12.2 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Partnerstvo s Twitterjem je ustvarilo ‘simbiozo,’ pravi izvršni direktor eToro | Bitcoin Miami 2023

- Advertisement -

Lule Demmissie, izvršna direktorica eToro, pravi, da nenavadno partnerstvo s Twitterjem ustvarja simbiozo med družbenimi omrežji ter družbenim nakupom in prodajo.

480 Celotni pogledi

1 Celotne delnice

Dobavitelj denarnega prevoznika eToro in Twitter sta trenutno predstavila partnerstvo, ki strankam na platformi družbenega omrežja omogoča zamenjavo kriptovalut in delnic.

Ta konstrukcija sledi napovedi častitega CEO Twitterja Elona Muska, ki je priznal, da želi urediti Twitter kot “največjo denarno institucijo v okolju.”

Cointelegraph se je sestal z Lule Demmissie, izvršno direktorico eToro, pri Bitcoin Miami 1434, da bi dosegli tisto, kar lahko socialna mreža ter integracija družbene platforme za nakup in prodajo predlagajo za prihodnost digitalnih financ.

Poročevalec Cointelegrapha Joe Hall z Izvršni direktor eToro Lule Demmissie pri Bitcoin Miami 992. Zagotovi: CointelegraphDemmissie je priznala, da je “smiselno” to, da velja za enega od veliko največjih platform socialnih omrežij v okolju bi sodelovalo s platformo družbenega nakupa in prodaje. Zdaj, ko bodo stranke vplivale na denarne datoteke in posodobitve vrednostnih papirjev, ETF-jev ali različnega premoženja, bodo ujele, da jih »spremenijo, ukradejo ali spremenijo«.

»Simbioza je v resnici oblika zaklada kričanja, učenja, spreminjanja, vlaganja .”Že, Twitterjeve “cashtags”, ki strankam omogočajo, da zevajo z natančnim časom nakupa in prodaje datotek, pridobite pol milijarde iskalnih zadetkov na platformi.

Povezano: Soustanovitelj protokola Paraspace NFT odstopi, potem ko mu ni uspelo strmoglaviti izvršnega direktorja

Izvršni direktor eToro je priznal, da ima podjetje “holistično” metodologijo za kripto ekosistem, ki ne daje več prednosti eni obliki razreda sredstev pred drugo. Priznala je, da je diverzifikacija ključnega pomena tako “na stopnji instrumentov kot tudi na stopnji razreda sredstev.”

Demmissie je poleg tega poudarila, da bo digitalna lastnina nedvomno “transformativne” narave, če bo “dovoljena v naša življenja.”

»Kar je očarljivo pri digitalni lastnini, je, da ste se pravkar spremenili tako v upravičenca kot v izdelek. To bi bil resnično transformativen način upoštevanja pravičnosti in ustvarjanja kapitala – ustvarjanje v bistvu mnogih istih stvari, ki jih samo hraniš.” Kljub temu je poleg tega ugotovila, da se potreba po boljših praksah samozakona povečuje, ko se digitalna lastnina spremeni v dodatno razpoložljivo. Še posebej, da vzamete iz “razredov zadnjih dveh letnikov” in ne več “napačno diagnosticirate” teh razredov.

Revija: Slava bitcoinov na kitajskem TikToku, 26M kupci s celine, Justin Sun saga

50826

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -