23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Partnerstvo Bank of America s podjetjem Paxos bo omogočilo trgovinske poravnave istega...

Partnerstvo Bank of America s podjetjem Paxos bo omogočilo trgovinske poravnave istega dne

Pridružitev storitvi Paxos Settlement Service lahko mnogim strankam Bank of America omogoči, da trgujejo z delnicami v nekaj minutah in ne v dneh.

1201 Skupno število ogledov

16 Skupaj delnice

Bank of America partnership with Paxos will allow same-day trade settlements

Druga največja banka v ZDA zdaj poroča, da uporablja blockchain tehnologijo za poravnavo delniških poslov.

Po poročanju Bloomberga v ponedeljek se je Bank of America pridružila storitvi Paxos Settlement Service, platformi, ki lahko enodnevno poravnava delniških poslov z uporabo tehnologije veriženja blokov. Kevin McCarthy, vodja oddelka za financiranje in kliring, je dejal, da banka “že nekaj mesecev izvaja notranje transakcije” in bo strankam Bank of America ponudila storitve po odobritvi kot klirinška agencija.

Ta poteza naj bi omogočila “prožnejši in hitrejši” sistem poravnave delnic v primerjavi s sistemom Depository Trust & Clearing Corporation ali DTCC, katerega neposredni udeleženec je Bank of America. Čas poravnave DTCC je približno dva dni, medtem ko storitev Paxosa lahko nekatere transakcije delnic poravna v nekaj minutah.

“Cikel poravnave lahko določimo do T + 0,” je dejal McCarthy. »Nato lahko sprostimo zavarovanje, ki bi ga morali objaviti čez noč. Donosnost sredstev v tem poslu bi se izboljšala, kar je bil izziv. «

Paxos je uradno začel s poravnavo za trgovanje z delnicami v

po prejemu opustitve ukrepanja ameriške komisije za vrednostne papirje in borzo. Credit Suisse, finančna institucija s sedežem v Zürichu, in Instinet, trgovalna veja podjetja Nomura Holdings, sta oba sodelovala v pilotu in istega dne poravnala trgovanje z delnicami, ki kotirajo na ameriškem trgu.

Operater stablecoin je aprila objavil, da je pri SEC zaprosil za dovoljenje klirinške agencije. Paxos je pred kratkim zaključil tudi krog financiranja v višini $ 300 – milijonov dolarjev, kar je privedlo do njegove ocene 2,4 milijarde dolarjev.

Prejšnji članekCoinbase Wallet doda razširitev brskalnika Chrome
Naslednji članekCoinbase (COIN) pade pod 250 ameriških dolarjev, zaloge blockchain se prodajajo, ko se Bitcoin dip še nadaljuje

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments