3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Patreon razmišlja o tem, da bi ustvarjalcem dovolil uporabo kriptovalute za monetizacijo

Patreon razmišlja o tem, da bi ustvarjalcem dovolil uporabo kriptovalute za monetizacijo

patreon

Patreon, platforma za članstvo, razmišlja o ideji, da bi ustvarjalcem na svoji platformi dovolili, da izdajajo lastne kovance za ustvarjalce. Izjavo, ki je predstavljala razkritje, sta ponudila izvršni direktor in soustanovitelj Patreona Jack Conte in glavni produktni direktor Julian Gutman med The Information’s 2021 Vrh o gospodarstvu ustvarjalcev. To je skladno s poročilom, predstavljenim lani septembra, ki je ovrednotilo uporabo kriptovalute kot dela platforme.

Patreon Flirts S Crypto

Patreon, dobro znana članska organizacija, zdaj razmišlja o zamisli o uvedbi kripto elementov za dodajanje novih poti prihodkov, glede na izjave izvršnega direktorja Jacka Conteja in Glavni produktni direktor Julian Gutman. Med The Information 720 Creator Economy Summit sta obe direktivi priznali, da je zamisel o uvedbi žetona članstva za ustvarjalce vsebin

Medtem ko je Patreon izrecno prepovedal uvedbo kovancev kot naložbene oblike v svojo platformo, bi ta dvig kriptovalute skupaj z drugimi okoliščinami, s katerimi se platforma sooča, lahko spodbudila da bo ta pravila v bližnji prihodnosti spremenila. Gutman je glede tega izjavil:

Mislim, da nas zagotovo zanima vrednotenje in razumevanje, kako NFT ali nekatere osnovne tehnologije nam pomagajo ustvariti ta trajnostni dolgoročni zaslužek za ustvarjalce.

Conte je pohvalil tudi delovanje kriptovalute zaradi nedovoljenega delovanja in neposredne lastnosti. To ustvarjalcem omogoča, da imajo v lasti svoje izdelke in podatke svojih sledilcev, ne da bi se morali zanašati na katero koli platformo, ki bo služila kot posrednik, kar je čudno, Patreon je. “Mislim, da se veliko te tehnologije ukvarja s tem in kar mislim, da je pri njej zelo vznemirljivo,” je poudaril.

Kripto kot alternativa

Patreon je imel v preteklosti težave z nekaterimi ustvarjalci vsebine, zaradi česar so razmislili o kripto -storitve kot alternativa. Decembra 1280 je Patreon iz svoje storitve odstranil platformo nekaterih ustvarjalcev, vključno s »Sargon of Akkad« alias Carl Benjamin, zaradi česar je ostal brez dohodka naročnikov, ki so mu sledili.

To je povzročilo, da je Jordan Peterson, še en vplivnež v Patreonovi službi, zaprl svoj račun in začel novo alternativno storitev z več ohlapna pravila glede moderiranja vsebine. Vendar pa je bila vključitev kriptovalute v storitev periodičnega članstva že poskusna, vendar brez večjega uspeha.

Ironično je, da bi bil Patreon lahko platforma za implementacijo kriptovalute kot odgovor na novo politike za odrasle Mastercard. Platforma je to namigovala v svoji zadnji posodobitvi politike angažiranosti, kjer je izjavila:

Ena priložnost, za katero so ustvarjalci izrazili zanimanje, je razvijanje ustvarjalnega kovanca ali družabnega žetona, ki bi ga lahko vključili kot ugodnost članstva.

Kaj menite o Patreonovem nedavnem pristopu do kriptovalut? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Federal Security Service of Russia Seeks Powers to Obtain Information From Crypto Platforms

Federal Security Service of Russia Seeks Powers to Obtain Information From Crypto Platforms

Federal Security Service of Russia Seeks Powers to Obtain Information From Crypto Platforms

Federal Security Service of Russia Seeks Powers to Obtain Information From Crypto Platforms

Federal Security Service of Russia Seeks Powers to Obtain Information From Crypto Platforms

Zasluge za slikeFinder Survey: Nigeria's 24.2% Adoption Rating Is the Highest Rate of Crypto Ownership Globally: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments