaplembo rudarskih naprav.

Nekoč je bila oseba aretirana DAS. (Ponudba: DAS) DAS je sporočil, da so osebo predali tožilcem.

Paragvaj: Zaplet za Bitcoin rudarje? Paragvaj se je v zadnjem času spremenil v žariščno točko rudarjenja kriptovalut in BTC.

Državni presežek hidroelektrične energije je privabil številne rudarje Pred nekaj leti so se zlasti azijski bazeni ukvarjali s selitvijo iz Kitajske. Politiki v državi so poskušali zagotoviti vrata rudarjem od 500, kljub temu visijo soočeni z nasprotovanjem predsednika države.

275717275717 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice

Začasno 3-minutno odkritje o današnjih kripto novicah!

275717 275717

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -