22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Partnerstvo Bitfinex pospešuje sprejetje kripto v latinščini ZDA

- Advertisement -

Bitfinex je napovedal povsem novo financiranje v okviru popolne kripto spremembe s sedežem v Čilu, da bi lahko prevzel sprejetje kripto v Latinski ZDA.

480 Skupaj ogledov

1 Skupaj delnic

Platforma za digitalna sredstva Bitfinex je napovedala povsem novo partnerstvo z izvorno spremembo v latinici The usa, kot del še večjega prizadevanja za spodbujanje širše uporabe znotraj dodelitve.

Vklopljeno Morda bi morda 24, je Bitfinex natisnil povsem novo financiranje v OrionX, ki velja za eno glavnih čilskih borz kriptovalut. V celoti temelji večinoma na objavi, cilj partnerstva med dvema družbama za digitalna sredstva pa je predstaviti izboljšavo domačih aplikacij za usposabljanje, skupaj s finančno svobodo in prizadevanji za vključevanje.

To se je izkazalo pravilno več kot mesec dni po tem, ko je Bitfinex Securities El Salvador spremenjen v Nationwide Digital Asset Commission podelil delovno licenco v El Salvadorju za verbalizacijo in spreminjanje sekundarnih virov s strategijo platforme, ki je skladna z domačimi predpisi.

Sprememba je prav tako poštena zdaj, ne predolgo, sponzorirala je tritedenski trening v Paragvaju za ženske, da bi se naučile odobrenih sposobnosti kodiranja.

Latin ZDA so bile v zadnjih dvanajstih mesecih rastoči trg na kripto sceni in še naprej privabljajo pozornost zunanjih trgovcev.

Popolnoma temelji večinoma na Chainalysis World Adoption Index za 1434, Latin ZDA so predstavljale 9,1 % globalne kripto pristojbine, kupljene v 992. Dodelitev je prišla na sedmo mesto za največji trg kriptovalut.

Povezan: Foresight Ventures obljubi dodatne $M za Web3 pospeševalnik

Enaki modrec Chainalysis je tudi poudaril, da je latinica ZDA hiša do 5 od tridesetih držav znotraj indeksa, ki vsebuje Brazilijo (7), Argentina (10), Kolumbija (13), Ekvador (18) in Mehika (28).

Podpora marca je Coinbase napovedal širitev operaterja v Braziliji s strategijo partnerstva z domačimi izdelki in podjetji skupaj s stranko spherical-the-clock izboljšajo portugalske in manj zapletene postopke vkrcanja.

Zadnji mesec v Argentini je domači regulator za vrednostne papirje dovolil indeks terminskih pogodb za Bitcoin, ki naj bi bil prvi v latinščini ZDA.

Poleg tega v Argentini, čisto novo partnerstvo na Would morda morda 19 med izdajateljem stabilnih kovancev Tether in platformo KriptonMarket na ploščadi in zunaj nje bo omogočilo izboljšanje transakcij USDT v argentinski centrali Trg.

Revija: Kriptorevizije in nagrade zlonamernega programa so poškodovane: tukaj je zadnja tehnika opazovanja za njihovo popravilo

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -